I Asos-kurven (+ rabatkode)

dfghjklæø'

Nummer 1, nummer 2 (solbrillerne, som hele blogland har – snart undertegnede inklusiv!), nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7 (jeg er ikke gravid, jeg kan bare godt lide grimme ting med katte på), nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11 (det er nattøj med Disney-prinsesser!!), nummer 12.

Reklame

Vi kører tilsyneladende Asos-tema på bloggen i disse dage. Jeg havde ellers tænkt mig lige at vente et par dage med ovenstående collage, men så kom der en rabatkode, som kun gælder i dag, og så smider man altså alt, man har i hænderne. Koden hedder BIGTHANKS10, og giver 10% på alt – inklusiv udsalg! Og ja, det er lidt skod, at de ikke lige kunne vente til den første, men i min erfaring trækker Asos alligevel først pengene efter et par dage, så teknisk set er det vel et køb inde i den nye måned, no? 😉 I min kurv finder man på nuværende tidspunkt blandt andet de 12 ovenstående varer, men jeg kommer nok til at skære en del fra, før jeg kan klikke ‘betal’. Fordømte fattigdom!

Dette er i øvrigt (selvfølgelig) et affiliateindlæg, hvilket betyder, at klikker man sig ind via et af mine link og køber noget, får jeg 7% af det samlede salg i kommission. Man skal ikke nødvendigvis købe noget vist i indlægget, man kan også bare klikke sig ind på forsiden her og shoppe amok. Det eneste, der tæller, er, at I kommer herindefra. Man kan altid finde affiliatelinks til de webshops, jeg samarbejder med her. Tusinde tak til de af jer, der hjælper med at bakke op om bloggen. 🙂

Kommentarer (9)

  • Købte et par Cheap Monday jeans på Nelly’s i går. Havde lagt dem i kurven og det hele. Kom i tanke om dig. Deletede dem fra kurven. Gik ind via link herfra og lagde dem i igen.

  • Det er en farlig påstand, det med pengene på kortet. Har man et mastercard bliver pengene nemlig “reserveret”, så de bliver trukket uden egentlig at blive trukket, så bestiller man noget til 50 kr. og har 100 stående, kan man stadig kun bruge en 50’er. Det er smart, fordi man så ikke bliver overrasket over hvad man har brugt efter et par dage, men usmart, fordi det selvfølgelig udelukker alle fordelene ved at have et dankort…
    Nå, jeg ville bare lige sige det. Måske skulle jeg blive voksen og få fat i sådan et dankort.

    • Det er gratis. Man registrerer sin returnering på hjemmesiden, printer et label ud og afleverer pakken hos en PostDk-biks.

  • Så fik jeg klikket en kjole hjem – via dit link til forsiden 😀 Jeg var ellers næsten færdig med at bestille, da jeg kom i tanke om, at jeg hellere ville støtte dig 😉 Og så var det jo om at starte forfra via dit link 😀

Der er lukket for kommentarer.