Jeg er jo Bridget Jones #244

SKAM

1. Jeg elsker Malacos Super Mix. Jeg elsker mindre, at et af de der fodboldformede karamelbolcher for et par dage siden gjorde, at jeg kunne høre en knasende lyd og efterfølgende spytte et godt stykke knækket tand ud hånden. Men de er nu altså djævelsk gode, de fodbolde. Det er lige før, det var det værd.

2. …Bortset selvfølgelig fra at tandlæger koster en halv arm, og min konto pt ikke engang indeholder en kvart arm.

3. Jeg er ligesom resten af verden blevet bidt af den norske serie, SKAM. (Kan streames gratis og lovligt her.) Og jeg elsker den. Det gør jeg virkelig. Men jeg kan ikke lade være med at fokusere på, at Vildes foundation ofte ikke passer til hendes hudtone, og hun derfor jævnligt præsterer den karakteristisk teenagekant ned langs kæbelinjen. Så er spørgsmålet bare, om det er gjort med vilje, eller om de bør overveje at skifte tv-holdets makeupartist ud.

4. Derudover hader jeg lidt Vilde. Mest fordi jeg kan se mig selv i hende, og helt ærligt, så er hun noget af en kiks, og de fleste af os vil nok hellere bilde os selv ind, at vi er en Noora, ikke?

5. I går markerede dagen, hvor et andet menneske for første gang noterede sig, at jeg da egentlig er ved at blive lidt gråhåret. Fuck dig, Rebekka! (Som er min søster, et år ældre end mig og stadig er ganske pæn og leverpostejsfarvet i hele hårbunden.)

6. I går var også dagen, hvor min mor satte sit babysengetøj til salg på vores loppemarked, men forinden ikke kunne dy sig for at spørge, om jeg mon aldrig skulle have en baby?

7. Jeg svarede hende, at jeg helt ærligt hellere vil have en hund, og da hun videregav den oplysning til et ældre ægtepar, der kom forbi vores stand, svarede de i kor: “Det kan jeg godt forstå!” Det gjorde mig lidt lykkelig.

8. Blev dog en smule mindre hundeskruk, efter jeg i nat spontant blev nødt til at crashe i Køge og blev vækket første gang klokken syv og efterfølgende hvert femte minut af en seks måneder gammel hundehvalp, der helt bestemt mente, at det var tid til at stå op. Væsentligt bedre end den gængse snooze-knap, bevares, men klokken syv! På en søndag!

9. Jeg tjente i øvrigt omkring 160 kroner på førnævnte loppemarked, hvilket var meget pænt, når nu det var begrænset, hvor meget jeg kunne slæbe med fra Østerbro, men det havde været en noget større succesfølelse, hvis jeg ikke lige havde købt for 200 kroners bras i Normal dagen forinden.

10. Som tidligere nævnt skal jeg tilbage til Randers igen om 10 dage til krondiamantbryllup, og da jeg blev spurgt, hvorfor jeg ikke bare blev i Randers, kunne jeg for første gang i mit liv svare, at jeg var nødt til at tage hjem til København og arbejde. Det var en vildt syret følelse!

11. Frank blev i øvrigt i Randers på ferie, dels fordi det er synd at slæbe ham alt for meget frem og tilbage, og dels fordi han elsker at være der. Men altså. Der er gået én dag, og jeg savner ham allerede tussende rundt ved mine fødder. Kan man skype sin kat?

Kommentarer (48)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.