10 grunde til at jeg (måske) stadig ikke er en rigtig blogger

giphyDet bliver sværere og svære at overbevise mig selv om, at jeg totalt skiller mig ud som blogger. Jeg mener, den sidste måned har jeg både spist cupcakes til et event og lavet affiliateindlæg. Jeg ligger sågar hos Bloggers Delight, for fanden! I et forsøg på at overbevise mig selv om, at jeg måske alligevel ikke 100% er gået over til the dark side, er her ti ting, der faktisk gør mig til en skændsel i bloggerregi. 😉

  • Jeg er aldrig blevet klippet hos Gun-Britt.
  • Jeg synes stadig, det er akavet at bede folk tage billeder af mig, hvorfor I aldrig får outfitbilleder, men til gengæld jævnt mange selfies.
  • Mit hjem er ganske Hay-løst.
  • Jeg har aldrig smagt acai, hverken i skål eller andetsteds, og udtaler det i øvrigt “akaj”. Jeg ved godt, det er forkert, men det giver bare mere mening for mig. (Vidste I i øvrigt godt, at acais danske navn teknisk set er “kålpalme”? Væsentligt mindre sexet, no?)
  • Jeg har min naturlige hårfarve.
  • Jeg ejer ikke et Daniel Wellington-ur.
  • Jeg ejer til gengæld et spejlreflekskamera, men jeg kan overhovedet ikke finde ud af at bruge andet end autosettingen.
  • Jeg har aldrig spist på Wulff & Konstali.
  • Jeg har stadig til gode at få en invitation til noget som helst relateret til Ystad Saltsjöbad. (Selvom I kan bande på, det ville blive et stort, fedt ja tak. Så er jeg alligevel ikke et bedre menneske! 😀 )
  • Frank.

Kommentarer (56)

Der er lukket for kommentarer.