Jeg er jo Bridget Jones #280

collagepijpok1. Fulde-Miriam er et betænksomt, men ikke særlig intelligent væsen. En ostemad mister ligesom lidt sin appeal, når den har stået seks timer på et sengebord.

2. Ellers taler vi ikke om i går. I går er det nye Fight Club.

3. Jeg tog toget til Randers sent fredag aften, men jeg kunne overhovedet ikke sove på turen, så jeg endte med at sidde i to timer og mime med på sange til mit spejlbillede i ruden, mens jeg lod, som om jeg var med i en musikvideo. Det gør I også nogle gange, ikke?

4. Fandt i øvrigt ud af, at det famøse “drunk train” fra How I Met Your Mother er en virkelig ting, og det kører fra Århus lidt over halv tre om natten.

5. Manden over for mig steg på med verdens største pose McDonald’s, som han kværnede på omkring syv minutter, hvorefter han forsøgte at fuldeflirte med sin sidemand, og da det ikke virkede, gik han kold. Han snorkboblede, da jeg stod af, og det irriterer mig stadig, at jeg aldrig vil finde ud af, om han vågnede før sin station eller først en times tid efter.

6. Der ventede mig gaver på sengen, da jeg kl. 3.30 trådte ind på mit gamle værelse. Blandt andet en halv meter Kinder Riegel. En halv meter! Nok meget godt jeg tog træningstøj med.

7. Jeg har sjældent set min søster så begejstret for noget, som da hun læste mit boligprojektindlæg. Faktisk forærede hun mig både en fancy vase og en ditto lampe for at få mig i gang. Men hun har også altid været meget uimponeret over mine indretningsevner. Til gengæld er jeg væsentligt bedre til at sætte kommaer, end hun er.

8. Allermest ønsker hun dog selvfølgelig, at jeg skiller mig af med min elskede barcalounger, men indtil jeg finder en pæn lænestol, der på samme måde føles som en kærlig omfavning, når man sidder i den, så bliver den altså!

9. Der har været to fremmede katte på besøg i dag. De kan nok lugte, at Frank er her. Frank, imidlertid, er en massiv kujon, der sidder i sikkerhed oppe på altanen og råber af dem, at de skal skride væk fra hans have. Som ejer, så kat, tilsyneladende.

10. Klokken er i skrivende stund 18.34, og jeg har endnu ikke taget bukser på. Har en helt klar forestilling om, at det må diktere standarden for de næste ni dage. Kæft, jeg er fan af at holde ferie hos mor!

Kommentarer (20)

 • Jo! Tog/bus/bil “musikvideoer” er altid fin tidsfordriv…😊

  Der er i øvrigt også et drunk tog i form af det sidste tog fra Kbh til Fyn. Jeg kom engang med det sammen med min søn på 3, da vi landede med et sent fly fra Paris. Alternativ oplevelse. Han faldt heldigvis i søvn…

 • Det er ligesom partybussen i Århus (dem kender du vel også?).. Den sidste afgang med en bybus ude fra forstæderne der mellem 23-24 fredag og lørdag aften. Det er jævnt træls når man har aftenarbejde i Risskov og skal – ædru- med bussen hjem, ind til Midtbyen.. Tit.. Man lærer at blokere for det men man føler simpelthen så malplaceret 😂

  • Åh ja… Eller når man skal på arbejde lørdag morgen, og folk er stive på vej hjem! 😀

 • Okay, Jeg bor i Randers. Jeg fuglte med på din snap. Hvordan fandt du de lækre mænd? Når jeg er i byen tror jeg de gemmer sig for mig.

 • Haha, jeg synes vi skal tale meget mere om i nat! Jeg vil gerne sige tak for kærlighedserklæringerne til mig på snappen. Selvom de ikke var til mig varmede de lidt alligevel 😂

  Hilsen Katrine k (uden h)

  • Ahahaha! Det er da også besværligt, at der ikke er profilbilleder på Snapchat!

 • Haha der er ikke noget værre end sådan en ostemad der er blevet helt sej at bide i 😂
  Miriam, har jeg misforstået noget eller bor dine forældre ikke sammen? Undskylder på forhånd hvis det er for personligt at svare på.

  • Jo jo, det gør de skam. Min far er bare sådan en, der arbejder rundt i hele landet, så han er hjemme i ret begrænsede mængder. 🙂

 • En halv meter Kinder Riegel??? Det må have været et smukt syn 😍

  Jeg er blevet voldsomt glad for Riegel, siden jeg startede på kur/kostomlægning, hvor den tilladte mængde chokolade er ca 20 gram, og der passer sådan en Maxi Riegel lige. Jeg ville dog nok ikke kunne administrere en halv meter, men jeg har haft hede fantasier, siden jeg læste dit indlæg i går aftes 😳

 • Jeg har lige et enkelt spørgsmål til dine ferier hos dine forældre hvor du jo som regel har Frank med. Går han altid bare fri når du er der? Han er jo indekat når du er i Kbh så er du ikke bange for han stikker af? Har selv en Charlie som også er indekat og tør ikke have ham fri når jeg er hos mine forældre netop pga det..

  • Jeps, han går frit uden problemer. Vi var selvfølgelig lidt påpasselige med at holde øje med ham i starten, men nu er det ikke et problem. Han foretrækker som regel også bare at ligge i en stol og sove, men han har fri adgang, hvis han gerne vil ud.

Der er lukket for kommentarer.