Spørgerundesvar, del 4

img_2510Tine spørger: Jeg synes ofte at finde, at du ikke svarer på de kommentarer, som du modtager – er det fordi du finder kommentarerne kedelige, tager det for lang tid, glemmer du det eller eller eller? (Må dog tilføje, at du er begyndt at svare flere i de seneste indlæg.)

Med undtagelse af fx hemmelighederne og WTF, hvor kommentarerne jo ikke er rettet mod mig, så svarer jeg altid på alle kommentarer. Alle. Sagen er bare den, at I er fantastisk aktive kommentatorer (tak!), så der går ofte nogle dage, inden jeg kan afsætte de timer, det tager at svare alle. Nogle gange skal jeg skal vælge mellem at besvare kommentarer eller skrive et indlæg, og så vælger jeg som regel at skrive et indlæg og besvare kommentarer på et senere tidspunkt. Hvis man bemærker, at der ind imellem kun er besvaret en enkelt kommentar eller to i et indlæg, så handler det om, at den kommentar fx er et direkte spørgsmål eller måske kritik eller noget, som jeg foretrækker at respondere på hurtigt for at slå det ud af hovedet, men de resterende kommentarer bliver altså også besvaret, hvilket man vil kunne se, hvis man klikker sig tilbage i arkivet. Alle kommentarer bliver besvaret – det varierer bare, hvor hurtigt jeg har mulighed for at gøre det.

Hvordan har du det med at finde ‘nye’ venner som kendis – holder du dig fra det, fordi du er bange for, at de gør det for berømmelsen eller føler du dig stadig for ukendt til, at du er bange for udnyttelse?

Der er et lillebitte hjørne af internettet, hvor nogen ved, hvem jeg er, men det gør mig immervæk ikke til en kendis! 😀 Der er absolut intet street cred i at være venner med mig, og jeg har aldrig overvejet, at udnyttelse kunne være en ting – der er seriøst ikke noget at udnytte. Så nej, det tænker jeg slet ikke over.

Anonym spørger: Jeg er også lidt tyk og har krøller. Tænker det er derfor, jeg ikke kan få en kæreste. Men du virker til, at der er masser er mænd, der er interesseret i dig?

Haha, jeg er ikke sikker på, om du sviner dig selv, mig eller os begge to til, men jeg er af den opfattelse, at hverken hår eller vægt rigtigt har en indflydelse på ens værdi som menneske. Man styrer ikke super meget selv, hvad man tænder på, men der er masser af mænd, der elsker både krøller og thunder thighs, så det burde i hvert fald ikke være det, der afholdt en fra at få en kæreste!

Anne-Dorte spørger: Du omtaler ofte at du ønsker at ændre din vægt, men hvad er målet? Stadig smuk og curvy eller slank og storbarmet? Og hvad motiverer dig til at arbejde mod dit mål?

Da jeg var en 15-16 år havde jeg kyssesyge og tabte mig helt åndssvagt. Der ville man nok have kaldt mig slank, men det så mærkeligt ud, og jeg følte mig ikke tilpas. Så nej, slank er ikke målet, selvom jeg ofte joker med at ville være “tynd og lækker”. Lidt fladere mave og lidt mindre overarme er målet, men jeg er ikke på nogen hardcore mission for at opnå nogen af delene. Ind imellem bliver jeg ramt af en solid omgang motivation og bliver sundhedsfreak i nogle måneder, men så tager lysten til chokolade over igen, så det går lidt op og ned med vægten sådan generelt. Pt har jeg smidt min vægt langt ind i bunden af skabet og arbejder i stedet på at være glad for mit spejlbillede.

Line spørger: Skal du have en ny kat, når Frank engang om laaang tid ikke er mere?

Ja. Eller en hund eller kanin eller en miniaturehest. Jeg har det bedst med at have et kæledyr.

Anna spørger: Er du typen der ikke ser veninder så meget, har du ikke så mange eller? Du nævner indimellem søster og nevøer/niecer, men jeg synes ikke som sådan du nævner venner og veninder. Har du bare valgt at holde dem udenfor bloggen?

Jeg er klart typen, der foretrækker få, nære veninder frem for at skulle pleje en kæmpe omgangskreds. Men jeg har også truffet en beslutning om overordnet set at holde mine veninder uden for bloggen. Som læser synes jeg selv, det er svært at forholde sig til bloggeres forskellige venner, som man jo ikke kender eller har et forhold til. Der er det lidt lettere at sætte sig ind i familierelationer, som langt hen ad vejen er mere ens opbygget. Og så nævner jeg også gerne andre bloggere, fordi de jo også er “frit tilgængelige”.

Anonymt blogger (aka Nana Voxtrup) spørger: Bruger du glidecreme? Hvis ja, hvilket mærke foretrækker du?

Ja, men mærket varierer efter, hvad der er på tilbud, fordi jeg helst køber flere liter ad gangen.

Hænger flappen på din lokumsrulle udenpå rullen eller bagved rullen?

OVER! Altid over!

Trine spørger: Hvad har du af fremtidsdrømme? Både mht bloggen og dit private liv.

Med bloggen vil jeg gerne være så priviligeret, at jeg kan leve af den uden at skulle gå på kompromis med, hvor meget og hvilken slags reklame jeg laver. Lige nu er jeg stadig i opstartsfasen, så jeg ved ikke, om det kan lade sig gøre, men jeg vil helst ikke være nødt til at lave tre sponsorerede indlæg om ugen. Så er jeg bange for, at jeg ville ende med en blog, jeg ikke længere syntes reflekterede mig. Privat vil jeg eddergerne giftes engang. Og måske have en lidt større lejlighed. Og en hund.

Caroline spørger: At din blog skiller sig ud er et faktum og det er udfra min overbevisning, dens styrke og noget jeg ser en stor værdi i. Det det der infiltrerede mig i dit univers, i bloggens tidlige år var din humor, skarpe tunge og de mange facetter; som selvudnævnte Bridget Jones/Katte dame, romantiker, mande-skeptiker, akademiker, ‘Paradise Hotel’ seer og dit behov for konstant at rette andre folks stavefejl! Du kindkyssede ikke med de andre bloggere og du var ikke i lommen på virksomheder, som Daniel Wellington eller Boozt. Nu er det ikke fordi du behøver at være klassens slemme pige (selvom jeg nød det), men tror du at det er muligt at have en succesfuld blog, der samtidig lave kritiske anmeldelser af produkter, film, samarbejder m.m? Kan man indgå samarbejder, hvor man er kritisk overfor en vare og kan man gøre sig sjov på bekostning af blogland og samtidig drive en blog?

Man kan sagtens have en blog, der laver kritiske anmeldelser. Og man kan sagtens gøre grin med eller være kritisk over for blogland. Jeg gør stadig begge dele, men jeg gør det slet ikke i samme grad som tidligere. Det er ikke nødvendigvis en bevidst beslutning fra min side, jeg har bare ikke behovet for det længere. Der er noget udmattende i konstant at ligge i krig med andre mennesker, hvilket man gør, hvis man ofte ytrer sig kritisk om ting, andre kan finde på at tage personligt. Mht om man kan drive en succesfuld blog på de atypiske præmisser: Det kan man sikkert godt, men man får svært ved at leve af det. Og man får svært ved på sigt at finde tiden til det, hvis man samtidig skal tjene penge et andet sted. Og så er det enormt ensomt at drive en blog af den slags. Man har ikke nogen at tale eller sparre med, når det kommer til alt bagomssnakken. Når man fx er inde i en fase ganske uden inspiration eller vil have råd til, hvordan man håndterer sårende kommentarer. Der er enormt meget viden og hjælp at hente hos andre bloggere. Og hvis man vil leve af sin blog, så er man nødt til at være “i lommen” på nogle firmaer, på samme måde som Elle er nødt til at sælge L’Oreal-reklamer i deres magasin. Det er business. Personligt er jeg blevet rigtigt glad for businesssiden af bloggen. Jeg synes, det er vildt interessant, og jeg synes, det er fedt at forsøge at lave content, der gør både mig, jer og kunden glad. Men der er med garanti også mange, der har valgt at unfollowe mig, fordi bloggen har bevæget sig i en retning, der for mig var uacceptabel for tre år siden. Og det skal også være okay. Det ville være mærkeligt, hvis bloggen ikke udviklede sig sammen med mig, og så er der forhåbentligt nogle nye læsere, der er kommet til og godt kan lide den, som den er nu.

Simone spørger: Elsker dine serieanbefalinger, kommer der flere af dem i nærmeste fremtid? Hvilke genrer er du generelt mest til?

Lige nu er jeg inde i en seriøst oldschool serie-periode, og der er ikke så meget original anbefaling over Venner eller Gilmore Girls. Men når jeg falder over the next big thing, så kommer der med garanti en anbefaling! Min yndlingsgenre er de såkaldte dramadies, dvs en slags kombi mellem komedier og dramaer. De er lettest at binge. Jeg kører træt i det, hvis jeg skal se tunge, politiske samtaler flere timer i træk. 😉

Line S spørger: Hvordan har du det med din krop? 

Når jeg kigger mig selv i spejlet, tænker jeg nogle gange: “Fuck mand, jeg er lækker!” Og så ser jeg mig selv på billeder og tænker: “Nå, ikke alligevel.”

Er du virkelig så misundelsesværdig modig, som det virker til på bloggen? Nu tænker jeg ang. dates med “fremmede”.

Ikke en skid. Hvis man har fulgt med herinde længe, kan man måske huske, hvor håbløst elendig jeg var til at date i starten. Jeg havde fx et mindre sammenbrud, da en mand besluttede sig for at dumpe mig, før vi overhovedet havde været på en date, fordi jeg syntes, han skulle kende til al min bagage helt fra starten. Fandme dumt. Men med dating som med alt muligt andet, så gør øvelse mester, og jeg er blevet helt habil til første dates nu. Jeg er stadig virkelig akavet og smider mine allermest usexede anektdoter af mig, men jeg er ikke længere ved at kaste op af nervøsitet. 😉

Sofie spørger: Må jeg ikke pleeease nok få din pikachu? JEG KAN IKKE FINDE DEN!!!

Jeg har fem! 😀

Vil du med på pokemonjagt?

Ja mand!

Hvor i livet stammer dine bedste veninder/venner fra, barndomsveninder, folkeskole, gym, arbejde osv?

Primært skole, faktisk. Det er gamle venskaber. Jeg synes, det er meget sværere at få nye venner nu. Ikke fordi jeg aldrig har lyst, men fordi det er så edderakavet at “vennedate”, indtil man finder ud af, om der kunne komme et dybere venskab ud af det.

Savner du at have din familie tættere på dig til hverdag?

Næh. Ja, altså, undskyld mor og far, men hold kæft hvor skulle jeg tit rydde op, da vi boede 40 km fra hinanden!

Ville du helst tage et lån i banken eller sælge ud af din skosamling?

Så mange dyre sko ejer jeg slet ikke. Eller jo, det gør jeg måske nok, men de mister enormt meget værdi, når man har haft dem på én gang. Jeg ville nok låne penge af min mor i stedet. Min bankmand er ikke min største fan.

Hvad vil du helst, altid lugte lidt af prut, eller altid prutte højlydt hver gang du er i et stille rum med andre mennesker?

Lugte lidt af prut. Jeg har alligvel et overforbrug af parfume, så den lugt skulle jeg nok kunne dække til! 😀

 

Læs de første tre svarindlæg her, her og her.

Kommentarer (26)

 • Jeg synes, du skulle holde et pokemon-event! Jeg ville helt sikkert komme.

  Er lidt nysgerrig på, hvor langt du er kommet! Altså hvor meget spiller du, og hvor mange forskellige pokemons har du fanget?
  Undskyld for mine meget nørdede spørgsmål, haha!

  • Haha jeg fik præcis lyst til at spørge om det samme! 😀 min mand har hele tiden været imod pokemon go, så det var Miriams anbefaling/anmeldelse sammen med at en veninde begyndt at spille, som fik mig hooked

  • Jeg spiller meget lidt, efter det er blevet så råddent vejr, desværre. Især fordi app’en æder så meget strøm, så jeg kan ikke så godt spille, når jeg er af sted og skal bruge min telefon til andre ting. Men jeg savner at spille mere! Jeg er level 24, og jeg tror, jeg har fanget omkring 110 forskellige. Ikke fremragende, men jeg arbejder på sagen! 😉

 • Du er altså godt nok herlig. Og hvis nu sådan nogle venindedates ikke var akavede, ville jeg edderrådme gerne på sådan en med dig. 😍 Også selvom du skulle lugte en lille smule af prut og en masse af parfume.

 • Serie anbefaling til dig, Miriam – Banshee på HBO Nordic. Ulrik Thomsen spiller så latterligt godt. Det er blod, vold, kærlighed, pistoler, intriger og masser af tanker bag den serie.
  Jeg åd alle fire sæsoner på en uge!

  Ps. Du er ret meget mere kendis end du tror.

  • Det lyder godt! Den må jeg se nærmere på! Altså, jeg er måske lidt en kendis, hvis man er meget om sig i blogland, men jeg har stadig til gode at skrive en autograf eller at tage en selfie med nogen, så helt galt kan det ikke være! 😀

 • Haha det var mig der spurgte om din pikachu, MEN JEG HAR ENDELIG FANGET DEN!!! 😃👏🏻 nu kan jeg dø lykkelig 🙈

 • Hvis man stadig må stille spørgsmål: Hvad syntes du om at læse engelsk på KU? Hvem var dine yndlingsundervisere? Og savner du uni-livet? Hilsen en relativt ny læser, der læser engelsk, og derfor bruger din blog som overspringshandling dagligt!

  • Nu tog jeg jo min BA i Århus, så det er begrænset, hvor mange undervisere jeg har prøvet på KUA, men jeg endte med at gå målrettet efter Lenes fag. Hun er knalddygtig, og der var altid nogle fremragende litterære diskussioner. Hun var også min specialerådgiver. Jeg kan godt savne selve undervisningen, men det er eddermame dejligt ikke at have eksamen på hjernen nonstop! 😀

 • Ja ja det er meget godt alt sammen ,
  Men hvordan har Frank det ?
  Det er så længe siden vi har set ham 😀

  • Frank har det glimrende! Hvis man savner ham, kan man med fordel følge med på instagram eller Snapchat. Der florerer han en del. 😉

 • Hvis jeg må komme med en boganbefaling, så er “A Natural History of Dragons by Lady Trent” af Marie Brennan virkelig god. Det er fantasy, kvindekamp og humor i perfekt balance 🙂

  • Den lyder spændende! Jeg er godt nok ikke så meget til fantasy, men måske jeg skulle give den et forsøg… 🙂

   • Det er en verden som jeg vil sige minder meget om den vi lever i, og som sagt synes jeg at den er skrevet med masser af humor, i høj grad på fortællerens bekostning 🙂 Jeg syntes jeg læste tidligere at du kunne lide Harry Potter, som faktisk er væsentligt tungere fantasy, men jeg kan huske forkert 🙂 i hvert fald er bogen kort og i et let sprog så den kan læses på en søndag (max) 🙂

 • Når jeg ser et billede af dig, tænker jeg: FUCK mand, hun er lækker!
  Tør jo slet ikke vise din blog til min mand! 😂 (Og det fik ham med ét til at lyde ret nasty.. 😳)

  • Haha, hvor er du rar! Jeg er også okay med selfies og sådan, det er mere, når man spotter sig selv på billeder, man ikke vidste blev taget. Så bliver jeg seriøst deprimeret over, at det er sådan, andre mennesker ser mig! 😀

 • Elsker din blog Miriam – og du virker som en man gerne vil være veninder med! Samtidig er jeg helt vild med at jeg kan identificere mig med dig – det er svært at forklare, for vi er egentlig ret forskellige steder i vores liv, men dit livssyn og selvopfattelse minder en del om mit. Og det er sgu rart at kunne føle man ikke er helt alene, når man ikke svømmer i tætte veninder man kan spejle sig i…
  Jeg kunne enormt godt tænke mig at høre om du har nogle råd til hvordan man håndterer en veninde, man ikke har lyst til at ses med, fordi hun gør en utilpas, men det vil bare ikke løbe ud i sandet fordi vi har en fælles tredje veninde og det ville være akavet/skabe ballade at ses med hende uden at invitere den første… har flere gange prøvet at cutte kontakten, men vi ses jo altid alligevel når den tredje så inviterer til fest osv. What to do? Skal jeg give slip på begge veninder? At tage “the talk” med hende er ikke en mulighed :/
  Kunne også godt tænke mig et indlæg om dine make-up og hudplejevaner/produkter – hvis du altså har lyst 😊
  Og sidst men ikke mindst, et spørgsmål:
  Kunne du finde på at stille op hvis der kommer en ny sæson Topmodel Curves? Og hvorfor/hvorfor ikke?
  Beklager den laaange besked. Jeg kommenterer ellers aldrig, men det her må næsten kompensere for alle de gange jeg ikke har kommenteret 😂

  • Puh, det er en svær situation. Normalt ville jeg anbefale at bryde med en veninde, hvis man ikke er tilpas i venskabet eller har lyst til at bibeholde det, men det er svært, når der er en tredje person. Essentielt er du vel nødt til at vurdere, om din anden veninde er vigtig nok til, at du vil trækkes med den første. Jeg ville nok forsøge at “degradere” venskabet med den første veninde til et bekendtskab, så I kun ses, når jeres fælles veninde inviterer, men at du ikke ses privat med hende udover det.

   Make-up-indlæg er på vej. Hudpleje er vist ikke så interessant. Jeg bruger mest bare Vichys dagcreme. 😀

   Nej, jeg kunne ikke finde på at deltage i Topmodel Curves. Jeg er en røvdårlig model, jeg har slet ikke et klassisk “smukt” ansigt, og jeg er alt for gammel! 😀

Der er lukket for kommentarer.