Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

WTF: Hvordan jeg blev dumpet

pattern

Det er ikke altid lige elegant, når et forhold går i stykker. Her er nogle af jeres bedste eksempler på, hvad man bestemt ikke skal sige eller gøre: (Vi kører i øvrigt også to omgange af dette tema, så bidrag gerne til festen her.) 😀

 • “Jeg vil faktisk bare gerne finde en sød pige at slå mig ned med.” (Som så ikke var mig, åbenbart.)
 • Min eks fortalte mig sidste år midt i sommerferien, at han ville gå fra mig. Dog først fra 1/9. Så kunne jeg lige kunne “nå at nyde den sidste tid.”
 • Han slettede mig på Facebook. Så var der ligesom slut.
 • Mig: Det føles ikke som om du elsker mig længere? Ham: Ja det kan jeg godt forstå – jeg smutter i byen! (Efter 10 års forhold!)
 • Fik en sms hvori der stod “Nicolaj har ikke lyst til at være kærester med dig længere, så du skal ikke kontakte ham mere” fra HANS MOR!!!
 • Modtog en Snapchat fra min kæreste af ham og en anden pige der kyssede til en fest, hvori der stod “synes vi skal prøve at se andre.”
 • “Jeg vil rigtig gerne have en kæreste. Det skal bare ikke være dig.”
 • “Min farmor kan ikke lide dig…”
 • Sms: “Hey, haft en go dag? 🙂 Jeg har for øvrigt fundet en anden, sorry…”
 • Blev engang dumpet, fordi kyllingen blev smidt ud af Tour de France. Min ex kunne ikke overskue at have et forhold oven i sådan et nederlag.
 • Ved alteret. Gik ud og stak 2 fingre i halsen bagefter.
 • Han købte en ethjulet cykel. Han kunne ikke køre på den – det kunne jeg. Jeg så ham aldrig igen…
 • “Jeg tror simpelthen ikke jeg kan blive ved med at tænde på dig. Jeg troede din personlighed var nok, men du er for tyk.” (Hjemme ved hans forældre på påskeferie, jeg vejede 59 kg. Og var ikke for tyk.)
 • Jeg var alvorligt syg og indlagt på sygehuset, da min mor kom og fortalte, at min forlovede gennem 4 år havde ringet til hende for at slå op med mig. Han var bange for at gøre mig mere syg, hvis han selv sagde det. Grunden til breakup? Han syntes, der var for lidt fokus på hans problemer, mens jeg var indlagt.
 • Han lod sin computer stå åben på en boligside med teksten “Roomie søges”…

Comments (16)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.