15% på allerede nedsatte varer!

booztNummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12.

Reklame – Indlægget indeholder affiliatelinks. 

Okay, jeg ved godt, det her sikkert bliver spammet ud over blogland i løbet af i dag, men det er simpelthen for god en deal til ikke at nævne. I weekenden er der 15% ekstra på allerede nedsatte varer hos yndlings-Boozt, og I ved jo, hvordan jeg har det med rabatter på rabatter. 😉 Når man lægget 15% oven i noget, der måske allerede er sat 40-50% ned, så begynder det altså at batte” Man skal bruge koden NOW15 og handle for minimum 899 kroner, men som altid er der jo fri retur, så man kan bare returnere, hvad man måske ikke helt havde råd til. Der er i øvrigt intet system i dagens collage, udover at det alt sammen er ting, jeg synes, er noget så pæne…

Indlægget her er et affiliateindlæg, hvilket betyder, at klikker man sig ind via et af mine links og køber noget, får jeg en lille procentdel af salget i kommission. Man skal ikke partout købe noget på collagen, webshoppen skal bare registrere, at I kommer ovre fra mig, så kan I købe lige, hvad I vil. Husk også, at man altid kan finde affiliatelinks til mine samarbejdende shops under fanen “Støt bloggen“. Til dem, der måske er mopsede over, at jeg hopper med på spam-vognen med et indlæg som dette, kan jeg fortælle, at folk generelt er rigtig glade for koder og rent faktisk bruger dem, så et kodeindlæg betyder som regel, at jeg kan sløjfe to andre affiliateindlæg, hvilket er gode nyheder for de reklamehadende. Så deal with it. 😀

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.