Kommentarer (29)

 • Den med at bløde hurtigere – jeg læste engang, at hvis man kommer så får det livmoderen til at trække sig sammen og presse blodet hurtigere ud. Men det kræver man gør det ret meget.

  Og til dig med veninden – hvis hun har sagt, at du og kæresten ikke var det rigtige, er det selvfølgelig ikke cool, men slug din stolthed og prøv at få kontakten igen. Friends last forever!

  • En tilføjelse til dig med veninden herfra: Jeg har stået i samme situation, og i dag er jeg og min veninde tætte igen på trods af, at der gik ret lang tid. Man får rigtig meget ud af at sige det som det er, nemlig at du savner hende. At hun (måske?) havde ret, men om alle omstændigheder var det umuligt for dig at rumme sådan en udmeldelse på det tidspunkt. Mon ikke hun vil forstå, for det med kærester og veninder der ikke kan sammen er en meget svær én at håndtere yndefuldt under påvirkning af kærlighed :).

 • Dig med det nye job og baby i maven: kæmpe tillykke og kæmpe HA! til arbejdspladsen, der overhovedet ikke kan tillade sig at (eller i øvrigt må) spørge til dine mulige fremtidige børn. Karma!

  • Problemet er bare lidt, at hun jo formentlig har 3 mdrs prøvetid… Og det er ikke svært at finde på en gyldig årsag som arbejdsgiver, desværre.

  • Lige en lille korrektion for nørder. En arbejdsgiver må godt spørger til planer for børn og graviditet, men man er ikke forpligtet til at svare. Man kan derfor roligt svare “nej”, selv om der allerede er rogn i hulen.

  • Jeg hørte om en der havde tænkt sig at sige at hun ikke kunne få børn, hvis hun blev spurgt til jobsamtale. På den måde ville arbejdsgiverne bare synes det var et mirakel når hun så kom og sagde hun var gravid!

 • Den med den utro drømmekæreste: Jeg har stået i samme situation, hvor jeg fortalte det til min rigtige kæreste. Hans forvirrede ansigtsudtryk var det hele værd 🙂

 • Job og venter barn: SKAM over den arbejdsplads!!! Det er så unfair et spørgsmål. Som ingen mænd i øvrigt får. Dertil er det fuldstændig ulovligt – så du skal ikke have skyggen af dårlig samvittighed når du skal fortælle dem at du skal på barsel. Og stort tillykke i øvrigt!!

 • Dig som er gravid. Du skal bare få fortalt dem det hurtigst muligt. Så kommer ansvaret til at ligge på dem, til at bevise at de ikke ligger gravidteten til grund, hvis de vælger at afskedige dig – også inden for prøveperioden. https://www.forsikringsforbundet.dk/juristens-blog/juristens-blog/gravid-medarbejder-opsagt-i-prøvetiden
  Personligt har jeg prøvet alle ledende spørgsmål til jobsamtaler, og jeg er efterhånden nået frem til, at jeg slet ikke ville have lyst til at arbejde i en virksomhed, som ikke vil give plads til at deres kvindlige medarbejdere kan blive gravide. 🙂

  • Enig men samtidig er det lidt ærgerligt som arbejdsgiver, at ansætte en medarbejder, som man har et par måneder inden vedkommende går på barsel.

  • Fuldstændig enig Anne, jeg synes sagen er kompleks, men som jeg siger, ville jeg ikke personligt have lyst til at arbejde et sådant sted.
   Når jeg fik de ‘ledende’ spørgsmål (har du en kæreste? Bor I sammen? Hvor længe har I så været kærester? etc) svarede jeg altid sandfærdigt, og når folk spurgte hvorfor jeg ikke bare løj, så måtte jeg jo sige, at jeg personligt ikke er interesseret i et ansættelsesforhold som bygger på en løgn.
   Det er svært for mig at se, hvordan den ansættelse hun har fået, skal ende i et ‘behageligt’ job, da tilliden jo er brudt, for begge parter.

  • Jeg gætter på, det er intim-versionen af epilering. Altså hårfjerning med sådan en maskine med bittesmå pincetter, der hiver hårene ud med rod. Men det gør sygt naller på benene, så personligt skal jeg i hvert fald ingenlunde nye noget af at bruge den andre steder!

 • Til dig med Jakob Sheikh- er det også dig der havde et dillemma om det samme oppe i mads og monopolet? Det lyder lidt sådan, hvis ja så sejt at du turde skrive til ham!

  • Haha desværre ikke! Men jeg har godt undret mig over, hvem denne (også) skønne journalist fra Mads & Monoolet-dilemmaet er

  • Eeeej, så lige Jacob Sheikh i tv’et, og er bare vildt interesseret i at høre, hvad han svarede. Så hvis du en dag åbner den, må du endelig fortælle det herinde

 • Til dig med utro kærestedrømmen. Bare sig det til ham så i kan få snakket om det. Det er sket for mig flere gange og tro mig, det hjælper at få det ud af systemet. Senere kan i grine af det sammen. 🙂

 • Til dig med det dårlige sexliv, jeg stod lidt i samme situation. Jeg har et fantastisk forhold til en fyr, der bare ikke er særlig seksuelt anlagt, og for satan det var svært at acceptere! Jeg følte altid, at det var mig, der var noget galt med, og det førte til mange frustrationer. Til sidst blev jeg nødt til at afgøre med mig selv, om det var noget, jeg kunne leve med. Jeg blev enig med mig selv om, at der er mange andre ting, der er mere vigtige. Som f.eks. at jeg er kæreste med den sødeste, mest loyale kæreste, der igen og igen beviser, at han elsker mig grænseløst, og vil gøre alt for mig. Så kan det godt være, at vi ikke har sex så ofte, men til gengæld så gør han mig glad hver dag på alle andre områder. Så måske er manglende/dårlig sex det værd, det handler bare om at acceptere det, og se det positive i det man har!

  • Enig, jeg elsker min kæreste og holder fast i ham, selvom vi ikke har sex, som jeg kunne ønske mig.

Der er lukket for kommentarer.