Jeg er jo Bridget Jones #233

ghjklæø

1. Min søster og svoger har i dag budt ovenstående skønhed, Luna Lovegood, velkommen i familien. Jeg er lige ved at gå til af misundelse.

2. Jeg kunne selvfølgelig trøste mig med Frank, hvis det ikke var, fordi han er gået amok over sin feriefrihed og i øjeblikket kun kigger ind, når han er sulten.

3. Var meget overbevist om, at jeg snildt kunne klare det der med at være sund i Randers. Min far har jo en crosstrainer i havestuen und alles. Men omvendt har min mor så fyldt fryseren med, what else, Ben & Jerry’s i anledningen af min ankomst og har derudover bagt verdens største kage. Med snask på. Så altså… Det kunne gå bedre.

4. Følte mig lidt nervøs og meget modig, da jeg for et par dage siden delte et posttræningsselfie på instagram for ligesom ærligt at dokumentere min krops nuværende tilstand. Det var egentlig ret befriende… Indtil instagram slettede billedet. Altså, det var totalt en glitch og ikke fordi jeg overtrådte deres regler eller noget, men stadig lidt af et antiklimaks. “Miriam. Du er for tyk til instagram og derfor stemt hjem.”

5. Busturen herover gik egentlig overraskende godt. Bortset fra at Frank og jeg igen sad ved siden af en katteallergiker, der gav mig et hidsigt blik, der meget tydeligt viste, at hun mente, vi burde flytte os.

6. Det kunne vi ikke så godt, eftersom vi havde reserveret vores pladser, men det viste sig heldigvis at damen selv havde nakket nogle andres reserverede pladser, så hun endte med at måtte flytte sig selv.

7. Jeg er blevet besat af Snapchat. Besat. (Brugernavn: miriam.poulsen) Nogen burde virkelig have fortalt mig, at det shit er vanedannende.

8. Kan man godt slippe af sted med at tælle jordbæris som en af sine seks om dagen? Det kan man godt, ikke?

9. Jeg har lige brugt bloggen som undskyldning for ikke at hjælpe med aftensmaden. Undskyld, mor. Bridget trumfer kartoffelskrabning, og hun var allerede forsinket!

10. Ting man ikke skal tabe i sin opgang: Brev (ja, selve brevet uden kuverten) om indkaldelse til gynækologisk undersøgelse.

Kommentarer (13)

 • Så sidder man der og tænker “hold da op, det var eller en ret fredelig uge på Bridget-fronten”. Indtil du lige smed den med gynækologen, haha! Som om den slags ikke er slemt nok i forvejen. Håber du fik det igen uden for meget akavethed? 😀

  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Yes yes, en af mine naboer smed den pænt ind ad min brevsprække, så jeg slap for øjenkontakt og det hele! 😀

  • Shit happens. Der sker ind imellem nogle glitches med sådan noget teknologi. Billedet brød i hvert fald ikke nogen regler, og jeg har heller ikke fået en meddelelse om, at de har slettet det. Det forsvandt bare.

  • Det har jeg også oplevet før! Billedet kom dog tilbage igen to dage senere. ANER ikke hvad der skete der, for så vidt jeg husker, var det et billede af nogle blomster…

 • Jeg er også besat! Tror jeg følger over 100 derinde efterhånden. Der kan godt gå en god time med at kigge snaps igennem… 😮

  Til gengæld er dit trænings billede da tilbage på instagram? 😀

  • Sært. Det var ikke tilbage på min oversigt, da du skrev den her kommentar, men det er der nu!

 • Hej Miriam

  Jeg har lige checket via min Instagram, dit billede er der stadig……eller kommet på igen. Jeg kan ihvertfald se det. Bare lige til info 🙂

  Mvh Annette

 • Kære Miriam
  Du skal lige vide noget. Du er så dejlig befriende og ærlig og sjov. Tak for at du bare er.. dig. Det hjælper mig.

  KH R

Der er lukket for kommentarer.