Kom, lad os brokke os!

iuojojp

Som nogen af jer måske har opdaget, så har Go’ morgen Danmark fået nogle høvl for at have en tidligere x-Factor-deltager i studiet for at fortælle om, at han er blevet dømt for at dele sexvideoer af sin mindreårige kæreste uden hendes vidende. Desværre var vinklen ikke så meget hold-kæft-hvor-har-jeg-fucket-op, men mere det-kan-enhver-komme-til, og det er selvfølgelig lidt noget hø. Nu ejer jeg ikke et tv, og jeg foretrækker også at sove på den tid af døgnet, så jeg har ikke set indslaget, men i et forsøg på at få noget mere info om situationen, gik jeg ind på Go’ morgen Danmarks Facebookside og læste nogle af opslagene…

Og hold nu kæft. (Undskyld Britta!) De første mange posts var heldigvis kritik af programmets valg om at give omtalte person taletid, men som jeg arbejdede mig længere ned i tidslinjen, begyndte det at blive lidt mærkeligt. Og ret sjovt. For Go’ morgen Danmarks seerskare er en broget flok, og de vil faktisk gerne lige give deres besyv med. Især når noget er forkert.

Arh brok. Det er dansk, når det er bedst! 😀

oaa0o iiji ijpojo ijpojvg mmm opkpoij uhoygyu oepoijiugytijpijpo

Kommentarer (29)

Der er lukket for kommentarer.