Hvorfor horoskoper er noget hø…

1394289_10151651504121567_1476374609_n

Jeg tror ikke på horoskoper. Ikke bare en lillebitte smule. (Det hjælper heller ikke på det, at jeg halvdelen af tiden er vædder og den anden halvdel tyr, fordi folk ikke kan blive enige om skilledagen.) Alligevel skal jeg altid liiiige se, hvad dagen/ugen/måneden angiveligt bringer mig. I dag kunne jeg ikke lade være med at grine lidt. “Der er positive vibrationer i kærlighedslivet, og det gælder, uanset om du er i et etableret forhold, eller om du er på vej ind i et.” Arhmen. Der kan ikke rigtigt være vibrationer i et kærlighedsliv, hvis der ikke er et kærlighedsliv til at starte med. Pt kan jeg ikke engang huske, hvornår jeg sidst talte med en mand, der ikke var i min nære familie. Jeg har ikke så meget som åbnet Tinder i ugevis.

Jeg ved ikke helt, hvad horoskopskriveren tænkte, da hun skrev det. Er det virkelig helt utænkeligt, at man er så single, at man ikke er på vej ind i et etableret forhold, eller må singlevæddere bare finde sig i at gå horoskopløse i dag? Det minder mig om dengang, Metroxpress fortalte mig, at jeg skulle passe på, fordi jeg ville være fristet til impulskøb. Well, duh. Det er ikke så meget et dagshoroskop som et livshoroskop. Den er for nem, den er. Så er jeg da også kvalificeret til at skrive horoskoper: “Du vil i dag have svært ved at komme ud af sengen og i øvrigt føle trang til chokolade.” Eddermame dumt.

Kommentarer (16)

  • Hvad hjertet er fuldt af, Lisbeth… 😉 Vil i øvrigt nok mene, at der ikke er meget kærlighed at hente der.

 • Synes du skulle pitche din idé om alternative horoskoper til woman så man kunne få nogle der var så spot on som dit ovenstående eksempel. Det er så meget mig jo 😉

  • Haha, plus, så er der heller ikke behov for at inddele os i stjernetegn – vi er bare én stor, forudsigelig bunke! 😀

 • Til gengæld tog jeg i starten af 2015 et billede af mit årshoroskop, og så fandt jeg det tilfældigt på min computer hen mod slutningen af året, og jeg var ved at falde ned af stolen over hvor SPOT ON det var! Men så igen, så stod der selvfølgelig også noget med, at jeg skulle passe på vægten i slutningen af året, og hvem skal ikke det 😉 de helgarderer sig nok altid

  • I hvert fald de der generelle horoskoper har i min optik en tendens til at være meget sigende for de fleste mennesker.

 • Tja. Jeg fik faktisk lavet et eksakt fødselshoroskop for et par år siden baseret på fødselstidspunkt/sted, og det er nu meget spot on med nogle ting og visse personlighedstræk… Ang. Tinder går du ikke glip af så meget – det vrimler med udenlandske mænd, sære typer, folk der vil have trekanter og markedsføringsprofiler (bonusinfo: f.eks. leder de efter deltagere til næste sæson af Landmand søger kærlighed!) Skrev dog med en ok fyr, der gerne ville mødes, men så misforstod vi hinanden ang. en date – han var dobbeltbooket, og jeg svarede “det er helt ok”, men havde åbenbart glemt en smiley, for han svarede “er du sur?” Gider helt ærligt ikke småskændes med mænd, jeg endnu ikke har mødt, suk!

  • Nu skal du huske at tage indlægget med et gran salt. 🙂 Jeg har godt hørt, at der skulle være folk, der kunne ramme ret fint, men min overordnede holdning er nu mest, at de der generelle horoskoper er fulde af pis! 😀

Der er lukket for kommentarer.