Den gode Tinder-profil

collagehjkDet er måske lidt farligt at komme med råd på dette område, for det er jo ikke en eksakt videnskab, men det er noget, der har været efterlyst, så jeg har lovet at give mine bedste bud på en god Tinder-profil. Det gælder både, hvad jeg selv reagerer positivt på hos det andet køn, og hvad jeg har oplevet det andet køn reagere positivt på hos mig. Hav i øvrigt in mente, at de her tips i høj grad er for folk, der søger lidt mere end overfladiske bekendtskaber. Hvis man bare er på knaldetogt, er der generelt mere råderum. 😉

Dos and don’ts: Billeder

  • Undgå udelukkende at have selfies proppet med filter og duck face. Et enkelt eller to er fint – guderne skal vide, det oftest er der, man synes, man er pænest – men selfies fortæller ikke så meget om dig som person. Undgå desuden for alt i verden selfies taget i et spejl. Noooo!
  • Sørg for at have et nogenlunde nyt kropsbillede. Det behøver ikke være dig i bikini, men man kan altså ikke ignorere fysisk tiltrækning, og det er rart for personen i den anden ende at have et helhedsindtryk af dig. Vælger du fx et billede, hvor du måske vejer væsentligt mindre eller er væsentligt yngre end i dag, kommer du til at være enormt utrygt ved at skulle på dates, fordi du er bange for at skuffe. Der er vitterligt kun wins ved at lægge vellignende billeder op. Han ved, hvordan du ser ud. Han swipede ja til det. Han synes, du er røvlækker.
  • Hvis muligt, så smid et situationsbillede eller to på. Noget knap så stationært som en selfie. Noget med en noget stemning. Det giver et meget bedre indtryk af din person.
  • Hold dig for alt i verden fra gamle bytursbilleder, billeder med halvbedøvede tigere og billeder fra det jødiske mindesmærke i Berlin. Så vidt muligt er det også en fordel at undgå billeder, hvor du er helt buddy-buddy med en ekskæreste eller bare mænd generelt (fædre og brødre undtaget).

Dos and don’t: Tekst

  • Din Tinder-tekst skal hverken ligne en jobansøgning eller en klassisk dating-profiltekst. Tinder er et lynhurtigt og drønende overfladisk medie, så det skal bare lige være teaser på din person.  Hold det short and sweet. Mange mænd kommer ikke engang til at læse din tekst, men dem, vi bedst kan lide, gør heldigvis. 😉
  • Lad være med at skrive, at du elsker din familie, dine venner og gode film. Det gør alle. Skriv i stedet fx en lidt atypisk oplysning om dig, der siger noget om din person og samtidig giver en oplagt mulighed for at starte en samtale. Den Gode Mand vil benytte din profiltekst som indgangsvinkel i stedet for bare at skrive: “Hej. Haft en god dag?” I min tekst står der blandt andet, at jeg ejer jævnt mange sko og laver en mean risotto.
  • Lad være med at bruge hashtags eller at fortælle om dit liv i emojis. Selvfølgelig enormt subjektivt, men fuck nu af, jeg synes, det er irriterende! 😀
  • Hvis der er noget info, der er vigtigt for dig, kan det være ret fint at nævne det kort. Det kan fx være, hvis du har børn eller kæledyr og derfor naturligvis skal finde en mand, der er cool med det. Men der er en elegant måde at gøre det på. Jeg swiper fx konsekvent nej til mænd, der skriver, at tatoveringer er ‘herreklamme’ (eller lignende formuleringer). Jeg har ikke en eneste selv, men det er et ret nederen førstehåndsindtryk at sende ud i verden.

Man noper for et godt ord på Tinder, så tricket er selvfølgelig som udgangspunkt at ramme så mange potentielt gode matches som muligt – så kan man altid sortere de nederen personligheder fra bagefter. Mit allerbedste råd er faktisk nok at inkludere i hvert fald et billede, hvor du smiler. Det er måske en kæmpe kliché, men man er bare mere tilbøjelig til at danne sig et positivt billede af folk, der ser glade ud.

Held og lykke! 😀

Kommentarer (19)

Der er lukket for kommentarer.