Kommentarer (25)

 • HAHAHAHAHAHAAA!!! Den med strudsen! Det er det bedste ever!
  Åh, jeg ville ønske at jeg havde fået bare lidt hævn over ham, der, hmm, voldtog (har det svært med det ord i denne situation) mig i gymnasiet, da jeg gik kold til en fest…allerhelst meldt til politiet.

  • Hey, du behøver da OVERHOVEDET ikke have det svært med at kalde det en voldtægt. Hvis du ikke var i stand til aktivt at sige ja, så blev du voldtaget. Den er ikke længere! Nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvor længe det er siden, men forældelsesfristen i voldtægtssager er 10 år, så måske du stadig kan nå det? Uanset håber jeg, du har fået den nødvendige hjælp til at komme videre ❤ (og jeg hepper for vildt på dig, hvis du skulle have lyst til at hævne dig på ham på anden vis. Det er der ingen forældelsesfrist på!)

   • Jeg ved godt at det var voldtægt, det er bare svært at skulle acceptere at jeg har været udsat for det, når jeg ikke meldte det! Jeg er ikke typen, der ikke melder sådan noget…men det var en fyr jeg havde været sammen med hele aftenen. Jeg ville ikke i seng med ham. Jeg havde kysset med ham o.a ved en fest ugen før. Det sidste jeg husker var at var på vej ind over mig og jeg prøvede at sige nej og skubbe ham væk. Dagen efter var jeg i tvivl om jeg havde været med på den (er typen, der får blackouts), men jeg kunne bare mærke at noget var forkert. Nogle dage senere talte min veninde med ham, hvor han sagde at “så gik hun bare kold, det kan man da ikke, så jeg gjorde det alligevel…”. Der skulle jeg selvfølgelig ha’ meldt det!
    Det er 16 år siden, så det er desværre for sent. Og det er jeg pisse træt af!!
    Men har sørget for ikke at huske hans efternavn og at finde ham på facebook, så jeg ikke skal belemres med ham. Så hævn ville kun ske, hvis jeg genkendte ham på gaden…
    Heldigvis kan jeg ikke huske overgrebet, så føler mig ikke påvirket af det som sådan. Jeg er bare pissed over at jeg ikke meldte det!

     • Ja, det er osse noget lort! Oveni det åbenlyst forfærdelige, skulle jeg bruge tid og penge på fortrydelsespille og en tur på kønssygdomme-klinikken!
      Shit, jeg får helt lyst til at hævne mig…men ville også være vældigt træt af at skulle beskæftige mig med det røvhul. Ville virkeligt ønske, jeg havde haft gonaderne til at melde det dengang, men var bekymret for om politiet ville tro mig eller bare sige: “Jamen, du kyssede ham jo selv…”. Og så tanken om – når han ikke blev sigtet – hvor meget bitcheri og bagtaleri jeg ville blive udsat for. Åååååh!!!

  • Det er simpelthen ikke straf nok over at ødelægge en Harry Potter first edition! Måske passende straf for en slidt en, med filmforside. Men first edition?!

 • Det med strudsen er da den mest raffinerede hævn til dato!! Meget “Mænd der hader kvinder” -agtigt 😀

 • Sidder og bliver helt øv over at jeg ikke har nogen at hævne mig på – vin SÅ gerne så karse i en eller anden kvajpandes seng. Det er simpelthen for genialt! 😂😂

 • Det er mig der har skrevet den med strudsen og er glad for at I syntes det er underholdende… det gør jeg også, hvert eneste år, når jeg går mod postkassen med brevet 😉

Der er lukket for kommentarer.