Anbefaling: Forført

hjklaepJeg er simpelthen blevet så bidt af den her artikelserie, der kører hos Information i øjeblikket. Ikke helt den slags, jeg plejer at tippe om herinde, men der sidder nok alligevel nogle stykker, der vil finde historien lige så fascinerende som mig. Især fordi den er virkelig fint fortalt (på trods at de lidt clickbaitende ord i billedet ovenfor). Props til journalisterne bag.

Om serien skriver Information:

“En ensom mand fra Østjylland blev for et par år siden hovedpersonen i en spektakulær sag, som ikke tidligere er blevet beskrevet i sin helhed. En sag om kærlighed og ensomhed i den digitale tidsalder, om international handel med biologiske våben og om grænserne mellem virkelighed og formørkede virtuelle fantasier.

Information bringer i denne serie hele historien om Bjarne og hans ulykkelige forelskelse. Artiklerne er baseret på interviews med sagens hovedperson, på hans personlige optegnelser og mailkorrespondancer, aktindsigt i dokumenter fra Østjyllands Politi og de amerikanske domstole samt interviews med den danske anklagemyndighed og forbundspolitiet i USA.

Bjarne og Ole er opdigtede navne. Information er bekendt med deres sande identiteter.

Dette er en virkelig historie.”

Der er pt udgivet fem ud af ni afsnit, og man kan starte lige her.

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.