On the Snap!

collagejkl

Nå, men I har råbt lidt på min Snapchat, og jeg har været noget afvisende. Jeg er virkelig dårlig til Snapchat. Det skal forestille at være brudstykker af en hverdag, og min hverdag er bare virkelig uinteressant for tiden, og det vil jeg nok ikke helt erkende. Jeg har ingen børn/kolleger/kæreste, der laver sjove ting, og jeg sidder med en computer foran mig det meste af dagen med morgenhår og et bistert udtryk. Men! Jeg vil helt vildt gerne blive bedre til at snappe. Især efter at have fulgt begejstret med hos Sneglens fredagskoncept. Der er noget virkelig hyggeligt over, at man ikke behøver at bryde sin hjerne med at finde noget, der er interessant nok til at generere likes. Det fjerner lidt alt det polerede og selviscenesatte. Med andre ord er min Snapchat nok mest Frank. Og sikkert meget mindre sjov, end I forventer. Jeg ved godt, jeg ikke sælger mig selv fantastisk, men det er kun fair, at I ved, hvad I går ind til. Jeg går konsekvent og venter på, at I opdager, jeg slet ikke er så cool, som I tror, og jeg har en mistanke om, at Snapchat godt kunne gå hen og blive dødsstødet. 😀

Men altså. Har I lyst til at få et indblik i al min manglende coolhed, så har jeg sat mig for at oppe mit Snapgame. Hvilket essentielt betyder at begynde at bruge app’en, for pt ligger mit tal på 406, og det synes jeg selv er pissehøjt, men jeg kan godt se, jeg mangler et par nuller i forhold til profferne.

Mit brugernavn er miriam.poulsen, fordi jeg er så original og shit.

Jante ville være stolt over det her indlæg. Jeg sværger, min selvtillid er slet ikke så sørgelig. Faktisk er den nærmest uklædeligt høj på visse punkter – sociale medier er bare ikke et af dem. Til gengæld laver jeg en mean spinatrisotto, og jeg kan stadig alle Spice Girls’ tekster udenad.

Kommentarer (15)

 • Min hjerne kunne desværre kun konkludere én ting på baggrund af dit indlæg: har du en opskrift på den der spinatrisotto? 😉

 • Er det vigtigt at kunne snapchatte? Spørger jeg lige; mig, som rent aldersmæssigt ikke burde være helt så hensat i stenalderen vedr. f.eks. snapchat, som det rent faktisk er tilfældet. Bør jeg skrive mig op til en plads på det lokale olde-kolle, eller… få mig noget vejledning så jeg kan chatte snapt?…

  • Næh, altså, mobilapps er vel sjældent vigtige, men Snapchat er vel lidt it-app’en for tiden, så er man til den slags, er den mægtig sjov. 🙂

 • Jeg har netop fået Snapchat, fordi alle andre havde det, og nu vil jeg se, hvad det er. Jeg har addet dig, for jeg vil gerne have mere Frank i mit liv!

  • Du kan ikke se mig under dine Historier? Det lyder mærkeligt, men der er nok ikke så meget, jeg kan gøre ved det.

  • Jeg gætter på, det funker nu – det var såmænd mig, der var en klovn og stadig havde den sat til privat! 😀

 • Haha – jeg er også virkelig dårlig til Snapchat og har en ditto småkedelig hverdag, der sjældent lægger op til billeder af andet end mit hjemmekontor og min hund!

  Min kæreste spurgte mig sågar på et tidspunkt – med slet skjult bekymring/fordømmelse i stemmen: “Æhm, alle de der billeder, du snapper til mig af Dexter, ikk’? Du sender dem ikke direkte til ALLE dine kontakter, vel…?”

  Og nej, det gør jeg ganske vist ikke – men jeg tror heller ikke, Dexter har helt ligeså meget stjernepotentiale som Frank! 😉

  Jeg glæder mig til at følge med på snappen – og MANNER, hvor jeg altså elsker dine skriverier, Miriam!

  • Bahaha! Det er lige præcis det med din hund, der får mig til at advare folk. Den slags kommentarer har jeg nemlig også fået, så nu sender jeg kun Frank til Frank-fans. Det må Snap-folket altså finde sig i… 😀

  • Jeg følger kun et par bloggere, ellers bruger jeg den også kun privat. Men bloggere kender man jo lidt. 🙂

Der er lukket for kommentarer.