Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Comments (4)

  • Elsker den med Fakta. Der jo ikke nogen grund til at kede sig. Jeg er sikker på at det giver nogle interessante observationer 🙂

  • jeg lyver ikke omkring smerter i hoften…de er helt ægte! Jeg er slet og ret bare ved, at blive for gammel og siger mange lyde i mit skelet. jeg er også begyndt at sige ting ala “jeg når ikke at bo i udlandet” osv… ) jeg er 35 år.

  • Dig der spiser for mange vetaminpiller det er ikke sundt da for meget heller ikke er sundt (man kan bla. Blive blind af for meget a-vitamin)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.