Stop the Poké-hate, del 2

IMG_9233jklæ

Som allerede påpeget synes jeg, det allerbedste ved Pokémon Go er, at ens spilsucces i høj grad afhænger af, hvor meget man bevæger sig. Min hjerne røvkeder sig altid, når jeg dyrker ensformet motion som løb eller cykling, men app’en kræver at man konstant er ret obs på sine omgivelser, hvilket gør det hele lidt sjovere. Og altså, jeg kan jo ikke benægte at være lidt af en spillefugl, så derfor har jeg igen i dag været vidt omkring. Jeg ender med at blive helt tynd af det her!

Fx har jeg været henne i Meyers (i den anden ende af Østerbro) efter en kanelsnurre.

Efterfølgende gik jeg hele vejen hen i Meny, hvor de havde ægte amerikanske devil’s food cake-pakker sat ned til 10 kroner – en fjerdedel af originalprisen.

Og sidst, men ikke mindst, svingede jeg også lige forbi en Kiwi, hvor jeg snuppede deres allersidste Cookie Dough til 39 kroner.

Sammenlagt blev det faktisk jævnt mange kilometer, og jeg kunne nærmest mærke mit kondital stige for hvert skridt… I kan bare kalde mig den nye sundhedsdronning. 😀

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.