WTF: Hvordan jeg blev dumpet

pattern

Det er ikke altid lige elegant, når et forhold går i stykker. Her er nogle af jeres bedste eksempler på, hvad man bestemt ikke skal sige eller gøre: (Vi kører i øvrigt også to omgange af dette tema, så bidrag gerne til festen her.) 😀

 • “Jeg vil faktisk bare gerne finde en sød pige at slå mig ned med.” (Som så ikke var mig, åbenbart.)
 • Min eks fortalte mig sidste år midt i sommerferien, at han ville gå fra mig. Dog først fra 1/9. Så kunne jeg lige kunne “nå at nyde den sidste tid.”
 • Han slettede mig på Facebook. Så var der ligesom slut.
 • Mig: Det føles ikke som om du elsker mig længere? Ham: Ja det kan jeg godt forstå – jeg smutter i byen! (Efter 10 års forhold!)
 • Fik en sms hvori der stod “Nicolaj har ikke lyst til at være kærester med dig længere, så du skal ikke kontakte ham mere” fra HANS MOR!!!
 • Modtog en Snapchat fra min kæreste af ham og en anden pige der kyssede til en fest, hvori der stod “synes vi skal prøve at se andre.”
 • “Jeg vil rigtig gerne have en kæreste. Det skal bare ikke være dig.”
 • “Min farmor kan ikke lide dig…”
 • Sms: “Hey, haft en go dag? 🙂 Jeg har for øvrigt fundet en anden, sorry…”
 • Blev engang dumpet, fordi kyllingen blev smidt ud af Tour de France. Min ex kunne ikke overskue at have et forhold oven i sådan et nederlag.
 • Ved alteret. Gik ud og stak 2 fingre i halsen bagefter.
 • Han købte en ethjulet cykel. Han kunne ikke køre på den – det kunne jeg. Jeg så ham aldrig igen…
 • “Jeg tror simpelthen ikke jeg kan blive ved med at tænde på dig. Jeg troede din personlighed var nok, men du er for tyk.” (Hjemme ved hans forældre på påskeferie, jeg vejede 59 kg. Og var ikke for tyk.)
 • Jeg var alvorligt syg og indlagt på sygehuset, da min mor kom og fortalte, at min forlovede gennem 4 år havde ringet til hende for at slå op med mig. Han var bange for at gøre mig mere syg, hvis han selv sagde det. Grunden til breakup? Han syntes, der var for lidt fokus på hans problemer, mens jeg var indlagt.
 • Han lod sin computer stå åben på en boligside med teksten “Roomie søges”…

Kommentarer (16)

 • Shit, nogle syge mænd der findes derude. Jeg sidder bare og mangler lidt information for virkelig at kunne “nyde” de grelle eksempler: hvor gamle er de involverede? Jeg synes personligt, der er stor forskel på, om det sker, mens man er 14 eller 24 år, så jeg ville virkelig gerne kende personernes alder også!

  • De findes også blandt piger, just saying! (av av, hvor har jeg nogle gange krummet tæer i pinlighed over en venindes måde at gøre det på).

 • Jeg har taget mig selv i at blive lettere aggressiv af dette indlæg! Heldigvis kan historien med den ethjulede cykel få et smil på læben. Særligt fordi jeg selv blev dumpet engang, fordi jeg vandt i fodboldgolf.

 • På en eller anden syg måde, er dette tema faktisk lidt sjovt:-) Altså, de begrundelser folk er kommer med er sørme da helt vildt underlige, lidt som om de er psykopater uden følelser….

 • FUCK det er en åndssvag verden vi lever i :0
  Det værste break-up jeg har lavet, var over en SMS, fordi jeg ikke kunne få det sagt i telefonen da vi ringede sammen. Jeg var 15 år gammel, og vi boede med 150 km afstand, så man tog ikke lige over til ham for at slå op, for at tage hjem igen. Men føj hvor jeg også havde en dårlig smag i munden.

Der er lukket for kommentarer.