Når der går idyl i den…

collagehjk

Jeg var til familietamtam ude på landet i går, og det var muligvis den mest intense omgang idyl, jeg i mit liv har været udsat for. På alle måder en vidunderlig dag. Der var kun et enkelt øjeblik, hvor jeg lige fik en mental lussing. Min faster havde arrangeret et løb, hvortil vi skulle deles ind i hold:

Min nevø: “Jeg håber ikke, det er børnene mod de voksne. Det ville være totalt uretfærdigt.”
Min kusine: “Måske hvis børn er alle under 30 år.”
Mig: “Ja, altså, jeg er ligeglad, så længe jeg hører til på børneholdet.”
Min søster: “Du er ikke under 30 længere.”
Mig: “…”
Jeg havde vitterligt glemt det.

Men mit hold endte på en tredjeplads, og nogen lavede Frank ud af ler, og så var der kage, så det gik alt sammen alligevel. Plus, jeg blev kun en lillebitte smule solskoldet, i panden og på skuldrene, og alle, der kender mig, ved, at det er et slags mirakel!

Jylland gør mig godt.

Kommentarer (11)

  • Det er det heller ikke, det er et mirakel kun at blive lidt solskoldet, når man normalt bliver knaldrød. 🙂

  • Miriam skriver at hun KUN blev solskoldet i panden og på skuldrene 🙂 Og det er da sikkert et mirakel hvis man plejer at blive skoldet flere steder!

 • Jeg har været ude de sidste 5 dage, hele dagen (!) uden at blive skoldet. Faktor 50 og smøring flere gange om dagen er min ven. Jeg føler mig så voksen. 😀

 • Miriam for hulle! Så på snap at du var forbi Ries Tøjbiks. Episk forretning! Sgu ok at købe Saint Tropez kjoler til 60 kr..

  Men! Hvilken genner er din favorit? Må lige forbi hvis jeg ikke allerede kender den.

  • Ries tøjbiks er the shit! Min yndlingsgenner er den, der ligger på Mariagervej 68. Lidt dyrere, men de har virkelig meget autentisk vintagetøj!

 • Elsker Ries! Hendes mand har en lign. Business oppe på kasernen, ting&sager hedder den. Hun flytter vist tøjet derop i løbet af sommeren.

  Ja, den! Den er rigtig god. men jeg synes altså den er nogle sure madammer der arbejder det..

  • Jeg har kun været oppe i Ting & Sager én gang, men det syntes jeg virkelig var noget lort. Så hellere shoppe tøj! Og ja, damerne oppe i den biks er skidesure, men det må man nok bare finde sig i, hvis man vil have det gode tøj! 😀

Der er lukket for kommentarer.