Oscars 2016 ifølge Miriam

Jeg var helt barnligt skuffet over den røde løber til Oscar-uddelingen i år. Der var ikke særlig meget rigtig godt, men der var heller ikke særlig meget rigtig skidt. Det hele var lidt ‘meh’. Så er det altså svært at være blogger og skal komme med kvikke bemærkninger. Det meste befandt sig det der sikre sted i midten med klassiske havfruesilhuetter eller balkjoler, og så var det i år meget moderne at have små stofblomster eller blade nærmest drysset ud over kjolen. Altså sammen meget pænt, men det her er jo Oscars! Jeg kræver drama! Derfor har jeg snydt en smule og talt det traditionelle Vanity Fair-afterparty med som rød løber. Eller var det her indlæg simpelthen stoppet efter de første to kjoler…

hjkl

Kate Winslet besluttede, at dette var den rette anledning til at dele med verden, at hun faktisk er en latex kinda girl, mens Heidi Klum smuttede helt over i den anden ende af spektret med, hvad der mest af alt ligner en af de der forfærdelige brudepigekjoler, der er traditionelle i amerikansk kultur.

hjklæ7

Jeg havde på et tidspunkt et sæt joggingtøj i samme stof som Brie Larsons afterpartykjole. Lyserødt velour. Jeg håber, kjolen er lige så behagelig, som det sæt var, for den er næsten lige så grim. Om jeg elsker eller hader Gwen Stefanis kjole, der vel nærmest er personificeringen af den der ene scene fra American Beauty, kan jeg ikke helt beslutte mig for, men jeg er tosset med, at ikke engang Oscar-uddelingen kunne få Blake Shelton til at iføre sig andet end et par cowboybukser!

hjuiopå

Jeg tror måske, sygdommen har fucket med mine associationsevner. I hvert fald er det eneste, jeg tænker på, når jeg ser Amy Adams‘ kjole, netstrømper og dåseflødeskum, og det lyder mest af alt som en middelmådig pornofilm. Designeren bag Kate Beckinsales kjole havde besluttet sig for at gå helt enkelt og lave en klassisk, hvid tubekjole. Men så i sidste øjeblik mente han, at det var for kedeligt, og klistrede overdelen fast med… Barberblade?!

fghjklpå

Fuck, altså! Jeg kan ikke finde ud af, hvordan i alverden jeg skal sætte over- og underdelen sammen! Nå, jeg løser nok problemet, inden hun skal bruge den.” – Designeren bag Serena Williams‘ kjole. Jeg er overbevist om, at Emma Roberts‘ kjole i virkeligheden er et halloween-kostume. Come on, den er jo dekoreret med sorte edderkopper?!

drtyuiopå

Insisterer man, som Erin Wasson tilsyneladende gjorde, på at dukke op til en af årets største fester iført nattøj, så er det mindste, man kan gøre, også at udvælge en pyjamas, der er classy as fuck. Well done! Den ville være selv Barney Stinson værdig! Selena Gomez‘ kjole ligner en slags moderne rustning. Så meget at nogen, inden hun tog af sted, besluttede sig for at teste, om den var skudsikker. Det var den ikke.

 

Billeder herfra. 

Kommentarer (21)

 • jeg ved ikke om dette er tilfældet for andre end mig? Men Jeg kun se de to første kjoler, resten er bare et x og en række bogstaver der giver absolut ingen mening.

  • Jeg tror bare, du skal genindlæse siden. Men ja, Heidi Klum har godt nok været uheldig på det seneste. På den anden side tager hun i det mindste nogle chancer!

 • Indrømmet, skydehullerne er ret træls at se på, men ellers synes jeg altså Gomes/z løber af med flotteste kjole af dem i indlægget om ikke andet. Jeg har så også altid haft en kæmpe svaghed for alting metallisk.

 • Faktisk er Kates latex kjole, silke 😀 Og det er kun fordi et beauty site lige havde et indlæg ala det her i dag haha… ellers ville jeg også have gættet på latexen 😛

 • Meget enig i dine betragtninger. Hvilke af kjolerne kunne du semi-lide? 🙂
  Alicia Vikanders?

  • Nej, Alicia Vikanders var jeg ikke vild med. Olivia Munns var fin i al sin enkelhed med den stærke farve.

 • Var også ret skuffet over den røde løber i år, rigtig mange meh-kjoler. Men hold da op der var mange grimme til det afterparty, tak fordi du viser dem frem. Hvad sker der for edderkoppekjolen?! :O

 • Jeg var SÅ skuffet, holdte mig vågen og tog en fridag for at se på de rædsler og så høre på mere sort/hvid drama. Æv en Oscar.
  Og Blake, det eneste man kan sige om ham er at han ligner en glad julegris, med sin totale overscoring og at Gwen nok skal få lavet ham smart med tiden, jeg har tiltro til hende.
  Du har “glemt” hende i den gule kjole, der lidt ligner Belle fra Skønheden og Udyret, hvad syntes du om den kjole?

  • Jeg synes, showet var rigtig fint. 🙂 Alicia Vikanders kjole hørte til min meh-kategori. Jeg synes ikke, den var pæn, men den var heller ikke videre kommenterbar. Et forsøg på lidt drama, der ramte ved siden af målet.

 • Vil dog lige tilføje, at jeg syntes at Kerry Washington’s kjole var en frygtelig blanding af gladiator og Angelina Jolie’s leg incident, denne gang i hvid kjole. SÅ underligt.
  Til gengæld vil jeg for evigt og altid elske Kate Winslet uanset hvad hun har på! Min drøm om hende og Leo lever to infinity and beyond

  • Åh ja, Kerry Washingtons var sær, men den var ikke sjov nok til, at jeg kunne finde noget kækt at side om den! Jeg eeeeelsker også Kate Winslet, men hvis hun tager latex på, så må hun kommenteres! 😀

 • Hahaha, Selena Gomez! Not good. Og edderkoppekjole? Please don’t… Derudover forstår jeg slet ikke, hvordan Brie Larson kunne gå fra noget så smukt som den blå til den der lyserøde rædsel.

  Må til gengæld indrømme, at jeg syntes der var et eller andet cool og Kate Winslets kjole. Latex, ja. Men cool latex? Kinda…

  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Jeg synes også, Brie Larsons den blå var forfærdelig. Amerikansk prom dress med kæmpe bling-bælte og plisserede frynser. Nej nej.

 • Jeg synes faktisk at der var en del ikke så heldiger kandidater til Oscar uddelingen i år. Selvom mange ikke deler min holdning, men Alicia Vikanders Oscar Louis Vuitton kjole løber i min optik med sejren, som årets grimmeste. Det ligner en ulykke. Olivia Munns er heller ikke for heldig,. Det må være farven, men hendes Stella McCartney kojole ligner mest af alt en Hare Krishna kostume.

  • Jeg brød mig heller ikke om Alicia Vikanders kjole. Olivia Munns var tilgengæld i min top. Jeg elsker helt simpelt med et twist, og jeg synes, farven var super fin.

Der er lukket for kommentarer.