Tre ting

jlijij1. Hvis man som undertegnede (og jævnt mange andre mennesker) var vild med DR’s “De smukke drenge”, så er er nu startet en pendant dertil, som hedder (surprise, surprise) “De smukke piger”. Tredje afsnit bliver vist i aften, men de kan også ses her.

2. Ellos kører frem til 6. februar med 20% på stort set hele siden med koden 355408. (Reklame-/affiliatelink) Ret fint, hvis man lige har brug for en undskyldning for at købe tøj, boligsnask eller hvad de ellers har derinde. De har jævnt meget.

3. Jeg skal drikke rødvin i aften. Wuhu!

Kommentarer (6)

 • Og apropros punkt 1 – hvor sødt et par ville søde og nede på jorden Martin fra de smukke og drenge og stille, fine og introverte Clara ikke lige være? <3 Shit, de er søde begge to.

 • Jeg er også fan af De smukke piger, men har aldrig fået set drengenes version. Ved du om man kan finde den et sted? Den er udløbet på DR og jeg er ikke ligefrem en haj til den slags..

  • Ak, jeg er bange for, at når det er DR, der har lavet programmet, så bliver det nok svært at finde det andre steder…

 • Hej Miriam

  Jeg vil først lige sige, at du simpelthen er så sød og god, og jeg ved at alt godt nok skal komme til dig.

  Jeg vil også hurtigt tilføje, at jeg for 1 års tid siden, selv havde min egen Tindermand. Det var fantastisk i 1-1 1/2 mdr., hvorefter han overhoved ikke prioriterede mig (og han var absolut ingen player). Hans undskyldning var bare, at han havde travlt. Men ingen har vist for travlt til lige at skrive en besked morgen og/eller aften. Så jeg taler af Tindermand-erfaring, når jeg siger, at du nok skal komme glad og overskudsagtig ud på den anden side. Også selvom det kræver lidt rødvin.

  Så skål i rødvin og en masse kram til dig.

  • Det er svært med hele tids-/prioriteringsissuet, fordi folk jo er så forskellige. Han havde bare et andet syn på tid end jeg, og vores syn var desværre ikke forlignelige.

Der er lukket for kommentarer.