Selvmål (og noget om at spare penge på Asos)

sdfghjklæø

Der kommer en dag, hvor jeg lærer at lytte til min krop. Ikke på masser-af-yoga-og-glutenfri-livsstils-måden, men mere at det måske er en meget fin idé at lægge sig på sofaen, hvis man føler sig svimmel og pjevset. Især fordi det ellers bare bliver værre, og der er få ting i verden, der er så ubehagelige som at tømme kattebakke, når man er ramt af en insisterende kvalme.

På den positive side er det engelske pund på nuværende tidspunkt helt nede under ni kroner(!), og hvis man alligevel mestendels er sengeliggende, så kan man lige så godt være sengeliggende og spare penge på Asos. Der var et par stykker, der var lidt i tvivl om, hvordan det lave pund har en (for os) positiv effekt på deres priser, så for lige at dele tippet offentligt, handler det altså om, at man i øverste, højre hjørne på siden skal ændre den viste valuta fra kroner til pund og betale med den indstilling. Selv når pundet ikke er svagt, kan det faktisk bedst betale sig at have den indstilling, fordi Asos’ engelske priser generelt er lidt lavere end deres danske. (Husk også, at studerende altid får 10% med Unidays.)

Der kommer nok en collage en af dagene, for jeg synes virkelig, Asos har nogle møgfine ting for tiden, men det bliver altså, når min almene koncentrationsevne er vendt tilbage. (Derfor skal I selvfølgelig alligevel være hjertens velkomne til at shoppe via et affiliatelink, mens I venter! 😀 ) Men lige pt er det der collagenørkleri ret uklogt. Fx har jeg skrevet dette indlæg med fem små stop undervejs for lige at tage et par dybe vejrtrækninger i håbet om ikke at kaste mine nyindtagede panodiler op. So far, so good. Nu vil jeg prøve med lidt vandmelon. Wish me luck!

Kommentarer (10)

 • Husk lige at tjekke, om de lave kurser rent faktisk er slået igennem hos din kortudbyder, før du shopper:

  http://politiken.dk/forbrugogliv/forbrug/indkoeb/ECE3263766/valutafinte-kan-koste-dig-dyrt-paa-nettet/

  “Hvad dagens valutakurser på ens betalingskort er, kan man se på Nets’ egen hjemmeside – her skal man dog huske et mindre kursomregningstillæg på 1 procent, hvis der handles inden for Europa – og 1,5 procent, hvis det er uden for Europas grænser.”

  Du kan se valutakursen her:
  https://www.nets.eu/dk-da/Pages/Valutakurser.aspx
  Prisen på britiske pund via dit Visa-kort er just nu gået ned til 930.3970 – for et par timer siden var den stadig 9.75.

  • Sandt, men Asos trækker heller ikke pengene straks, og mig bekendt er det valutakursen på øjeblikket, de trækker pengene, der er gældende, så det er altid lidt et sats. Men ikke desto mindre er kursen stadig lavere, end den har været længe.

 • Altså hjemme hos os købte Mand igår intet mindre end tre kilo glutenfri pasta – fordi det var på tilbud, og han som en følge af de medfølgende dollartegn i øjnene (ikke pund-tegn!…) overså glutenfri-delen. I so don’t recommend it!… Det var gult, det var klistret. Hvad kan jeg sige. Ik’ nogen succes. Beklager, hvis ikke beskrivelsen hjalp på det med kvalmen, håber den snart letter!….

  • Er I sikre paa at I har kogt det rigtigt? (det loed flabet, men saadan er det ikke ment!). Det kan nemlig vaere rigtig godt. Haaber I har mod paa at proeve igen 🙂

  • Jeg har ikke som sådan noget imod glutenfri ting, jeg synes bare, det er surt at leve på en begræsende diæt. 🙂

 • Nu hvor vi taler om shopping i UK, kender du Pepperberry? Hvis ikke, så synes jeg at du skulle kigge på det. Deres slogan er “designed with your boobs in mind” – og så har de altså altid nogle rigtig pæne ting.

  • Jeg kender dem godt, men jeg synes desværre, deres designs har en tendens til at blive lidt “gamle” i det. Jeg ville ønske, de ville overveje nogle andre prints.

 • Tænkte det her spørgsmål var ret passende i der her indlæg. Skal vi til at betale told/moms når vi bestiller fra asos?

  • Eftersom de jo ikke er ude af EU endnu, er der ikke sket ændringer. Hvis/når de en gang helt officielt er ude er der nok nogle nye regler. Men det tager min. 2 år endnu…

  • Det gør vi på nuværende tidspunkt fra fx Norge, så ja, det skal vi sandsynligvis, men som Ines siger går der lang tid, før det bliver en realitet. Jeg vil næsten gætte på, at større webshops som Asos laver fx en tysk hjemmeside, så man stadig kan shoppe toldfrit i EU.

Der er lukket for kommentarer.