Jeg er jo Bridget Jones #219

collagetyuiop

1. Jaja, jeg er forsinket igen, men jeg er pissesyg, så jeg har en god undskyldning. Hver gang jeg har stirret på computerskærmen i ti minutter kvitterer jeg med at gå ud og kaste op. Er I klar over, hvor lang tid det så tager at blogge?

2. Det startede om fredagen, hvor jeg var oppe hele natten, men jeg havde billetter til chokoladefestivallen om lørdagen, og jeg nægtede at give op. Tog af sted, var der i 1½ time, tog hjem, kastede chokolade op til den store guldmedalje.

3. Frank sympati-brækkede sig på min noter. Tak, tak.

4. Det kan nu lykkes mig at holde mad indenbords, så længe det udelukkende er ristet, kridhvidt brød. Har min krop mistænkt for at sætte gang i hele den her proces for at få nogle kulhydrater.

5. Sygdom gør mærkelig ting ved min hjerne. I nat drømte jeg fx, at jeg blev jagtet af en gris med en haveslange i munden, og jeg var skrækslagen, da jeg vågnede.

6. Til gengæld vågnede jeg også til et af de der Facebook-minder, som var et billede af min ekskæreste og mig midt i lykkelige tider. Jeg var virkelig overbevist om, at alle offentlige beviser på det forhold var destrueret, men det undrer mig ikke, at Facebook finder et alligevel. Og hoverer.

7. Glædelig skuddag og minus 29% på et udvalg af designersnask hos Yoox. Hvorfor gør I den slags imod mig, når jeg tydeligvis er svag i krop og sjæl?

8. Har undgået alle sociale medier i dag for ikke at få afsløret, om Leo fik sin Oscar, før jeg fik set showet. Det lykkedes. Og så var der selvfølgelig en stor, fed spoiler på siden, hvor jeg skulle finde showet. Folk, der spoiler, fortjener at bliver rullet i tjære og dyppet i fjer. De er det laveste af lave afskum!

9. Jeg har aldrig i mit liv set så meget Grey’s Anatomy på så kort tid. Jeg bliver kvalm af at læse, men tv er åbenbart ok. Har set 1½ sæson på et døgn. Nu er jeg ved at løbe tør for afsnit, og jeg har en lille smule lyst til at sætte mig ned og tude.

 

Kommentarer (25)

Der er lukket for kommentarer.