Miriam i undertøj og rabatkode til de busty ladies

IMG_3371

Annonce

Det er ikke just nyt for mig at blotte mig på bloggen, men det plejer jo altså at være sindet og ikke kroppen, der bliver udstillet. Så ja, det er sindssygt grænseoverskridende, det her, og jeg er lige ved at tisse en lille smule i bukserne, mens jeg forbereder mig mentalt på potentielt at blive kaldt alt muligt grimt. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg er lidt tyk i det, men hvis selv Sneglcille får lede kommentarer om, at hun skal beholde tøjet på?! Shit. Så er det altså op ad bakke. Men altså. Jeg har nu i nogen tid fulgt et par engelske plus size lingeribloggere, og det har altså hjulpet gevaldigt på både mit mod og min selvaccept, så forhåbentlig kan jeg nu give lidt af stafetten videre.

For snart et halvt år siden tippede jeg jer om Brastop, som er min go-to webshop, når jeg skal have nyt undertøj. Briterne er nemlig adskillige længder foran, når det kommer til pæne og billige BH’er til storbarmede piger, så man behøver ikke tage til takke med hæslige designs til ditto priser. Det var et tip, I kunne bruge, og faktisk var der så mange, der brugte det, at Brastop lagde mærke til, at I kom ovre fra mig. Og så prikkede de mig på skulderen og spurgte, om jeg ikke ville teste et sæt undertøj og måske modtage en rabatkode til mine læsere. Og jo, Brastop, det ville jeg gerne!

Jeg spurgte på bloggens Facebook, om der var stemning for at se mig lege modello (for at få en fornemmelse af pasform), eller om I hellere ville nøjes med beskrivelser, og der var overvældende tilslutning til billede-idéen. Derfor, hvis der er nogen, der sidder med en trang til at brokke sig over at få smækket mine bryster op i synet på sådan en halvhellig torsdag, så fulgte jeg altså bare ordrer!

For at slå tre fluer med et smæk har jeg smidt to af mine egne BH’er i puljen, så I kan se de forskellige designs i forhold til hinanden. Den første er Curvy Kates ‘Princess Balconette Bra’ i farven Cranberry. Jeg købte den for et års tid siden i vild begejstring over, at jeg for første gang i mit liv havde fundet en rød BH i min størrelse! Den har en lille smule pushup og holder barmen fint på plads. Og så findes den i et væld af farver (flere af hvilke er på tilbud!) her.

IMG_3244

Curvy Kates ‘Ellace Balconette Bra’ i farven Latte var BH’en jeg valgte at få tilsendt til test fra Brastop. Det er uhyggeligt svært at finde en pæn, nude BH, der ikke ligner noget, ens mormor har anvendt siden starten af halvtredserne, men en nude BH er alfa og omega, fordi store bryster er lig med store BH’er, og sidstnævnte må ind imellem gerne være en smule usynlig. Fx når man bare gerne vil iføre sig en tanktop eller en let sommerkjole, uden man automatisk kommer til at signalere: “Se min BH!” På den positive side kunne jeg næppe finde en nude, der passede bedre til min hudtone, men på den negative side betyder det, at den på billedet ser liiiidt gammeldags ud, fordi de fine blonder udviskes af min hud. BH’en her har ikke push-up på samme måde som ovenstående model, men den har til gengæld en virkelig smuk pasform, der fra siden giver smækre, runde bryster i stedet for det der Madonna-i-Gaultier-look, man ind imellem bliver udsat for. Og så har den i øvrigt overtaget førstepladsen som mest behagelige BH, jeg ejer. Ellace findes i tre farver lige her (hvor man også bedre kan se, hvordan blonderne reelt ser ud). Bemærk i øvrigt også at de matchende trusser er en fiks mellemting mellem en tanga og en g-string, der giver en seriøst god røv!

IMG_3308

Hør, er alle mine BH’er fra Curvy Kate? Ja, det er de næsten efterhånden, for design, kvalitet og pris går hånd i hånd, og når jeg først finder noget, der funker for mig, så bliver jeg gerne i området. ‘Portia’ var den allerførste BH jeg fik fra Curvy Kate, og det er til dato stadig min yndlingsmodel. Jeg har vist fire eksemplarer efterhånden. Især er jeg begejstret for den sorte med et lille twist af pink, der holder barmen, hvor man vil have den, og samtidig giver den et solidt skub opad. Hvis jeg skal flashe kavalergang, er det konsekvent Portia, der hives ud af skabet. Hele otte farver er modellen pt lavet i, og de kan findes her.

Sidst, men ikke mindst havde jeg jo lovet jer en rabatkode! Det er ekstra god timing, fordi Brastop faktisk starter deres udsalg i dag, og yes, jeg har selvfølgelig sørget for, at koden gælder på allerede nedsatte varer. Så kan busty ladies på SU også være med! Hurra! Koden hedder BLOG16. Den giver 10% rabat og gælder i en uge. Enjoy! 🙂

Kommentarer (170)

 • Hold nu op, hvor er du bare sej og lækker!

  KH,
  en pige, der stadig leder efter sin egne bryster

 • TAK – du er for sej. Godt gået med de billeder. Og hey! du ser skøn ud.
  Jeg har både første og sidste BH i min størrelse 75 F – men jeg tænker da, at flere farver er på sin plads 🙂

 • Sådan Miriam! Hvor er du sej 😀 Nu er jeg fra naturens side udstyret med meget små bryster, så på den måde er indlægget ikke så relevant for mig, men jeg er altså vild med, at du “tør” ligge sådan nogle billeder op. Det giver nemlig et meget bedre billede af, hvordan BH’erne sidder!

 • Hvor er du smuk! Jeg synes virkelig også at Portia modellen er flot, bare synd at den sorte kun har 32% off, jeg er mere til de +50 😉 – Men det er der jo heldigvis andre modeller der har! 🙂
  I forhold til størrelser, hvordan er de i forhold til Change, Hunkemøller og Femilet? I de butikker bruger jeg hver sin størrelse så det er jo ikke nemt.
  Dog har jeg også nogle fra Primark(som i øvrigt har været enormt gode til prisen! Men jeg bruger også ‘kun’ 32DD i deres) kan jeg så bare vælge samme størrelse der? For nogengange synes jeg de der size guides snyder.
  Men ja, jeg må lige sige igen at du ser altså bare brandgodt ud! 😀

  • Jeg synes, Change er lidt store i størrelsen. Det er mange år siden, jeg voksede ud af Hunkemöller og Femilet, så det kan jeg ikke svare på. Teknisk set burde man jo være den samme størrelse over alle linjer, men sådan fungerer virkeligheden ikke altid. 😀 Jeg ville nok gå efter den størrelse, du hyppigst oplever at være. Evt. kan man bestille et par ekstra størrelser hjem og returnere dem, der ikke passer.

   • Så vidt jeg husker, ja, men jeg baserer det kun på, hvad jeg selv oplevede, da jeg voksede ud af Change. Men det er ved at være et par år siden, så jeg ved ikke, om det holder stik endnu! Jeg vil næsten synes, det er bedst at bruge deres size guide. Det er så svært at give råd, når det kommer til BH’er, fordi meget af det også er formen på ens bryster og BH’ens pasform.

  • Grunden til, at man altid bruger en anden størrelse i Changes BH’er, er fordi, de har deres eget “størrelsessystem”, hvor Femilet, Triumph (som er formidabel!) og de andre mærker passer lidt mere overens med hinanden. Så aldrig tag din Change størrelse, når du køber nye bh’er over nettet ;-).

 • Hvor er du bare lækker og smuk Miriam! Så sejt 🙂
  Synes indlægget er super fedt, selvom mit sidste ‘problem’ er at BH’er er for små 😉

 • Du er simpelthen for cool Miriam! Du er min nye favoritperson, næst efter Halla Joof, forståes. Nå, men jeg fatter ikke størrelserne inde på den der hjemmeside. Skålen er et bogstav, det kender jeg. Men hvad med det der 28, 30, 32 osv- det plejer da i DK at være noget med 70, 75, 80 osv….
  Ha en skøn dag!

 • Hold nu kæft, en lækker barm! Og du er jo vildt velproportioneret!

  Mine bryster er ikke just små, og jeg er ikke ligefrem tyk, men maven stikker længere ud end, og det er sgu lidt deprimerende… Jeg bliver sgu lidt misundelig på dig 😉

 • Hold nu op hvor ser du godt ud <3
  Jeg har INGEN penge tilbage på tøjbudgettet de næste måneder frem – men derfor kan du godt få en dejlig kommentar med på vejen <3

 • Du er virkelig fin og modig!

  Indlægget er nu ikke relevant for mig, men hvis jeg havde haft store bryster, havde jeg fluks købt nogle bh’er!

 • Amy Schumer sagde en gang, i forbindelse med sit nøgen billede, at det værste man kunne sige til en kvinde hvis nøgenbilled lå på nettet var “you are so brave!”. Men Miriam, jeg synes du er modig, og ikke på den negative måde Amy mente det, men på “jeg er sgu ret usikker på min krop, men nu gør jeg det alligevel”-måden. Og shit mig i øret du er laber! Hele talje-bryst tingen du har kørende er da for hot!

  • Ja, det kan nemt lyde lidt nedladende, men når det ikke er ment sådan, så er det et fint kompliment. Det kræver i hvert fald lidt overvindelse at kaste sig ud i den slags! 🙂

 • Av, du skriver at du oplever Change som værende store i størrelsen – og jeg er en 65J/70I i deres størrelser – og tænkte at de nok var små i størrelserne, så min barm ikke var så voldsom i virkeligheden :/

  • PS. Du ser røv-fucking-godt ud! 🙂 Din talje er misundelsesværdig, hvepse-agtig 😀

  • Louise – tror altså Change har forandret sig (:o)) – jeg kan ikke længere passe deres 70H og det kan jeg i andre mærker

  • Se det på den lyse side: Du er smal i omkredsen, så skålstørrelsen er ikke så slem, som det lyder. 😉

 • Du er så sej! Og tak! Jeg har formået at gå op i bh størrelse efter graviditet og amning. blev målt i går og åbenbart ikke er den 75F jeg var før. Nej nej. Jeg er en 75 i. I!!!! Den skulle jeg lige sluge og kiggede ret vantro på ekspedienten, for det er sgu da ikke normalt at få større bryster af at amme. Nå. Men det har jeg altså og alle bh’erne skal nu skiftes ud! Genial timing.

  • Jo, det er lige præcis 🙂
   Jeg voksede fire størrelser, da jeg ammede! Men de svandt ind igen, da jeg stoppede. Vil lige sige det, så du ikke køber alt for mange i ny størrelse, før dine bryster er “faldet til ro” igen 😉

 • Super irrelevant indlæg for en fladpat som mig, men alligevel bliver jeg nødt til at kommentere: SHIT, du ser godt ud! Og det ser altså overhovedet ikke ud, som om du er lidt tyk i det – du ser vildt slank ud i ansigtet, på armene og kravebenene. Og så bare mega pæne, store bryster! Hvis jeg var jord- og betonarbejder på Østerbro, så ville jeg pifte, når du kom cyklende forbi!

 • Jeg var ved at skrive, at jeg synes du er så modig, men så blev jeg lidt irriteret på mig selv! For hvorfor er det modigt at lægge så fine billeder op, du ser jo skøn ud – men som du selv skriver fik Sneglcille et par knap så pæne kommentarer med vejen da hun lage afklædte billeder ud. Hvorfor er det vi skal være så lede ved hinanden? Anyway, back on track 😉 Du ser så fin ud, min fine lille c-skål og jeg har andre behov end piger med store flotte bryster som dig, men vil blot kommentere på, at jeg synes det er ærgerligt du skal frygte backlash for dette indlæg. Håber en masse søde læsere gør denne “frygt” til skamme 😀

 • Kæft hvor er du altså pæn!
  Jeg har nok det omvendte problem, at jeg med mine A-70 bryster altid bliver henvist til lingerie butikkers “My fist bra” sektion, men hvor er det et fedt indlæg.

 • Miriam! Du er jo pisse lækker med og uden tøj! Jesus! Kan jeg få din hvepsetalje, tak!?

  Og tak for billeder og tip! Er selv typen med ret stor barm, så når jeg har penge til det, så skal jeg vist have kigget på curvy Kate 🙂 Det ser i hvert fald virkelig fint ud og virkelig fedt at du har vist dem med billeder så man får en bedre fornemmelse for pasformen.

  Kæmpe thumbs up for dette indlæg!

  • Når der kommer til store bryster, handler det jo meget om pasform, men Curvy Kate har i hvert fald være virkelig gode til mig!

 • hold kæft hvor er du lækker, levende bevis på, at man ikke behøver strittende ribben og senede arme for at se brandgodt ud!! 10/10 point.

 • Kæft hvor er du mega sej!!! Og at du så ser brænd godt ud på samme tid, fan fan fan. Hilsen fra ROSKILDEEEHHHHH

 • Du er så fin, Miriam! Og modig (ligesom Sneglcille i øvrigt!) – Og det er bare perfekt timing med den rabatkode 😀
  Tak!
  (Det vigtigste for mig er at finde en BH, der runder brysterne, så den detalje i beskrivelsen af to’eren gør udslaget for mig, btw. Hvordan med de to andre?)

  • Stoffet i Ellace modellen er meget elastisk, hvilket skaber rundingen, men også gør, at den ikke har push-up. De to andre er konstrueret ud af noget stivere stof, så de er ikke lige så fint runde, men holder til gengæld bedre barmen på plads. Hvis man har en helt tynd top på, vil man måske studse lidt over formen, men jeg har aldrig haft problemer. 🙂

 • Eeeeeelsker kæmpe bryster og du er for lækker med dine! Og sej! Thumbs up!

  Knus Camilla

 • Wau!! Du er fandenme flot! 😉 og dem der har noget negativt at sige om dig, Sneglcille eller enhver anden person, stor som lille, tynd eller fed, bør tage sig sammen, eller kigge andre steder! Og tak for tip

 • Yay for flotte bh’er til os storbarmede! Hvor er det skønt at få lov at se pasformen på en model man rent faktisk kan relatere til!

  Du er simpelthen for sej at du bare springer ud i at lege undertøjsmodel! Og så ser du jo bare brandgodt ud!

 • Hvor ser du smuk ud, meget sensuel og sød.

  Hvis nogen kommer med kritik, må det være fordi der opstår misundelse på de fine former.
  Jeg har selv en veninde med stor barm og frodige former, som altid kan slå mig og min standart krop med flere længder i seksualitet, kvindelighed og charme.

  Go girl :- )

  http://www.fridayme.wordpress.com

  • Der er fordele og ulemper ved de fleste kropsformer, tror jeg. Men man skal holde sin unødvendige kritik for sig selv!

 • Lækre bh’er, flot kvinde, godt tip! Den røde er lige i øjet. Fantastisk farve.
  Du har på et tidspunkt nævnt, at du har benyttet dig af shapewear. Måske du vil skrive lidt om den erfaring på et tidspunkt? Det er en jungle, der ikke sådan lige er til at gennemskue.

  Kh en shapewear-jomfru

 • God damn, woman! Du ser pisse godt ud! 😉
  Og hvad Sneglcille angår, vil jeg gentage mine ord til hende; der er et særligt sted i helvede til kvinder, der ikke taler pænt om/til hinanden!
  Og for helvede, hvor ville jeg dog ønske, min talje var som din – i stedet for at være i lag, som nu! Haha 😉

  • Tusinde tak, Signe. Og ja, jeg blev også virkelig harm over de kommentarer, hun fik!

 • Hold nu op…. du er både, klog, lækker og sej. Shit altså. Og tak fordi du gør det. Nu er jeg let at forvirre, men hvis du skriver Change er store i str så skal man vel et nr op og ikke ned, som I bliver enige om længere oppe?

 • Hold kæft, hvor er du sej. Og modig. Godt gået.
  Og slap af nogle kasser.
  Jeg troede altså ikke rigtig på det, da du sagde du havde store babser, men det er jo helt vildt.
  Undskyld min ligefremhed, men jeg tænker du kan tage det. Det er i hvert fald sagt med al den respekt jeg har for dig 🙂

  • De bliver ofte lidt camoufleret af, at resten af mig jo også er lidt stor, så det ser ikke helt tosset ud rent proportionelt. Men jo, de er ret store. 😉

 • Selv har jeg ret små bryster, så er nok ikke lige brastops målgruppe, men ville bare sige at, ih altså hvor er du bare pæn!

 • Well done!!!
  Køb køb køb piger – så kan Miriam måske få lov at give en ny rabatkode om et halvt års tid, når jeg er færdig med at amme, og har fået mine ‘egne’ bryster igen

  • Damen skrev i hvert fald, at hun så frem til at samarbejde igen, så vi kan jo håbe! 😀

 • Tilslutter mig koret af at du ser brandgodt ud.
  Med en lav pund, kunne det ikke være mere perfekt med en henvisning til den hjemmeside – selv min mand sagde, at hvis jeg skulle shoppe, så skulle jeg gøre det fra England.

  Har du erfaring med de andre mærker?

  Hilsen hende der ejer 4 bh’ er i samme model fra Change

  • Jeg har købt nogle stykker fra Pour Moi. De er super behagelige at have på og passer mig bedre end Curvy Kate gør. Men alle kroppe og bryster er jo forskellige, så det er lidt trail and error….

  • Åh, jeg kender det! Jeg er også ret glad for Fantasie, men som Lise rigtig nok skriver handler det med BH’er rigtig meget om pasform. Det er også derfor, jeg holder mig i omegnen, når jeg finder noget, jeg er vild med!

 • DOHH…

  Nu fik du mig jo til at bruge 1100,- på nyt undertøj (og her har jeg ellers siddet i flere dage og holdt mig tilbage – Men jeg har bare virkelig meget brug for nogle nye nude bh’er)…

  Men rart at få muligheden for at se hvordan bh’en sidder…

  Og gode billeder af dig..!

 • Super sejt gået! Men øv, havde glædet mig til en shop med “sære” størrelser… Jeg er en 105C, fuldstændig umuligt at finde. Så må altid tage 90-95C også med forlængere til lukningen, og selv de er svære at finde. Der må da findes andre tykke, men uden meget store bryster?!

 • Du er jo herre lækker!
  Passer størrelserne hvis du bruger deres size guide?
  Undrer mig lidt over at 75i ikke findes i deres system..

  • Husk at det er de engelske størrelser. Jeg mener, at det er i inches. Det kan hjælpe at Google en bra size converter 🙂 Ved ikke om der er en sådan på hjmmesiden

  • Ja, det er da godt nok lidt sært. Det har jeg slet ikke lagt mærke til før. Jeg er en JJ/K, og de passer mig fint. 🙂

  • Ja, det er da godt nok lidt sært. Det har jeg slet ikke lagt mærke til før. Jeg er en JJ/K, og de passer mig fint. 🙂

 • Hvor ser du brandgodt ud, Miriam! 🙂
  Er der nogen, der har prøvet at skulle sende retur til dem? Jeg tænker lige lidt på prisen, for så vidt jeg kan se, koster det over 200 kr. med GLS at sende pakker til England, og det er jo lige lovlig voldsomt. Der er jo nok stor risiko for at ramme forkert med størrelsen, når man ikke har prøvet mærket før.

  • Hej Johanne og Miriam.
   Nu har jeg lige bladret 160 kommentarer igennem for at se, om nogen havde stillet lige netop det spørgsmål, så du – Miriam – ikke fik det samme spørgsmål igen.
   Jeg har overordentlig svært ved at finde bh’er i min størrelse, så derfor “tør” jeg simpelthen ikke bestille, hvis det ikke er forholdsvis nemt og billigt at returnere. Mon du har fundet ud af noget – Johanne? VH. Mette

  • Tak Miriam. Har undersøgt – og både Post Danmark og GLS tager 200. Men jeg vover det altså alligevel 😉 Tænk sig, hvis jeg kan passe bh’erne derfra og få smukke bh’er i alskens farver.
   Fik slet ikke sagt sidst – tak for en fantastisk blog. Du ser ualmindelig smuk ud på billederne ovenfor. Vh. Mette

 • Med en størrelse B/C er jeg sgu nok ikke lige i målgruppen til det her indlæg.

  Men jeg vil bare skrive, at du er smuk og lækker, dygtig og sej!

 • Super gode billeder! Og virkelig fin mulighed for at shoppe OG spare lidt penge, hæhæ.

  Det er måske et lidt underligt spørgsmål, men hvordan sidder den/føles den, når den er skåret så lavt? Det ligner at stoffet ligesom skær eller opdeles på tværs af brystvorten agtigt, men det mærker man måske slet ikke? Noglegange synes jeg andre bh’er skærer super underligt og har syninger der “gør ondt.” Håber det giver mening 🙂

  • Det har jeg aldrig skænket en tanke, så nej, det vil jeg slet ikke sige, man bemærker. 🙂

 • Tak! Tak tak tak!

  Jeg er også udstyret med et par bryster af den anden verden. Jeg er vant til at måtte nøjes med de kedelige mormor-lignende bh’er.
  Nu har jeg både bestil en bikini og 3 bh’er til knap 900kr! Jeg krydser alt jeg kan for at de sidder lige så pænt på mig, som de gør på dig! Min h-skål glæder sig allerede 😀

 • Du er rigtig flot Miriam og SEJ at du tør smide sådan et billede ud. Og vil virkelig gerne prøve curvykate! men er virkelig nervøs for at bestille det online uden at prøve det først :C

  • Det kan jeg godt forstå! Især når det er BH’er! Hvis du kommer til Århus en dag kan du prøve dem fysisk, men ellers må vi næsten lave en underskriftindsamling eller noget for at få en københavnsk forhandler!

 • Jeg har stort set ingen bryster (og meget fint tilfreds med det, iøvrigt), så jeg er nok så langt fra målgruppen til dette indlæg som det kommer, men ikke desto mindre gav det mig lyst til at sige at du er stanglækker! 🙂

 • Hvor er det en fornøjelse at se bh’er sidde SÅ godt på en fyldig barm! De er som syet til dig, Miriam 🙂

 • Jeg gik og troede at jeg havde store bryster.. Men jeg kan da godt se at mine størrelse 80F kan gå hjem og skamme sig. 😛
  Du er SÅ sej, for at ligge de billeder ud! Der er intet der sidder forkert på dig. Wow!

 • For fanden, du ser godt ud!

  Du har en kæmpe barm, men der er altså ikke noget ‘tyk’ at spore på de billeder dér. Own it!

  Jeg kan også huske vi har set billeder af noget af en hvepsetalje, du har mange features afsindigt mange kvinder ville give hvad-som-helst for. Så længe du ikke prøver at proppe din po-po ned i tøj lavet til str 34 (32?)-modeller, men klæder dig efter dine former så er du jo rå-sexet og behøver ikke bekymre dig om tallet på badevægten.

  • Jeg er rigtig glad for min proportioner, meeeeen jeg ville rigtig gerne lige smide 10 kilo. Nu ser vi. 😉

 • Der må være en lov et sted, der forbyder dig nogensinde at have mere tøj på, end du har på de billeder! Du er et nationalklenodie! Sjællands stolthed! Du ser FANTASTISK ud! #girlcrush

 • Elsker dette indlæg af så mange grunde.

  For det første: Der mangler en som dig i Danmark. En der slår et slag for kvinder med kurver og tør vise det og være stolt af det. Du har nogle fucking pæne kasser og dertilhørende krop!

  For det andet: Du linker til en webshop, jeg ikke anede eksisterede, men virkelig har manglet. Jeg er vild med den sorte og røde BH. Var jeg ikke lige blevet brystopereret ned til en størrelse fladpat, så var jeg så meget gået shop-amok. Men jeg husker at dele vidt og bredt til de storbarmede veninder.

  For det tredje: Du skriver og beskriver så fint om BH’erne, pasformen og mulighederne der er for storbarmede kvinder. Det er grundigt, detaljeret, velovervejet og ærligt. Samtidig er Miriam-humoren intakt.

  Det er muligvis det bedste sponsorerede indlæg, jeg nogensinde har læst.

  Bare TAK! 🙂

  • Tak Jeanette! Det er jeg virkelig glad for at høre. Det er desværre ikke indlæg som dette, der betaler regningerne, men det hjælper forhåbentligt en masse storbarmede søstre med at få noget pænt og ikke svinedyrt undertøj!

 • Jeg troede faktisk lige første billede var retoucheret haha. Men, Miriam, hold nu op, hvor er jeg fan af, når bloggere (og andre offentlige personer) udstråler personlighed! Tak fordi du er med til at synliggøre denne form for fantastiske farverighed.

  • Altsååååå, en smule redigeret, ikke? Lidt filter har aldrig skadet nogen! 😀 Men jeg hverken kan eller vil photoshoppe til uigenkendelighed. Så dør pointen lidt.

 • Shit- du har gode kasser (og jeg er ikke til piger – men de der, de er flotte!)…
  Bliver en lille smule misundelig 🙂 kh. Birgitte

 • Gitte Fabrin Olsen

  Fantastisk ….
  Jeg handler også hos lace.dk
  Der er også ret stort udvalg, og ofte gode rabatter

  • De har den fordel, at det er meget billigere at returnere! Meeeen i forhold til Brastop vil jeg nu ikke kalde deres udvalg for stort. 🙂

 • Fedt at du poser etc, men jeeesus hvor var brastop en dyr og unødvendig “fornøjelse” at handle med. For det første virkede deres size guide overhovedet ikke, så jeg som i dk bruger 90F endte med et par BH’er som var bittesmå i skålen. Ok, de betaler heller ikke for returporto, men sendte for en 50’er, så det gik og jeg skrev til dem før jeg sendte og sagde hvilken størrelse jeg gerne ville have retur. De bekræfter modtagelsen af det retursendte efter en uge og sætter prompte 75 kr for lidt ind ifht hvad jeg betalte. De mener selv at pundet er steget så meget i ml tiden at dét kunne lade sig gøre og siger at de desværre ikke har den nye str på lager. Så dér handler jeg aldrig igen!

  • Ej, hvor ærgerligt, at du havde en dårlig oplevelse med dem. Jeg har aldrig haft problemer med hverken size guide eller kundeservice.

 • Det lyder spændende! Hvordan er deres størrelser? Jeg plejer at bruge størrelse 80i hos Change (og “i” findes slet ikke i Brastopssize guide), men synes generelt størrelserne svinger meget fra mærke til mærke.

  • Jeg synes, Change er ret små i størrelserne. Jeg skal 1-2 størrelser op der i forhold til Curvy Kate.

 • Ellace fungere bare slet ikke til mig. Det er som om at de er meget mere “bløde” i skålen end de andre jeg har prøvet. Og fordi jeg nu er klovn til at få returneret så har jeg to kæmpe bh’er i 34k liggende som jeg ikke får brugt . Heldigvis var de billige til at starte med 😀
  Brastop er forresten fantastisk, tak for tippet. Jeg har bestilt derfra mange gange siden du linkede til den 😄

  • Ellace er helt klart en anden model. Den er den mest behagelige til mig, men den giver dælme ikke meget pushup!

Der er lukket for kommentarer.