Fine flats

asos.collage.flats.

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12.

zalando.flats.

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8.

Reklame

Signe skrev til mig og spurgte, om jeg ikke kunne lave et indlæg med pæne, flade sko, fordi hun skal giftes, og det skal ikke være i høje hæle. Der er mange grunde til, at man holder sig fra stilletter til formelle lejligheder. Måske synes man, man bliver for høj, måske vil man gerne undgå græs + stillethæle-helvedet, måske er man bare bedre tilpas i flats. Så jeg har været et smut rundt på mine trofaste webshops på jagt efter fine, flade sko, der kan lidt mere end bare de klassiske quiltede ballerinaer med laksnude eller en sløjfe i snor. Der er lidt til både brude, bryllupsgæster og helt almindelige folk, der er glade for pæne sko.

Under min research konkluderede jeg i øvrigt følgende: Hvis man er på budget eller bare synes, det er fjollet at bruge en formue på flade sko, så er der ingen over Asos. Deres udvalgt er enormt, og deres priser er virkelig fine. Hele første collage er derfra. Vil man gerne lidt op i pris (og den dertilhørende kvalitet), men måske ikke helt op på Net-a-Porter-niveau, så er Zalando the place to go. Hele anden collage er derfra. Mit kongerige for de der sort-hvide Kate Spade-basser! Vil man gerne klikke sig rundt i flere timer uden rigtigt at finde noget interessant på flatsfronten, så er det hos Boozt, det sker. Der er stensikkert en indkøber derinde, som slet, slet ikke deler smag med undertegnede! 😀

Dette er et affiliateindlæg, hvilket betyder, at klikker man sig ind via et af mine links og køber noget, så får jeg en procentdel af købet i kommission. Man skal ikke købe noget på mine collager, man kan også bare klikke sig ind, hvor jeg har linket til forsiderne og shoppe amok den vej. Det eneste, der er vigtigt, er, at I kommer herinde fra, så kan den edderfancy teknologi selv sørge for resten. Husk, at man altid kan finde links til de webshops, jeg samarbejder med under fanen “Støt bloggen“. Tusinde tak til de af jer, der gør en aktiv indsat for at bruge mine affiliatelinks. I er med til at holde mængden af nødvendig spons herinde på et minimum. 🙂

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.