Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Næste WTF-emne

Næste emne, vi hiver fat i, er fortrydelser. Med mindre man er et af de der super zen-agtige mennesker, der ikke vil fortryde noget, fordi alt, man har gjort, har været med til at skabe det menneske, man er i dag, så tror jeg, de fleste af os har nogle ting, vi gerne vil tage tilbage. Det kan være alt fra at spise sit barns påskeæg i et svagt øjeblik til at have efterladt sin forlovede ved alteret. Eller måske have drukket sig virkelig fuld og slikket sin engelsklærer på kinden til en skolefest. Yes, I did.

Man indsender i formularen ovenfor, og det er som altid fuldstændig anonymt. Jeg kan ikke se så meget som jeres IP-adresse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.