WTF: Forbandede svigerforældre #3

pattern

Hermed sidste omgang med jeres bidrag til mindre heldige svigeroplevelser. Husk at holde øje med bloggen de næste par dage, hvor næste uges tema afsløres. Indtil da: Enjoy! 😀

 • Svigermor: “I må også forstå at jeg er farmor, så jeg er den vigtigste person. Der ville ikke være noget barn uden mig.” Sagt, fordi at vi ikke ville have besøg, da vi var syge.
 • Min svigermor fik formuleret, at jeg ikke var pæn nok til at nogen ville overgribe sig på mig. Vidste ærligt talt ikke om det var et kompliment.
 • Svigerfar første gang jeg mødte ham: “Nå, hvor mange søskende har du så? Jeres slags formerer sig jo som bananfluer.” (Jeg kommer fra Bosnien-Herzegovina.) Hvorefter svigermor kvitterer med et skraldgrin.
 • “Det er synd, at du er min svigerdatter, for jeg kunne dig nemlig godt…” Han er heldigvis ikke min svigerfar mere.
 • Ekssvigermor: “Dig og Sofie tilbringer godt nok meget tid sammen! Dejligt hun har sådan en god veninde.” Vi var kærester. På andet år. Og havde fortalt hende det!
 • Min ekssvigermor gav mig en lussing da hun fandt ud af, at hendes søn flyttede hjemmefra for at flytte sammen med mig. Nu forstår jeg hvorfor han ikke selv turde sige det…
 • Min svigerfar, efter ved et uheld at have set et billede af mig topløs: “Det er sgu da rart at se at hun har to!”
 • Min svigermor gav mig til min 21 års fødselsdag en notesbog og blyant med Peter Plys – mon hun mente, at jeg var for ung til hendes søn?!
 • Er besøg hos svigerforældrene. Min svigermor taler om sine “mormorarme”. Min svigerfar tager fat i min arm, dasker til den og siger: “Det behøver man ikke at være mormor for at ha’.”
 • Svigermor: “Jeg er den eneste, jeg kender på min alder, der ingen børnebørn har.”
 • Svigermor (anden gang vi mødes): “Vi er vel snart 7 millioner i Danmark, pga. alle de perkere.”
 • Et halvt år inde i forholdet og en snak med min svigerfar til fest i familien. “Du er da meget sød, men jeg kunne bedre lide ‘navn på ekskæresten'”. Tak for det!
 • Svigerfar til mig da vi blev introduceret første gang: ” Hej du må være Pia!” Jeg hedder ikke Pia.
 • Min svigermor skriver stadig og minder min mand om at betale husleje, selvom vi er gift og har boet sammen i 4 år…
 • Første gang jeg mødte mine svigerforældre, fortalte min svigermor mig om alle de dejlige ting hun ville lave, når min alkoholiske svigerfar forhåbentlig snart døde…
 • “Marianne har lige fået lønforhøjelse, er det ikke dejligt?” Og sådan fandt jeg ud af, at svigermor snakker ugentligt med min mands ekskone. Hun har aldrig ringet til mig, aldrig.
 • Daværende kæreste: “Du kan først møde min far i næste måned, for han sidder lige i spjældet for tiden.” Mig: “Æh nå ok, for hvad?” Ham: “…voldtægt.” Ja, forholdet holdt så ikke.
 • Svigermor gennem 13 år ville gerne have et billede “af heeeele min familie” som hun sagde. Og rakte mig kameraet. Fin hentydning.
 • Min kæreste er udlænding, og når jeg er på besøg, lader min svigerfar som om han ikke snakker engelsk. Han underviser på et universitet. På engelsk. Velkommen til familien.

Kommentarer (13)

 • De er så gode! Ved man ikke må dømme, men føler jeg lige vil sige det her (og håber det er OK). Sønnen til ham der sad inde for voldtægt, har jo ingenting med det at gøre. Det var bare sætningen, “Ja, forholdet holdt så ikke” som lige gjorde jeg tænkte, at det er ærgerligt, hvis man sidder derude med en kriminel forælder og tænker, øv, skal jeg dømmes for det .

  • Bare rolig, der var andre grunde til, at forholdet ikke holdt længe nok til at møde svigerfar – bl.a. fordi at kæresten godt nok synes, det var uretfærdigt at hans far skulle sidde i spjældet for sådan noget pjat. Men også fordi vi ikke passede sammen.

 • Helledusseda. Meget kan man sige om mine svigerforældre, men de kommer i hvert fald ikke med racistiske udtalelser eller er ondskabsfulde over for mig. Føler mig helt heldigt efter at ha’ læst det her.

 • Jeg har altid troet, at dem der brokkede sig over deres svigerforældre, selv var nogle frygtelige mennesker. Men din lille føljeton har da virkelig fået åbnet mine øjne for hvilke rædsomme mennesker, der sidder derude i stuerne

 • Åh, du gemmer det bedste til sidst! Og her mener jeg den allersidste. Den er fandme grum. Man får helt lyst til at kvittere med en lussing og et kram.

 • Min svigerfar overrakte mig en dag en pakke Nupo pulver… Har faktisk aldrig overvejet, at jeg med en vægt på 58 kg burde gå på slankekur. Men okay, fin hentydning!

 • Jeg er ikke overvældende begejstret for min svigerfamilie, men jeg bliver lidt gladere for dem, når jeg læser det her. Det kunne være meget værre…

 • Min svigerfar holdt (til et ganske almindeligt middagsselskab) en MEGET lang, MEGET pinlig og MEGET kedelig tale foran alle. Jeg var helt ny i familien, og vidste ikke rigtig hvor jeg skulle kigge hen. Endte med at sidde og kigge på mine hænder under bordet. Efter et stykke tid afbryder svigerfar sig selv, og siger “Sig mig?? Sidder du der og sms’er? Keder du dig eller hvad?!”

 • Synes der er mange af dem der skal tages med et gran salt og er ret sjove – fx den med mormorarmene og topløsbilledet “Nå, i det mindste har hun to.” Det vidner da bare om nogle humoristiske svigerfædre… Tænker det er taget ud af kontekst og stemningen ikke er lige så “slem” som det lyder når man læser det 🙂 Jeg havde bare givet gas den anden vej 😛

Der er lukket for kommentarer.