Shhh… #110

cfgyuiopå

Efter sidste indlæg, hvor jeg måtte slette 10+ kommentarer, tror jeg lige, vi skal have genopfrisket reglerne for, hvilken type respons er tilladt i disse indlæg. Det er ikke, fordi jeg ikke forstår reaktionerne. Jeg bliver også ofte pisseforarget, og ind imellem har jeg lyst til at kyle min computer ud ad vinduet over den mangel på empati og tolerance, vi af og til ser. Nogle gange har jeg lyst til at lukke hele lortet ned. Men hemmelighederne er designet til at være et fristed. Og det ville være et usandt billede, hvis jeg ikke også udgav de foragende hemmeligheder sammen med de sjove, de dramatiske og de rørende. Man indsender jo sjældent en hemmelighed, fordi man er stolt af indholdet, og det hjælper da slet ikke på sagen, hvis man derefter får at vide af en bunke fremmede, at man er et forfærdeligt menneske, eller at man burde skamme sig. Og det giver næppe heller lyst til at indsende hemmeligheder en anden gang. Det er derfor ikke tilladt at komme med fordømmende eller generelt negative kommentarer rettet mod en hemmelighed eller indsender. Sådan er det. Det kan være en svær grænse at spotte, men jeg gør mit bedste. Det ville være super, hvis I ikke udfordrede mine evner så meget. 😉

Alle slags hemmeligheder kan i øvrigt indsendes helt anonymt her.

ertyuiopoljhgfrdftyuiopåælkjhg  fgyuiopælkjhg fty7u89olkjhuio ftyuiolknbvfghuiop ftyuioplkjhgfvghuiop ftyuiopohg  ftyuiopåæljv ftyuiopæljhgfcvhjophjiolækjiopå rtyuiolkjhghuio0 sdftyuiopåplkjh sdrtyuiopåæpihgfdrtyuiopåælkjhgf

Kommentarer (20)

 • Til den øverste hemmelighed: Babyer ligner ofte deres far det første års tid, og det er helt naturligt – for så kan/kunne mændene se, at det er deres barn. 😉 Naturen er pissesmart!

 • Kan vi lave en klub for ikke-gravide? Jeg vil altid gerne drikke vin!

  Hende med angst <3 Hvor er det bare ikke i orden, det er der ingen der fortjener – håber ikke det er noget hun nogensinde skal opleve igen!

 • I forbindelse med at du tidligere har skrevet at nogle hemmeligheder er for lange, kom jeg til at tænke på om du ikke kan lave feltet hvor man indsender hemmeligheder den længde som de må fylde? Og så kom jeg til at tænke på om du egentlig ikke kan se hvem der indsender hemmelighederne? (ohhh the power!) 😛

  • Jeg kan desværre ikke justere på indsendelsesformularen på den måde. Det er en standardformular. Og nej, jeg kan ikke se andet end hemmeligheden og indsendelsestidspunktet. Ellers havde det ikke været anonymt. 🙂

 • Haha, åh den sidste er fantastisk!

  Jeg kan SLET ikke være med på det niveau, men forleden gik det op for mig, jeg i stedet for at sende private snaps havde delt dem på min historie, hvor de havde ligget i 21 timer og var blevet set af…. en hel del.

  Heldigvis er jeg (måske af den grund) ikke en, der sender frække snaps, men jeg ER desværre en, der sender grimme snaps med dårligt hår og dobbelthager og Big Ben-karameller. Det kan også blive lidt for ærligt.

 • Åh, du gemmer altid de vildeste til sidst! Shit, den er slemt. Håber jobansøgningen var til et eller andet mega kreativt, hvor det måske på en eller anden sjov måde kunne vise sig at give pote?

  Jeg får helt ondt indvendigt for dig med bussen og angsten. Folk er nogle svin, men desværre også bare bange for at blande sig. Også virtuel krammer herfra!

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Åååh den sidste er sjov! Og uheldig…

  Dig med angstanfaldet. Jeg ville have spurgt, om du var okay. Krammer <3

 • Haha! Jeg elsker den sidste! Og hvis man nu skal se positivt på det, så tror jeg i hvert fald, at der bliver lagt mærke til ansøgningen – og hvis det nu bare er nogenlunde medrivende læsning, giver det måske endda plusser på kontoen. Snakker alle alligevel ikke om, at det handler om at skille sig ud?

  http://www.chatterings.dk

 • Til den sidste hemmelighed: du kan selvfølgelig være så uheldig at du har sendt din ansøgning og CV som mail, men hvis du har søgt gennem et e-rekrutterings system, kan du som regel logge på igen og udskifte det uploadede dokument. Krydser fingre for at det er tilfælder

 • Camilla Mikkelsen

  Jeg kom til at grine højt ved den sidste 😀 Hvis HR afdelingen er lidt friske, kan det være det giver pote. Jeg tror selv jeg ville tage det som dagens komiske indslag, og ikke tænke mere over det. Jeg krydser fingre for dig og håber det hele går godt alligevel 🙂

 • Åha den panik over veninder, der bliver gift og får børn, når man selv bare gerne vil drikke Gin & Tonic og tale om livets mange muligheder (Mest fordi den lille drøm om mand og børn er lidt langt væk)! Jeg stifter en klub, hvor omdrejningspunktet må være singletilværelsen og vin i massevis!

  Dig med angst-anfaldet – du er ikke alene <3

 • Til dig med angstanfaldet – fuck hvor er det sejt at du klarede to stop! Giv dig selv et skulderklap, det er godt gået at du overhovedet kom på den bus. Jeg havde spurgt dig om du var okay, hvis jeg havde været der. Du har desværre nok været omringet af mennesker der ikke kendte reaktionen og ikke vidste hvad de skulle gøre.

  Jeg kan huske da jeg havde slem angst for et år siden, og mod alle odds kom ind i den bus fra trianglen st på en søndag. Jeg græd hele vejen i bussen, og kunne kun trække vejret når dørene åbnede. Jeg klarede busturen uden at stå af før tid. Det kommer du også til snart.
  Husk lige hvor sej du er!

 • Oh my god den sidste!!! Det er den værste, jeg har læst – eller, den jeg selv ville frygte mest for. Selvom jeg slet ikke skriver noveller af nogen art, ha ha!

  Kan man på nogen måde udlede, hvem forfatteren er? Jeg mener, kan alle finde ud af at slå dokumentopretteren op?

Der er lukket for kommentarer.