Jeg er jo Bridget Jones #243

13939441_10153732704700913_1148688513969036725_n

1. Jeg er normalt stor fan af H&Ms designsamarbejder og glædede mig meget til at se, hvad Kenzo havde at byde på… Indtil de viste ovenstående sneak peek. Nej nej. Det er ikke godt.

2. Min computer var støvet, og jeg havde alligevel støvsugeren fremme, så jeg besluttede, det var en skidegod idé lige at støvsuge tastaturet… Indtil jeg støvsugede D-tasten af.

3. Da jeg gik på jagt efter tasten i støvsugerposen fandt jeg en helt ny lipgloss. Hvordan opdager man ikke, at man støvsuger en lipgloss op?!

4. Jeg fandt tasten til sidst, men jeg kunne overhovedet ikke finde ud af at sætte den på igen, så i min uendelige visdom besluttede jeg mig for at pille T-tasten af for at lure mekanismen bag.

5. Det hjalp mig ikke en skid, så nu mangler både D- og T-tasten, fordi jeg er en tumpe, der ikke tænkte langt nok til at teste mekanismen på Q-tasten eller lignende irrelevant bogstav.

6. Jeg er blevet syg igen (lægen er inde over, bare rolig), og selvom jeg ikke er gravid, så begynder jeg at forstå, hvorfor folk tager 30 kg på under deres graviditeter. Det eneste, der hjælper på min kvalme, er klamme ting som McDonald’s og smeltet ost.

7. I går var jeg nødt til at pakke min nevøs fødselsdagsgave ind i et Anders And-blad, fordi jeg ikke ejede almindeligt gavepapir… Men jeg ejede et Anders And-blad?!

8. Jeg har fået godkendt min klumme til oktobers udgave af Woman! Den handler om Fitnesscrushet. Ville det være utroligt charmerende eller virkelig creepy og stalker-agtigt at snige en kopi ind i hans skab? Nok mest det sidste.

9. I forgårs kom jeg håndsæbe i stedet for tandpasta på min tandbørste og stak den i munden uden at blinke. Skidefedt.

10. Jeg har lige været ude at hilse på Ulrik, fordi den koncentration, det kræver at skrive blogindlæg, gør min kvalme meget værre. Så y’all better appreciate! 😀

Kommentarer (31)

Der er lukket for kommentarer.