Ikke alle indlæg har en dybere mening

ZigXHzX - Imgur

Jeg vil lægge ud med at fortælle, at jeg ikke er syg. Det er alle andre nemlig, så det er lidt en sejr i sig selv. Kan selvfølgelig have noget at gøre med, at man skal være ude blandt andre mennesker for at blive smittet. Til gengæld brugte jeg i dag 2½ time på at færdiggøre et enkelt afsnit i min opgave kun for at konstatere, at hele argumentet modarbejder min overordnede analyse. Derefter havde jeg lidt lyst til at skyde mig selv i hovedet. I stedet afrimede jeg min fryser og fandt tre forskellige poser frosne jordbær. Alle åbne. Jeg bliver aldrig hende med tjek på tingene.

MEN! Jeg har nu været hos Woman i en måned og kan dermed se frem til min første bannerreklamecheck! Det er ikke, fordi det gør mig til millionær, men det falder til gengæld sammen med, at Yoox til og med i morgen kører ekstra 20% off et latterligt stort udvalg udsalgsvarer. Og man skal da fejre sin et-månedsdag, no? Nej, det er ikke affiliate. Det er bare et tip fra en, der godt kan lide billigt designersnask, til andre, der måtte have det ligeså. 😉

Jeg afslutter med en ofring til guderne (dvs jer) i form af ovenstående gif, som måske nok er min yndlings i hele verden. Også selvom den bliver vist i dobbelt, fordi der vist er nogle teknikere, der har pillet ved noget. Fyfy.

Det her er et godt indlæg. Høj kvalitet.

Kommentarer (19)

 • Hej Miriam. Jeg knuselsker din blog! Men, men, men. En ting der generer mig er at jeg hver gang, jeg besøger din blog, skal krydse af i den samme dialogboks om hvorvidt eller ej jeg vil svare på nogle spørgsmål om Woman eller ej. Er der ingen mulighed for at man ikke skal få denne pop-up boks hver gang man besøger dit univers, men at den simpelthen husker mit første (eller tyvende) nej?

  • Jeg er ret sikker på det er fordi du lukker boksen ved at trykke på krydset istedet for at sige nej til det 🙂
   Sådan plejer det i hvert fald at være – lige for at blande mig 🙂

  • Ja det tænkte jeg også selv. Men den gør det sgu stadigt. Lidt irriterende. Ellers tak for forslag. 🙂

  • Det lyder da godt nok drønirriterende. Jeg skal nok lige prøve at spørge ind til, om det er meningen… Jeg har selv kun fået den én gang, og der er den blevet væk efterfølgende, selvom jeg vist klikkede på krydset.

  • Josephine, jeg har hørt tech ad, og det virker umiddelbart, som om det er et browserproblem i din ende. Der burde gemme sig en cookie på din computer/tlf, der siger, at du ikke skal se pop-uppen mere, så du skal måske se på dine cookie-indstillinger. 🙂

 • Det der specialeskrivning – det er sgu da heller ikke til at have med at gøre. Hver gang jeg sætter mig til at skrive, ender jeg med at tilføje afsnit længere tilbage i opgaven, som jeg er overbevist om, jeg ikke kan fortsætte uden. Opgaven bliver længere, men jeg kommer aldrig videre.

  Tillykke med checken! Den er velfortjent!

  • I det mindste bliver din opgav længere! Hver gang jeg sætter mig ned, bliver jeg mopset over, hvor ringe indholdet er, og sletter en masse i stedet! 😀

 • Jeg gik ret kæk rundt fordi jeg endnu ikke var blevet syg og følte, jeg var ovenpå indtil karma ramte mig, 1-0 til influenza.

 • Selv dine meningsløse indlæg elsker jeg!!! Nok mest fordi det er rart at vide, at jeg ikke er den eneste med virkelig mange poser frosne bær i fryseren…. Har der mon været et godt tilbud engang??

  • Jeg tror bare, jeg konsekvent gå ud fra, at jeg ikke har noget i fryseren og køber nyt. Du ved, fordi det er så pissesvært lige at checke, inden man går ud af døren. 😀

 • Hvordan skriver man et svar til en kommentar her i din nye hybel??
  For hvis det her bare står for sig selv, kan det godt virke lidt sort (eller måske Jeopardy-agtigt??!): derfor jeg har fire bægre creme fraiche i køleren lige nu!

Der er lukket for kommentarer.