Min mandehadeliste #2

yikesgirlno

Fortsat fra dette indlæg. Det her kunne godt gå hen og blive en pænt lang føljeton. 😉

– Mænd, der behandler tjenere skidt. Fx knipser for at få deres opmærksomhed eller taler grimt, hvis der er sket en fejl.

– Mænd, der farver deres hår platinblond.

– Mænd, der bruger “bøsse” som skældsord.

– Mænd, der skal gøre opmærksom på, hvor meget mand de er. Jeg foreslog på et tidspunkt en mand, jeg datede, at han skulle prøve et karbad med en bath bomb, hvortil han svarede: “Ja, hvorfor ikke, jeg er jo mand nok.” Ej. Jeg holder ikke op med at synes, du er mandig, fordi du kaster dig ud i lidt selvforkælelse. Det gør jeg til gengæld, hvis du konstant fortæller mig, hvor mandig du er.

– Mænd, der staver det ‘sku’. Det hedder det sgu ikke.

– Mænd med de der bukser, der kan lynes af til shorts.

– Mænd med unibrow. Pincetter er ufarlige og nærmest smertfri. I promise.

– Mænd, der mener, at Verdi er champagne. Det er saftevand med brus og ikke engang tæt på at være fra vinfamilien.

– Mænd, der køber kød med lage. Eller buræg.

– Mænd, der taler om deres ekskæreste på første date. But why?

Kommentarer (47)

 • Jeg datede en mand for en måned siden, der konstant snakkede om sin eks, selv da jeg påpegede det. Det viste sig så, at det kun var to uger siden de havde gået fra hinanden, og ikke 6 måneder, som først fortalt. Tror det var en cry-out buddy han havde brug for, ikke en date!

 • Åh Miriam, min dag er forfærdelig, så jeg elsker dig for det her indlæg. Men jeg har svært ved at tro, at du er rendt ind i alle de her mænd. Er der virkelig nogen (mænd eller kvinder) der mener, at Verdi er champagne? Og findes der mænd med lyn-af-til-shorts-bukser på vores (20-something) alder?

  • Hvis du mener datet med rendt ind i, så nej, det er jeg heldigvis ikke, men det her er også en liste over generelle turnoffs. Og ja, de findes!

 • Preach! Er så enig.. Bortset altså lige fra den med bukseshorts. De der spejdertyper kan altså være ret lækre 😉

  Tilføjelse til sti: mænd (og damer!), der siger “den er jeg intra i” i stedet for interesseret… Hvorfor ikke bare skrive intr.?! Det er endda kortere. Jebuz… 😉

 • Jeg 100 procent med! Især på den med bukserne, som lige “vuuuupti” blir til shorts. Nej… Bare NEJ!

  Jeg tillader mig at tilføje et par fra egen række; mænd, der går med de der telefonøresnegle. Så tag dog din telefon til øret som alle os andre! Mænd, som ikke kan klare kvinder, med en højere uddannelse end dem selv. Nej, jeg har ikke tænkt mig at vi skal diskutere mit kandidatspeciale, men jeg gider heller ikke undskylde for min løn efter 6 år på ketchup og pasta mens du fyrede den af med resten af drengene fra håndværkerskolen. Mænd, der ikke kan lide dyr. Og som gør et kæmpe stort nummer ud af hvorfor de ikke kan lide dyr. Slap af – du må vælge enten at holde med kat eller hund, men du skal ikke sige det højt hvis du slet kan lide dyr.

  Jeg glæder mig allerede til næste indlæg 🙂

  • Jeg kan bakke op om mænd, som har det svært med veluddannede kvinder. Den er jeg stødt på flere gange, når jeg har introduceret mig til en fest, hvorefter manden føler sig nødsaget til at kommentere på lige netop dét. Fx “Jamen, det er også fordi jeg er tidligere semi-professionel cykelrytter. Jaah, altså, jeg har jo boet i Spanien og så’n, og er derfor kommet sent i gang med mit studie”. Retfærdiggørelsen var tydeligvis mest overfor sig selv og hans egen usikkerhed, end for mig. Den samme fyr kunne også godt lige at sælge sig selv på, at hans far havde mange penge eller hvor mange kilometer han nu havde roet/løbet/svømmet den pågældende dag.

  • Haha, jeg elsker folk, der snakker i Bluetooth, fordi det vitterligt ligner, de taler med sig selv! 😀

 • Og og og sgu med q!! Squ! Neej!
  Jeg flirtede med en der skrev at han troede alle sov i nattøj fordi det gjorde hans eks… Ej nej…

 • Haha enig med dem allesammen.! Mænd som strammer deres sko for meget, har jeg det lidt stramt (hø hø) med. Det er noget af det første jeg bemærker.. lidt underligt! Har altid fundet det meget kikset – tror den rangerer lige så højt som de der bukser som kan laves til shorts.

 • Jeg var engang på en date med en der startede med at sige “dengang vi boede i Bragesgade”… Så var det ligesom allerede afgjort om vi skulle ses igen.

 • – Generelt har jeg det svært med folk (mænd som kvinder), som sporter hvid, forvasket tennissok i badesandaler. Gerne akkompagneret af joggingbuks fra sportsstævne.
  – Mænd i MEGET spidse og skinnede sko, gerne af den håndsyede italienske slags.
  – Mænd, som spytter eller snotter, både lyden og synet er uendeligt frastødende.
  – Mænd som kommer med åbenlyst racistiske og uintelligente kommentarer ala: “Der lugtede altså bare af perker. Overalt!” om sin rejse til Tyrkiet.
  – Mænd der kalder hinanden “champ”.

 • Enig i det fleste, undtagen den med buræg. Er faktisk ekstremt ligeglad med, hvad en mand spiser.

  Den med “sku” irriterer mig dog grænseløst!!

  • Jeg ville være træt af at date en mand, der levede at frysepizzaer, men lige med buræg handler det for mig om almindelige anstændighed.

 • Haha, hvor er de gode! Jeg selv har;
  – mænd der går alt for meget op i grill og som ser det som det eneste legitime tidspunkt de kan brilliere på madfronten.
  -mænd der siger kammerat i stedet for ven. Okay den gælder egentlig for begge køn, men jeg hører bare mest mænd bruge det. Jeg synes det lyder så grimt og bøvet, “det er bare en af mine kammerater”. Og det er virkelig fordomsfuldt og tarveligt, men hvis jeg hører en siger det, bliver de på et øjeblik lidt mere bøvet i mine øjne

  • Det er sjovt med kammerat, for jeg har ikke noget imod ordet, når det udtales på jysk, men jeg HADER det, når det udtales på sjællandsk!

  • Ja, der har du nok en pointe. Helt klart værst på sjællandsk, men aarh jeg er nu stadig mest til “venner”. Men jeg vil godt gå med til, at hvis det er på virkelig godt og grundig jysk (og man ikke har en scooter eller hører techno), så er kammerat godtaget 😉

 • Jeg elsker dig lidt have begyndt på de her oplæg.

  1. Mænd der går i for korte bukser. Det er altså ikke pænt når bukserne svæver over skoene, når det er jeans.
  2. Mænd der har silkeboxershorts – behøver der at være en begrundelse? Ad!
  3. Mænd der piller næse i offentligheden. Jeg kan næsten ikke være i mig selv, bliver helt flov på deres vegne.
  4. Mænd der går med ‘the’ pilgrim halskæde. Perlekæden der indeholder et kors for enden, som der er alt for mange pretty boys der gik/går rundt med.
  5. Mænd der er nøgne i klitterne på stranden. Det er altid de gamle mænd med læderhud, så det virker mega pædo/blotter/lurer-agtigt.
  6. Mænd der får deres mødre til at ordne alt for dem.
  7. Mænd med for meget selvtillid. Jeg mister altså lidt for dem, hvis de er for selvfede, typerne der godt ved, at de er lækre. Der må gerne være lidt ydmyghed/generthed gemt i dem. Ellers synes jeg bare de er irriterende.
  8. Mænd der kalder deres mødre/forældre ved fornavn – trust me, de findes! Kald dem dog mor og far, din spade (abe smiley der holder sig for øjnene).
  9. Mænd med et “spædbarns” navn. Nogle navne er bare kun fede at hedde som helt lille, eller omvendt som voksen.
  10. Mænd der flader hår med fladjern. Please, stop.

  Åh Gud, hvor føltes det godt at komme af med. Tak! 🙂

  • Jeg synes det kan se vildt fedt ud når bukserne stumper. Det kan også se superkikset ud, men hvis det er den “rigtige” stil (tilsat korte docs eller gummisko, en t-shirt og en cowboy-/bomberjakke) er jeg solgt

  • Haha, det er han vel i princippet også, men det er jo naturligt og ikke farvet. Men jeg tror heller ikke helt, mine regler dur til alle mine fiktive forelskelser! 😀

Der er lukket for kommentarer.