WTF: Jeg fortryder…

foerstDet her emne har, som man måske kunne forvente, medført et større antal seriøse eller tunge indsendelser end sædvanligt, og det er reflekteret i udgivelserne, fordi jeg umiddelbart tænker, der er flere af dem, der er relaterbare for mindre grupper og derfor gode at få ud. Men der er selvfølgelig også altid plads til de sjove og de pinlige, og vil man selv bidrage til dette emne, kan man gøre det her. 🙂

ijoijoijjijpijoijoijoijoionhg6rdftjoiuhpoikjhtrdedkpokpokjjijpijinlnlnpijgtguypjpijpijpokjoihjiuaelmohyufoeijouysidstsidstsidst

Kommentarer (6)

  • Til dig med lillesøsteren der har en spiseforstyrrelse. Den skyld må du simpelthen ikke tage på dine skuldre. Sender dig en milliard mentale krammere!

  • ALDRIG om nogen mand ville kunne få mig til at brænde min bolleliste! Som at brænde en fødselsattest….

  • Hej Miriam!
    Jeg kom på en ide til næste wtf-emne: kunne det ikke være sjovt at lave en “dumme/naive børn” eller noget, hvor man kan fortælle hvad man selv troede af åndssvage ting da man var lille eller hvad ens egne børn tror? 🙂 Der har selvfølgelig lige været noget med børn, men måske et fremtidigt wtf-indlæg kunne handle om det?

Der er lukket for kommentarer.