MTV VMAs 2016 ifølge Miriam

Endnu en rød løber hvor det der med at finde to favoritlooks var umuligt, så i stedet springer vi direkte videre til dem, der i min optik råbte allerhøjest for at blive omtalt. Det sjoveste ved den røde løber til events som dette er nemlig, at der er megameget forvirring omkring, hvilken æstetik man går efter, og derfor ser det altid ud, som om folk er på vej til vidt forskellige arrangementer…

cvbnm,.-

På den måde er Beyoncé (med mini-Jay-Z i hånden) fx på vej til at optræde i Las Vegas som showgirl, mens Alicia Keys er på vej til bolleæltning hos Camilla Plum.

fgjklkjh

Carly Steele er på vej til Stepford wives-møde i 50’erne, og Ansel Elgort skal til punkerfest. Hans look havde dog måske været noget mere autentisk, hvis han ikke stadig lignede et boyband-medlem fra halsen op.

cfvghjklæø

Cassie har kurs mod et meget futuristisk businessmøde, hvilket måske nok bliver lidt akavet, når hun opdager, at hun har glemt at tage en overdel på. Dascha Polanco er forhåbentlig på vej hen et sted for at brænde de jeans der.  Muligvis også toppen nu hun er i gang.

cfvhjkl

Farrah Abraham er batshit crazy og har legit klædt sig ud som Wonder Woman. Ikke på den der haha-han-har-en-stribet-trøje-på-så-han-ligner-find-Holger-måde, nej, hun har reelt været ude at købe et kostume. What. Til sammenligning bemærker man jo knap nok, at J-Woww (hvor meget fortryder hun lige det kælenavn nu?) er klædt ud som slutty Morticia Addams. Og det er faktisk lidt synd, for guderne skal vide, at The Addams Family kunne gøre the VMAs noget mere interessant.

Billeder fra people.com.

Kommentarer (25)

Der er lukket for kommentarer.