Næste WTF-emne

Fuck og lort! Jeg glemte jo alt om, at der skal et nyt WTF-emne på banen i denne uge, og at I selvfølgelig skal præsenteres for det, før I kan indsende. Nu er det lige lidt last minute, men hvis der ikke er kommet nok indsendelser i morgen, så skubber vi bare skidtet til onsdag. Denne gang synes jeg, det kunne være sjovt at hive fat i såkaldt baghåndskomplimenter. Det vil sige komplimenter, der samtidig er lidt en sviner. Fx: “Du er vildt flot af en tyk pige at være.” Eller: “Jeg synes, du ser fin ud. Der er jo ingen grund til at gå op i sig selv, når man er på barsel.” Det kan være bemærkninger, der gik på udseende, evner, personlighed eller alt muligt andet.

Som altid gør vi os ikke så meget i lange baggrundsforklaringer (så er der plads til flere bidrag), bare selve replikken og evt. afsender og/eller et kort oprids af situationen, hvis det er relevant. Bring it oooon! 😀

Comments (5)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.