“Hvorfor tager du ikke flere billeder af dine bryster?”

ghjkl

Det er vist efterhånden ingen hemmelighed, at jeg er blevet ret begejstret for Snapchat. (Brugernavn: miriam.poulsen) Men når det kommer til det der med at have en åben eller en lukket profil, vakler jeg stadig lidt frem og tilbage. Det gode ved at have en åben profil er selvfølgelig, at der pludselig er tale om tovejskommunikation. Folk kan reagere på mine snaps, kommentere og stille spørgsmål. Og de kan snappe mig, når de ser ting, der får dem til at tænke på mig eller andre ting, der er relevante for vores blogger-læser-forhold. Den del er jeg helt tosset med. Tænk, at der er folk, der tænker på mig, når de finder Ben & Jerry’s på tilbud eller spotter en smækker singlemand. Det gør mig helt hjernedødt glad!

Det mindre gode ved en åben profil er, at der er mange mennesker, der vælger at sende alle deres snaps ud til alle på deres venneliste, og så ender jeg pludselig med timevis af snaps bestående at folk, der er på arbejde, børn, der leger i vandpytter, og hele restaurantbesøg. Og hvis jeg havde haft den fjerneste idé om, hvem afsenderen af de snaps var som person, så var måske meget hyggeligt, men i realiteten kender jeg som regel ikke så meget som navnet på de involverede. Og så kan det godt være lidt sært at sidde i flere minutter og blive vist indgående videoer af deres onsdag aften. Når man aldrig har sagt så meget som et “hej” og intet ved om deres liv som helhed. Jeg ville ønske, der var en indstilling, der kunne sikre, at man kun modtog snaps, der reelt var beregnet til en, men jeg kan godt se, det ikke er helt realistisk.

Realiteten er i øvrigt også, at snaps beregnet til mig heller ikke altid er lige velkomne. Jeg åbnede min Snapchat i dag, som jeg ind imellem gør i et stykke tid, netop fordi jeg ved, der altid venter mig nogle spørgsmål, som jeg meget gerne vil besvare. (Og nej, jeg ved ikke, hvorfor man overhovedet kan sende snaps, når min snap er lukket.) Det meste er spørgsmål om, hvor min læbestift er fra, eller hvad størrelse min kjole er, og den slags er jeg helt tosset med at svare på, fordi jeg hjertens gerne deler min materialisme med folket! 😀 Men, ak, så er der de andre snaps. Modsat Cana får jeg nemlig en del seksuelle beskeder. Billeder af tissemænd, lumre kommentarer om mine bryster og generelle sextilbud. Jeg ved ikke, om det er, fordi jeg er single, at det ligesom forekommer at være mere acceptabelt, men det sker altså. Som regel smider jeg et sarkastisk modsvar af mig eller ignorerer stodderen, men da jeg i dag faldt over ovenstående chatbesked, var jeg nødt til at tage et screenshot. Shit, hvor er det et dumt spørgsmål. Jeg mener, shit. Gutten har i øvrigt siden unfollowet mig igen – sandsynligvis grundet mangel på bryster i min snaphistorie, men skulle han alligevel læse med herinde, er her et udvalg af reaktioner på hans fremragende spørgsmål. Så kan han selv vælge det svar, han bedst kan lide! 😀

 • Mine bryster er lidt ligesom varulve. De kommer kun frem, når det er fuldmåne.
 • Hver gang jeg flasher bryster, får jeg pludselig travlt med at sexte vildfremmede mænd, og det har jeg bare ikke altid nok tid til.
 • De er meget kamerasky og skal som regel bestikkes med chokolade, før de vil posere.
 • Det er vigtigt også at gemme noget til sin kommende ægtemand.
 • Jeg tager faktisk uforholdsmæssigt mange billeder af mine bryster. Jeg gemmer bare selvsamme billeder til mænd, der har gjort sig fortjent til at se dem.
 • De er i virkeligheden malet på og taget sygt lang tid at få til at se realistiske ud.
 • Fordi de lader til at være magneter for tilfældige fuckboys.

Så altså, ja. Spørgsmålet om åben eller lukket Snapchat er stadig oppe til debat. 😀

Kommentarer (10)

 • Det var faktisk pga dig, at jeg spurgte Cana om uvelkomne snaps.

  Jeg forstår ikke helt hvad fyrene får ud af det. Så er det vel nemmere at bare se porno eller sexte via tinder eller noget.

  • Det er faktisk det samme på Tinder. Men det er noget med at have en direkte kontakt med modtageren, tror jeg.

 • … Ej men for helvede.. Hvor tragisk det end er, jeg ville selv gå i spåner over at få sådanne tilfældelige ulækre snaps, men det er virkelig sjovt samtidig! Lige sådan en besked er beviset på, hvor hjerneforladte mænd kan være så snart der er bryster eller numser på kanalen (bevares, vi er vel ikke meget bedre når det kommer til tøj, sko og chokolade? Men det går i det mindste ikke udover nogen).. Og det er bare så tragikomisk! 😀 Hahahaha…!

  Og hvor det glæder mit lille hjerte, at du gerne vil have snaps eller chat beskeder 😀 Jeg er typen der ikke tør, i frygt for du bare ville synes jeg var monster irriterende..! For ligesom mange andre, så tænker man på lige netop dig i visse situationer 😀
  Og det er kun et kæmpe kompliment!

  • Det er kun de der random snaps fra folks liv, der er irriterende, fordi jeg fatter hat af, hvad der foregår. Alt det andet elsker jeg – det er jo ligesom at få kommentarer til et indlæg! 🙂

 • Der er sgu mange freaks derude 😀
  Er netop begyndt at følge dine Snaps – du leverer virkelig god underholdning!

  PS: god bedring

 • Kom kun på snap i håb om at modtage dick pics… Har aldrig modtaget ét eneste! Men kommer nu til at tænke på, om min profil mon er lukket?… Øv

Der er lukket for kommentarer.