SAG Awards 2017 ifølge Miriam

uyiuhiuSom altid lægger jeg ud med mine to favoritter. Nogle gange er det virkelig svært at vælge, men i år var der kun tre-fire looks, jeg virkelig godt kunne lide, og de her endte helt i toppen. Det er ikke, fordi Maisie Williams‘ kjole er noget helt exceptionelt, men stylingen er lige i øjet. De mørke læber i kontrast til det sarte, lyserøde stof, perfekt afsluttet med en omgang Old Hollywood-hår. Jeg er vild med det. (Hader dog clutchen.) Talulah Rileys kjole vinder på kombinationen af virkelig pænt print og helt enkel silhuet.

pijpojpoijKan I huske til Golden Globes, hvor jeg sagde, at en vellykket, gul kjole altid ville ende i min top? Jarh, Salma Hayeks outfit er et eksempel på, hvordan en vellykket gul kjole ikke ser ud. Kaley Cuoco ser mest af alt ud, som om hun er iført en cellofanbrudekjole.

oiuoijoijEmma Stones kjole er ved at falde af, men det er måske held i uheld, for det ser umiddelbart ud, som om hendes underkjole er pænere. Dascha Polanco har mildest talt en røvhamrende sexet krop, men det der outfit ligner mest af alt en glorificeret onesie. Håret hjælper heller ikke.

laaplaaplThandie Newton… I just… What. Egentlig har jeg ikke ikke en holdning til Annelise Bassos kjole hverken den ene eller den anden vej, jeg er bare vild med det her billede, som fik mig til at skråle Pocahontas med det samme. “Kan du male alle vindens faaaaarver freeeeem?”

aalkpokoSe, normalt ville jeg skrive en sarkastisk kommentar om, at det ser ud, som om Nicole Kidman har papegøjer på skuldrene. Bortset fra at det ikke bare ser sådan ud. Hun har rent faktisk papegøjer på skuldrene. Hvorfor?? Jeg ved godt, at Nathalie Portman er gravid, og at man som gravid nogle gange føler sig lidt mere som en hval end en sexkilling, men en kjole som den der havde jeg alligevel snarere forventet at se på paven.

 

Billeder fra people.com

Kommentarer (17)

  • Noooo, jeg synes virkelig, den er hæslig. Den ser nærmest helt barnlig ud med frynser og farvekombinationen. :-/

 • Da jeg så Kaley Cuoco kjole på insta, var min første tanke “WTF og Miriam ville elske at disse den her kjole” 😀 Ærligt nogle gange tænker jeg hvad mon designerne tænkte da de lavede kjolen? Men så igen, kjolen koster sikkert mere end min husleje….

  • Jeg tror, jeg læste et sted, at det er en genbrugskjole? Altså, at den er lavet af genbrugsmaterialer? Det ville i hvert fald give lidt mere mening.

 • Lur mig, om det ikke er fordi, hun (Nicole Kidman, altså!) OGSÅ er gravid og hellere vil henlede opmærksomheden på sine skulderpapegøjer end på sin baby bump! 😉

 • Man fristes til at sige at Nicole Kidman har skudt papegøjen med den kjole – bogstavelig talt 😂

 • Hvis du ikke havde sagt, at Natalie Portman var gravid, så havde jeg ikke opdaget det. Lidt for meget oversize, yes?
  Er i øvrigt også meget begejstret for Masie Williams’ styling sådan helt generelt. Jeg synes bare det ser ret så malplaceret ud på lige hende :/

  Kram
  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Enig!! Hun er smuk, men måske nok i virkeligheden for ung til så mørk læbestift.
   I øvrigt kan man heller ikke smile med så mange tænder, når man har så mørk løbestift på, uden at jeg kommer til at tænke Jaws 😬🙈

  • Ej, jeg synes, hun er smuk! Og da også lidt ærgerligt, hvis der er aldersbegrænsning på et look?

  • Jeg tror (og håber!), de allesammen har iført sig et stykke tøj, de selv synes er pænt, men smag er jo forskelligt. Jeg tror dog ikke, nogen af dem har fået penge for at iføre sig en bestemt designer. Det mest almindelige er, at stjernerne får lov til at låne dem gratis i stedet for at skulle betale de mange tusinde dollars, de typisk koster. 🙂

Der er lukket for kommentarer.