Fem dage tilbage

collageklæ

Jeg skal først beklage den uheldige trutmundskliché, men jeg er blevet seriøst tyk igen i løbet af den sidste måneds tid, så jeg var nødt til at fake en eller anden form for kindben. Havde vitterligt aldrig troet, der ville komme en dag, hvor jeg så frem til atter at besøge Fitness World. Fem dage tilbage.

I dag tog jeg en halv fridag for at besøge noget luksus-kollektions-lagersalgs-halløj inde ved Nørreport, men det var lidt en skuffelse. Hvis man er meget glad for Gucci- og Burberry-tasker, så er udvalget faktisk pænt, men hvis jeg skal betale 6-8000 kroner for en taske, så vil jeg hellere, at det er en, jeg har gået og savlet over i en evighed og bare ikke kan leve uden. Det er ligesom en del af processen. Plus, i disse internet- og outletdage kan jeg altså ikke blive imponeret af 30% rabat. Okay, hvis man er sådan en, der kun går med ting fra den aktuelle sæson, så er det måske fedt nok at spare lidt, men for de af os, der går mere op i, at en ting er pæn end fra denne sæson, så kan det altså bedre svare sig at vente, til rabatten rammer et sted mellem 50% og 70%. Jeg var der i øvrigt selvfølgelig mest for skoene, og der var lige præcis fem par i min størrelse, det ene mere hæsligt end det andet.

I stedet gik jeg i Sephora og klattede nogle penge væk på virkelig unødvendige ting. Fx de viste kapsler, som er til badet og alle er med forskellig duft. Blåbær, jordbær, mango, bomuldsblomst og lagune(?!). Jeg glæder mig til at se, om de kan pimpe min badoplevelse yderligere. Y’all know, hvordan jeg har det med bath bombs og shit.

Lige nu vil jeg imidlertid smøre mig en spegepølsemad, spise en pose friske ærter og binge sæson fem af Catfish. (Kan streames både gratis og lovligt her.) Glædelig torsdag!

Kommentarer (7)

  • Det er så dejligt billigt at handle i butikker med skuffende ting, haha. Omend en noget småtræls fornøjelse at trave butik efter butik uden held…

  • Streame Catfish? Gratis OG lovligt?! Jamen du er en skat! Nu ved jeg hvad resten af min torsdag aften skal gå på. Fuck eksamenslæsning!

    • Det er ret crazy. Et meget atypisk afsnit. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal tro. På den ene side tror jeg, der er mere mellem himmel og jord, på den anden side er jeg meget bevidst om, at Catfish er et tv-program, der før er blevet anklaget for ikke at være helt sandfærdigt. Såeh… Hvem ved?!

Der er lukket for kommentarer.