Kommentarer (27)

 • Dig med manglende bind og tamponer – prøv at google stofbind og se om det er noget for dig. Så slipper du for gennemblødninger, lugt og kemikalier. Stofbind er også smarte, hvis man døjer med svamp pga. højere åndbarhed. Eller overvej en cup 🙂 Og det var så dagens TMI herfra…

 • Menstruationskop, jeg siger det bare. Ingen giftstoffer, engangsudgift, nemt, hygiejnisk og ikke mindst lugtfrit 😉

 • Hvis du er flov over at være sygeplejerskestuderende er det sku nok ikke det rigtige for dig. Vi er mange der er stolte over vores titel, men altså hvis du har søgt ind på studiet, så må der jo være noget ved faget som du kan lide.
  Mvh. en sygeplejerske som E L S K E R sit job.

 • Den med kræft – du er IKKE en kælling, det er forståeligt at trække sig, hvis du allerede har været igennem den form for tab en gang før. Du er nødt til at gøre hvad du selv kan leve med. Den med katten med en kæreste? I lolled 😀

  • Hørt!! Har anbefalet det til alle der bare remotely gad at lytte på mig…
   Nu har flere veninder meldt sig i gruppen af ivrige fortalere. Haha!

 • Det er pudsigt, som mennesker er forskellige. I mine øjne er sygeplejersker altså mega seje, dygtige, kloge og modige. Hvis du ikke brænder for det, så vil jeg opfordre dig til at finde noget andet at lave, for ellers tror jeg, du risikerer at brænde ud 🙂

 • Den med lego kender jeg også alt for godt!!

  I nævner alle sammen den cup, jeg har en, og kan overhovedet ikke gå den til at sidde rigtigt, er det mon mig, der er underligt skruet sammen dernede?

 • Dig med trusserne: Mens kop.. du vil ikke fortryde det. Det eneste jeg fortryder i den sammenhæng er ar jeg var så længe om at få taget mig sammen. Jeg kan ligefrem glemme jeg har mens nu.

  Det med legoen kender jeg i øvrigt også godt 🙂

 • Tirsdag er altid værre end mandag. I min bog er tirsdag ugens længste dag. Den kan nemlig ikke noget. Mandag klarer man, fordi man trods alt lige har haft weekend, så der er nok at tage sig til og tiden går okay hurtigt. Onsdag er man halvvejs gennem sin arbejdsuge, så der kan man glæde sig over det. Torsdag er lille-fredag og fredag er bare YES! Men tirsdag… Tirsdag kan bare ikke noget – det er bare sådan en træls dag midt i mellem alt det gode, som tager for evigt! Den dag, hvor jeg tror der er gået 2 timer, men så er der kun gået et kvarter. Derfor er tirsdag altid værre end mandag 😛

 • Jeg arbejder i en børnehave, og jeg H A D E R når børnene blander sig i, hvad jeg bygger i LEGO, eller når de ødelægger min mega seje BRIO togbane… Tough shit altså. 😀

 • Hold da op, hvor må det være nederen at føle sig hævet over sin egen uddannelse. Jeg er selv universitetsuddannet, men ser da meget mere op til sygeplejesker, sosuer, pædagoger, og andre der rent faktisk gør en forskel i hverdagen for mennesker.
  Hvad kan jeg med min fine magistertitel? Jeg kan læse tykke bøger og være arbejdsløs, fordi samfundet ikke har brug for mig.

 • Jeg stemmer i koret – Menstruationskop er det bedste man som kvinde kan gøre for sig selv!! Man slipper fuldstændig for alle bekymringer og gener i forbindelse med menstruation når man er blevet tryg ved at bruge kop. Økonomisk kan det også kun betale sig.

 • Altså hvilken mens. kop skal man vælge? Miriam kan du ikke melde dig som tester!! Jeg har brug for råd.

 • Jeg har den der hedder OrganiCup og er virkelig godt tilfreds med den…

  Den jeg har er min anden, og de har fået rettet nogle ting i designet, som har gjort den mere brugervenlig (f.eks. lettere at få ud).

  Kan kun anbefale den.

Der er lukket for kommentarer.