Små blogs #6

IMG_0179_zps15fe924b

Jeg elsker stadig små blogs. Mange af dem har en kant og en ærlighed, som desværre ofte slides lidt væk, når læsertallet stiger, fordi man ikke orker at tage kampen, hver gang nogen bliver fornærmet over en sarkastisk bisætning. Det er lidt ligesom nyuddannede lærere, der går til jobbet med en umålelig entusiasme, indtil de efter noget tid opdager, at den gennemsnitlige elev faktisk slet ikke synes, det er topfedt at gå i skole. But I digress. Her er tre af mine små favoritblogs i øjeblikket:

Amagerbreve. To veninder skriver åbne, ærlige og dejligt filterfri breve til hinanden. Bloggen er desværre ikke blevet opdateret i noget tid, men måske et boost af besøgende kunne hjælpe på det?

Hvid kaffe. Karoline er uden tvivl en sjælefrænde. Der er godt med lister og selvironi, og Karoline læser på journalisthøjskolen, så det sproglige er lige i øjet, hvilket selvfølgelig altid fanger min interesse. Morede mig for nylig især meget over indlægget ‘Hvad flere års bloglæsning har lært mig“, som jeg lige så godt selv kunne have skrevet.

Den søde kløe. Vi runder lige af med en genganger, fordi Den søde kløe stadig er skyhøj kvalitet, når man er glade for anonyme blogs om mænd og sex og singlelivet i al almindelighed. På det seneste har der kørt en føljeton om Sommermanden, og den er fin og smuk og sørgelig og kan i den grad anbefales.

Som altid tager jeg hjertens gerne imod andre anbefalinger af små blogs i kommentarfeltet, hvis I ligger inde med noget, I tror, kunne være noget for mig. 🙂

Kommentarer (42)

Der er lukket for kommentarer.