Tip: Anja og heksebørnene

anja-headerBillederne gik viralt, da Anja reddede Hope. En udstødt dreng i Nigeria anklaget for at være en heks. Og nu er programserien, hvorfra billederne stammer, tilgængelig. De to første (ud af tre) afsnit er blevet sendt, og jeg slugte dem råt. Det er en barsk, rørende og utroligt oplysende dokumentar om en verden, jeg blankt skal erkende, jeg ved noget nær intet om. Det er relativt sjældent, jeg sætter mig ned og ser noget, hvor jeg efterfølgende føler mig oprigtigt beriget, men det gjorde jeg med disse programmer. Jeg vil ikke engang forsøge at sætte ord på min beundring for Anja og for de børn, hun passer på, der besidder en livsglæde og en optimisme, der er mig fuldstændig uforståelig, når man tager deres start på livet i betragtning.

Gør jer selv en tjeneste og se de her programmer, hvis I ikke allerede har gjort det. De kan noget. Find dem her.

Kommentarer (7)

  • Hun er intet mindre end fantastisk! Hun har også en facebook side du kan følge, og hvis hun kommer forbi og holder foredrag i nærheden af dig, kan jeg varmt anbefale dig at tage med! Der er sendt et par andre dokumentarer med hende også måske du kan være heldig at finde dem på DR 😉

    • Hun er SÅ vild og mega sej, sikke et kæmpe stykke arbejde hun gør for de børn. Det tidligere program med hende var også virkelig godt, det hedder “En dansker redder verden – Anja Lovén” (stadig tilgængelig på mediestream) 🙂

  • Jeg er også kæmpe fan af hende. Tænk at hun psykisk kan holde til det – det kunne jeg ikke.
    Shit jeg tudede hele andet afsnit.

    • Ja, det er vanvittigt imponerende. Var endnu mere blæst bagover af de glade og kærlige børn. Vildt hvad mennesker er i stand til!

Der er lukket for kommentarer.