Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

SAG Awards 2017 ifølge Miriam

uyiuhiuSom altid lægger jeg ud med mine to favoritter. Nogle gange er det virkelig svært at vælge, men i år var der kun tre-fire looks, jeg virkelig godt kunne lide, og de her endte helt i toppen. Det er ikke, fordi Maisie Williams‘ kjole er noget helt exceptionelt, men stylingen er lige i øjet. De mørke læber i kontrast til det sarte, lyserøde stof, perfekt afsluttet med en omgang Old Hollywood-hår. Jeg er vild med det. (Hader dog clutchen.) Talulah Rileys kjole vinder på kombinationen af virkelig pænt print og helt enkel silhuet.

pijpojpoijKan I huske til Golden Globes, hvor jeg sagde, at en vellykket, gul kjole altid ville ende i min top? Jarh, Salma Hayeks outfit er et eksempel på, hvordan en vellykket gul kjole ikke ser ud. Kaley Cuoco ser mest af alt ud, som om hun er iført en cellofanbrudekjole.

oiuoijoijEmma Stones kjole er ved at falde af, men det er måske held i uheld, for det ser umiddelbart ud, som om hendes underkjole er pænere. Dascha Polanco har mildest talt en røvhamrende sexet krop, men det der outfit ligner mest af alt en glorificeret onesie. Håret hjælper heller ikke.

laaplaaplThandie Newton… I just… What. Egentlig har jeg ikke ikke en holdning til Annelise Bassos kjole hverken den ene eller den anden vej, jeg er bare vild med det her billede, som fik mig til at skråle Pocahontas med det samme. “Kan du male alle vindens faaaaarver freeeeem?”

aalkpokoSe, normalt ville jeg skrive en sarkastisk kommentar om, at det ser ud, som om Nicole Kidman har papegøjer på skuldrene. Bortset fra at det ikke bare ser sådan ud. Hun har rent faktisk papegøjer på skuldrene. Hvorfor?? Jeg ved godt, at Nathalie Portman er gravid, og at man som gravid nogle gange føler sig lidt mere som en hval end en sexkilling, men en kjole som den der havde jeg alligevel snarere forventet at se på paven.

 

Billeder fra people.com

Comments (17)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.