Jeg er jo Bridget Jones #272

giphy-11. Kørte i onsdags hjem med en meget sød taxachauffør, der fortalte mig, hvorfor man fik et bedre liv, hvis man holdt op med at drikke alkohol. Besluttede mig for ikke at nævne, at jeg lige havde drukket fem shots og en G&T.

2. Han spurgte mig efterfølgende, hvad jeg arbejdede med. Jeg svarede, at jeg var blogger, hvortil han meget overrasket sagde: “Kan man leve af det??” Fem minutters samtale senere, fandt jeg ud af, at han troede, jeg havde sagt “blotter”. Akavet.

3. Lagde i fredags en såkaldt dateordre på Boozt. Dvs potentielle outfits til min kommende date. I dag fandt jeg så ud af, at der har været 20% hele weekenden. Fuck nu af. Nå, men koden hedder TreatTime og gælder indtil midnat i aften for køb over 799 kroner. Hvis andre skulle have brug for datetøj eller deslige. (Og yes, linket til Boozt er et affiliate-/reklamelink. Selvfølgelig. 😉 )

4. Opdagede i dag et temmelig imponerende blåt mærke på min højre læg. Hvem end, der giver mig blå mærker i søvne, skal være sød at stoppe!

5. Jeg har børstet Frank dagligt i en uge nu, og alligevel er mine ben fyldt med pels, efter han har gnubbet sig op ad dem. Overvejer en lille smule, om det nu også er helt uhørt at barbere en kat.

6. Ovenstående link leder jer ind til Cecilie, som har skrevet et mægtig fint indlæg om mig og min gæsteoptræden i hende og Canas podcast “Damer i dilemmaer”. Jeg syntes faktisk, optagelserne gik ret fint og var egentlig lidt stolt af mig selv over ikke at have sagt noget virkelig upassende… Indtil jeg til sidst lige fik smidt af sted til en pige, at hvis det nu ikke gik med hendes nye kæreste, fordi hun var allergisk over for hans kat, så kunne hun altid sende ham videre til mig. Kæresten, forstås. Arhmen fuck.

7. Apropos mænd, så vil jeg godt lige understrege, at de ikke allesammen er skrækkelige. I går fik jeg fx at vide, at mit billede var “et visuelt fyrværkeri af feminin sensualitet og æstetik.” Jo jo.

8. Ifølge min årsopgørelse skal jeg have over 8.000 kroner tilbage i skat. Jeg ved godt, det ikke passer, og jeg i stedet får en massiv regning, fordi jeg endnu ikke har opgivet mine firmaindtægter, men derfor har jeg alligevel allerede brugt pengene mentalt.

9. Solen har skinnet i dag, hvilket var vidunderligt. Og for at tale om noget helt andet, så burde jeg muligvis ringe efter en vinduespudser.

10. …Sidste år prøvede jeg at vaske dem selv, men det er sådan noget med at læne sig ud over sin altan, og jeg var overbevist om, at jeg ville falde ned og dø. Desuden blev ruderne alligevel ikke rene – jeg skubbede bare skidtet lidt rundt. I år overlader jeg det til de professionelle… Jeg har trods alt 8.000 imaginære kroner, jeg skal have brændt af, ikke?

Kommentarer (22)

Der er lukket for kommentarer.