Grammys 2017 ifølge Miriam

ijoijoiThe Grammys leverer altid en virkelig underholdende rød løber, fordi det gælder lidt mere om at være cool eller edgy, end det gælder om at være classy, hvilket betyder væsentligt færre gallakjoler og væsentligt flere WTF-reaktioner. Case(s) in point: Jaqueline Van Bierk og Girl Crush. Aner ikke, hvem de er, men de kører tydeligvis med en Lady Gaga-agtig PR-strategi.

lkjijI samme ombæring er vi selvfølgelig nødt til at have Lady Gaga selv. Det er jo ikke, fordi der efterhånden er så meget chokeffekt, når hun ifører sig outfits som det her, men jeg morede mig alligevel kosteligt over, hvor meget hendes ærmer ligner de der kæmpebørster, man finder i en bilvask. Outfittet ved siden af er i sig selv ikke voldsomt interessant, men Lea Micheles makeupartist kastede sig ud i et lidt alternativt øjenmakeuplook, hvilket desværre får hende til at se ret influenzaramt ud. Måske hun kan booke en Zymelin-reklame?

kpokpoSolange Knowles er legit klædt ud som en Grammy-pris, mens Laverne Cox‘ designer lidt for sent fandt ud af, at han ikke havde købt læder nok til hendes kjole, og derfor måtte finde på en kreativ løsning.

kokpokKristin Cavallaris kjole er mig egentlig ret uinteressant, men jeg kan ikke lade være med at stirre på, hvor fuldstændig forfærdeligt, hendes bryster er tapet fast. De buler ind og ud alle de forkerte steder, som havde hun fået et boob job i Tori Spelling-kvalitet. Joy Villa har tilsyneladende ganske uironisk taget en Donald Trump-kjole på. You can’t make this stuff up, people.

okpojpoijCeeLo Green aka hvis Shrek mødte Kong Midas. Og så Halsey, som gjorde mig ubeskriveligt glad med sit grimme, men utroligt nostalgiske outfit. Det er jo TLC. Halvfemserne er så meget tilbage!

Billeder fra people.com

Kommentarer (17)

Der er lukket for kommentarer.