Jeg er jo Bridget Jones #239

giphy (1)

1. Jeg har tilbragt de sidste fire dage med sygdom. I-fucking-gen. Begynder at være oprigtigt bekymret for, at jeg er et af de der mennesker, der bor et sted med livsfarlig skimmelsvamp i væggene uden at ane det.

2. Det hjælper heller ikke på sagen, at det er en million grader, så jeg ikke kan finde ud af, om jeg sveder, fordi jeg har feber, eller fordi vi har to dages sommer.

3. Hvis I i øvrigt har bemærket min manglende tilstedeværelse på Snapchat, er det altså, fordi jeg har været så sygsdomsgrim, at selv perfektionsfilteret ikke kunne redde mig.

4. På den positive side er der nogen andre, der har lavet mad til mig hver aften. På den negative side er det ikke helt i mit budget at anvende Just-Eat på daglig basis.

5. …Selvom jeg bilder mig selv ind, at det trods alt er strategisk klogest at spise en masse fedende pizza, når man alligevel kaster skidtet op igen.

6. Frank har fundet på en ny leg, der primært består af mig, der får en klo i øjet klokken 5 om morgenen, indtil jeg vågner og klør ham bag øret.

7. I mandags havde jeg en stalker i næsten en halv time, fordi jeg er en pige og spiller Pokémon Go. Til sidst måtte jeg fortælle den stakkels dreng, at jeg havde en kæreste. Det virkede i et par sekunder… Indtil han besluttede sig for, at jeg da så måtte have nogle single veninder!

8. Købte en plade chokolade. Glemte den i Netto.

9. Har min første rigtigt skribentdeadline nogensinde om 10 dage, så jeg har selvfølgelig dundrende skriveblokade.

10. Til gengæld har jeg de sidste par dage set så mange afsnit af Bones, at jeg føler, jeg uden problemer ville kunne identificere et sæt menneskeknogler, hvis jeg af den eller eller anden grund skulle støde på nogen.

Kommentarer (18)

 • Jeg har været i mine forældres fantastiske hus hele sommeren med en kæmpe have, uden noget nytte. Jeg tager hjem fordi jeg har ting, jeg skal i Odense én weekend og jeg er ved at svede ihjel i min etværelses ghetto lejlighed, hvor det eneste sted man kan holde ud at være er badeværelset. Hvor jeg sidder på gulvet med min computer lige nu.

 • Har du tjekket dine infektionstal? Du er godt nok meget syg. Tænker, at der næsten må være noget andet end et dårligt immunforsvar bag det? God bedring!!!

 • Har du overvejet at få tjekket hvordan du krop har det vitamin-mæssigt? Jeg tror du kunne have godt af lidt D-vitamin (jeg er selv sådan én, der slet ikke kan lagre vitaminet og må tage tilskud året rundt – JA også om sommeren!). Og skulle det være tilfældet.. Så lad vær med at tro på, når lægen siger, at alle D-vitamin-piller er lige gode. Det. er. de. ikke. De kemisk fremstillede, som man køber i supermarkeder og apoteker er no go, da kroppen ikke kan optage dem. Jeg kan anbefale dem der hedder D-Pearls.

  • Ja, jeg har meget svær D-vitaminmangel, så jeg er konstant på tilskud, men jeg plejer bare at blive sløv, når mine tal er meget langt nede, ikke syg på den måde her.

 • Jeg er også selv i gang med at se Bones for tiden. Jeg shipper Temperence fra Bones mega meget med Sheldon Cooper fra Big bang theory alt for meget

 • Altså. Øhm. Måske du skulle…Øhm. Overveje en G-test?
  .
  ..
  …? :-0
  Med venlig hilsen fra en der også bre troede hun havde et skod immunforsvar i to måneder.

 • Det der med skimmelsvampen er altså værd at undersøge – tag det fra en der har lungeproblemer af selv samme årsag 🙁

Der er lukket for kommentarer.