Kommentarer (18)

 • Den med barndomsveninden og brylluppet. Det kan være, din veninde blev såret over, at hendes kæreste ikke blev inviteret, og at det var derfor hun takkede nej. Jeg har selv prøvet at være den barndomsveninde, der blev inviteret med til bryllup, uden at min mand gjorde. Jeg tog med, men blev så ked af, at parret ønskede at jeg skulle tage del i og fejre deres kærlighed uden at de ville inddrage min. Må indrømme, at jeg var lige ved at sige nej tak til invitationen netop derfor. Bare for at sige, at det måske ikke skyldes uhøflighed og at hun nok stadig gerne vil være din veninde. Hvis hun er din bedste veninde, så er det da synd, hvis en misforståelse skal ødelægge jeres venskab.

  • Hvis man har været med til at planlægge et bryllup eller selv har afholdt et så ved de fleste også at de oftest ikke handler om det – men om økonomien. Det er pissehamrende dyrt, og har hun aldrig mødt kæresten kan jeg godt forstå han ikke får en invitation, det er efter min mening et helt fair sted at sætte en grænse.

   • Jeg er enig med Alexia her. Nu ved vi selv sagt meget få detaljer om situationen, men som udgangspunkt er det brudeparret, der sætter dagsordenen. At han ikke er blevet inviteret kunne tyde på, at de ikke er tætte med ham, og så synes jeg egentlig, det er helt fair. H, jævnfør dit foreslag om, at hun er blevet ked af, at han ikke inviteret og har takket nej derfor. Det er i min optik stadig uhøfligt og dårlig stil på vennefronten. Man bør i hvert fald som udgangspunkt lige tage en snak med sin veninden først. Som hippierøv vil jeg generelt håbe, man forsøger at tale situationen igennem, netop hvis der skulle ligge en misforståelse til grund for problemet. 🙂

  • Ej, Alexia og Miriam, det ER altså dårlige manerer kun at invitere den ene del af et par til et bryllup. Hvis man vil undgå at virke smålig, så bør man hellere invitere de 5 nærmeste venner med (valgfri) partner frem for 10 venner, som ikke må have deres kærester med. Det er rigtigt at bryllupper er pissedyre for brudeparret, men det er altså også dyrt for vennerne – både i udgifter til tøj og gaver, men også den energi, de ligger i at arrangere polterabend for dig og underholdning til dit bryllup. Og det er trods alt dig, og ikke dine venner, der har valgt at du skal giftes. Det mindste man selv kan gøre som tak for at de overhovedet vil stille op for en, er da at være generøs og invitere den person, som ens ven(inde) måske selv håber at blive gift med, med til festen! Venner er altså ikke noget man har krav på at have…

   • Lærke: Jeg synes, det kommer meget an på, hvilket par der er tale om. Hvis man er gift eller har været kærester i mange, mange år, så er jeg enig i, at det er naturligt, at man inviterer begge parter. Men hvis det, som Alexia nævner, er et tilfælde, hvor man fx aldrig har mødt kæresten af den ene eller anden grund, så ville jeg synes, det var ganske fint ikke at invitere ham. Jeg får ud fra hemmeligheden fornemmelsen af, at det er et barndomsvenskab, og veninden mest er inviteret for en god ordens skyld. Jeg er dybt uenig i, at “det mindste man kan gøre som tak for at de overhovedet vil stille op for en” er at invitere partneren. Det signalerer igen, at man skal arrangere sit bryllup efter andres hoveder i stedet for, hvad man selv ønsker. Det er gæsterne, ikke brudeparret, der skal gå på kompromis på den dag. Så kan man planlægge sit eget bryllup efter, hvad man selv mener er det rigtige at gøre.
    Men igen, vi ved meget lidt om situationen. Der kan lige så vel være en god grund til at kæresten ikke er inviteret, som der er til, at veninden takkede nej. Og husk, at kritik af hemmelighedsindsendere ikke er tilladt – din kommentar er ikke slem, hvis den havde været til ethvert andet indlæg, men der gælder særregler for hemmelighederne. Det kan godt blive lidt fnidret i en diskussion som denne, hvor man så kun får lov at høre en side af sagen, men vi er som altid nødt til at sikre os, at det er et fristed, så folk kan indsende uden at møde fordømmelse, så jeg er nødt til at være benhård der. 🙂

 • Den med tandpastaen skal altså overveje at finde et alternativ som er beregnet til at spise. Tandpasta indeholder flour som er giftigt og ikke beregnet til at spise..

 • Mariam, du er simpelthen nødt til at få gjort noget ved banner-reklamerne. Der er single- og måltidsreklamer ud over hemmelighederne, så jeg har faktisk givet op 🙁

  • I KNOW! Jeg opdagede dem faktisk for ti minutter siden på min egen skærm og var ved at gå spagat. Pisseirriterende. Jeg har sendt fejlen med fuld udrykning til tech. Undskyld!

 • [Slettet] Ida, kritik af hemmelighederne er ikke tilladt, så jeg har desværre været nødt til at slette din kommentar. Hvis vi vil have folk til fortsat at indsende, er det her nødt til at være et fristed, hvor kommentarfeltet ikke giver dem dårlig samvittighed. Så har man forståeligt nok ikke lyst til at bidrage mere i fremtiden. 🙂

 • Den med politikæresten, tænk hvis han bliver opdaget så blir han jo fyret og alt muligt. Uhh at de tør.

 • Den med brylluppet er svær.. Jeg vil helst være foruden at blive inviteret til et bryllup hos min kærestes venner, som jeg intet forhold har til. Omvendt vil jeg også være træt af at være inviteret alene, hvis størstedelen kommer i par…

 • Den med glasuren – sådan har jeg altid haft det med peberrodssovs. Helt fra jeg var lille og overhovedet ikke kunne sætte ord på fornemmelsen af sæd eller egentlig vidste at sæd eksisterer. Hvor jeg har haft den afsky fra, aner jeg ikke.
  Og undskyld hvis jeg nu har spoleret alle mulige menneskers yndlingsspise….

 • Den med brylluppet – I burde nok tage en snak og for løst den misforståelse der muligvis er tilstede der. 🙂 Jeg kan godt forstå, at økonomi kan have/har høj relevans og at det er brudeparrets fest og deres dag – men tror heller ikke min veninde, ville være min veninde, hvis hun undlod af invitere min kæreste, uden at dele sin bevæggrund med mig først, jeg ville være så såret. 🙂

Der er lukket for kommentarer.