Min mandehadeliste

Let_me_think_uhm_um_eh_ooh_yuck_dunno_weird_crazy_britney_huh_what_damn_creepy_icky_whoop_nah

Med inspiration fra Nynne (omend hun altid vil være en Bridget-knockoff i min bog) og nogle andre bloggere er her et bud på min mandehadeliste. Det vil sige kvaliteter hos mænd, som er et turnoff for mig. Og ja, de fleste af dem er sikkert overfladiske, irrationelle og måske endda en smule provokerende. That’s kind of the point. 😀

– Mænd, der omtaler sig selv som “dreng”.  Talte med en i går, som skrev, “det må man ikke snakke om som dreng.” Nej nej, hvis du er fyldt 25, så er du en mand. Fyr kan også gå. Ikke dreng.

– Mænd, der går med smykker. Halskæder, tommelfingerringe, alle slags piercinger. Ure er lækre, og vielsesringe er a-okay (dog forhåbentlig ikke så relevant for min målgruppe), men helst ikke andet.

– Mænd, der drikker proteinshakes. Jeg kan simpelthen ikke slippe af med min association til hjernedøde steroidetyper.

– Mænd med dårligt hår. Forstå mig ret, man kan også være skaldet og have godt hår – det handler om at vælge en frisure, der er klædelig ud fra den hårpragt, man er blevet givet. Lad være med at lave en Donald Trump!

– Mænd, der disser mine fjernsynsvaner. Du sidder i flere timer og ser stadigt mere mærkelige sportsgrene. Lad mig se America’s Next Top Model i fred!

– Mænd, der skriver “hihi.” Nooooooo.

– Mænd, der ikke tilbyder en hjælpende arm, når man går i stilethæle over brosten. Er I ikke klar over, hvor svært det lort er?!

– Mænd (aka fuckboys), der maser sex ind i en samtale efter 1½ minut. Seriøst, dating har fået mig til at hade det emne. HADE.

– Mænd, der går med Oakley-solbriller. Jeg kan ikke se andet end midaldrende, italienske turister. Brr.

– Mænd, der siger “hej søde/smukke”, når man overhovedet ikke kender dem. Jeg er slet ikke sød, jeg er faktisk lidt en kælling.

 

Kommentarer (57)

  • Jeg har fandme aldrig fået at vide, at jeg er wife-material! For dårligt! 😀
   Jeg kan bare ikke med “smukke”. Det lyder så slesk i mine ører.

 • Hahaha, det kan godt være det er overfladisk, men det gør det ikke mindre rigtigt! 😀
  Specielt den med “hihi” og smykkerne – spot on! 😉

 • Åh, jeg er så meget med på den med søde. Jeg er ikke sød, det ved han bare ikke endnu. På min mandehadeliste finder man også mænd der skriver “griner”, “smiler” og “smiler frækt”. Jeg kan ikke have det.

 • Jeg havde engang en kæreste der skrev “hihi” og “smiler” i alle sms’er… Utrolig pæn fyr der bare blev grimmere og grimmere for hver sms..

  • Haha det er SÅ rigtigt – de fyre bliver vitterlig mindre og mindre attraktive for hver gang, de skriver “smiler” eller lign. Poor guys 🙁

 • Min eks gik med shamballa-armbånd. Som hans mor havde givet ham. Med diamanter i. Behøver jeg sige, jeg havde det ret stramt med, at hans smykker var langt mere kostbare end mine?
  Til gengæld kan min nuværende fyr godt lide at smide et ‘hehe’ en gang imellem i sms’er. Er det ligeså slemt som ‘hihi’? Nej, vel?

 • Normalt er jeg lidt træt af at bo sammen med en mand (for de vil bare bestemme det hele, nå!), men når jeg så læser de her ting, er jeg glad for, det kapitel er overstået. For nu. Forhåbentlig aldrig igen, for nøøøj, de er irriterende. Særligt de der hihi-typer. Eeek!

  Og ja, Nynne var MEGA rip-off! De kunne ikke engang overkomme at finde et navn, der var lidt længere væk fra Perpetua (end Petruska… Come on?!) – nå, men det blev bedre i 2’eren, og jeg knuselsker stadig 3’eren, så jeg tilgav dem til sidst 😉

  • Jeg blev aldrig rigtig gode venner med Nynne. Jeg læste den første, men flere af historierne virkede bekendte, og så opgav jeg.

 • Du mangler mænd med den der lille tot skæg under underlæben? Den der lille ene cm hår, gerne lidt for langt. Og så har de ikke andet skæg. Hvorfor?!

 • Mandehadelisten – sikke et fantastisk koncept!

  Må jeg have lov at tilføje gifte mænd – ofte er de blevet far indenfor de sidste fem år og er et sted i 30’erne – som lægger an på yngre piger i det øjeblik, hvor konen kigger væk. Ynkeligt. Bare ynkeligt.

 • Åh amen til den med tv’et! Føler stadig et sært behov for at “undskylde” for mig selv, når jeg sætter über-dårlige-men-sært-underholdende Shadowhunters på netflikkeren, men der er ingen der stiller spørgsmålstegn ved, at han skal se (læs: sove til) fodbold i aften!

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Apropos dreng, så syntes jeg altså også det er spøjst når 40 årige kvinder kalder sig for pige, syntes man er kommet lidt op over rottehaler og tylskørt i den alder, som jeg associere det med.

  • Jeg synes, den er sværere. “Kvinde” kan nemt have nogle lidt for voksne og seriøse konnotationer – især hvis er man sidder på en datingside. Det er der, mændene som regel bruger “fyr” i stedet, men vi har ikke rigtigt et godt alternativ.

 • Hahahahaaaaa…..
  Jeg ELSKER din blog Miriam.
  Enig i ALT ovenstående. En anden ting jeg heller ikke kan have er mænd, der går i de der Din Tøj Mand- skjorter der skulle forestille at være lidt kække. Med neon knapper, frække syninger osv på en ellers pæn skjorte. Kan-ikke-have-det. Enten er du street og afslappet, ellers hold dig til busniess-outfitet straight og klassisk.
  Shit, jeg lyder overfladisk når jeg sådan ser det på skrift :/

 • Lige mine ord…. Tilføj gerne mænd (ok…og til dels også mange kvinder… Men mest mænd) som omtaler dem selv i tredie person. Argh… Jeg får instant tic’s…

 • Jeg cringer over udtrykket fyr. Man kan finde det i 9 ud af 10 datingprofiler med valgfrit adjektiv foran: Frisk fyr, sporty fyr, fræk fyr, drømmefyr, svigermors yndingsfyr. Jeg kan ikke med ordet fyr eller dets kvindelige version tøs. Nej…. Nejnejnej.

  • Jeg har intet imod fyr. Det er en fin midte mellem dreng og mand. Men jeg kan heller ikke med det, når de der adjektiver bliver sat foran. Jeg noper konsekvent “friske” fyre. Wadr.

   • Jeg kan godt følge den indstilling, men jeg kan ikke høre “fyr” uden at tænke på enten frisk fyr eller sød tøs og begge dele minder mig bare om noget man kaldte hinanden i folkeskolen for at være ældre end man var. Jeg synes bare når man når op i 20’erne er man ikke længere piger og drenge, men mænd og kvinder IKKE damer. Jeg giver op når mænd begynder på udtryk som “jeg savner at have dame på” etc.

    • …eller mødre der overfor deres børn, omtaler andre kvinder, uanset alder, som dame. “pas på damen”, “giv pengene til damen” osv. yrk!

     • Det er sjovt, som man har forskellige konnotationer til forskellige ord. Jeg synes stadig, “kvinde” lyder nærmest lidt klinisk eller +40-agtigt, så jeg plejer så vidt muligt at afholde mig fra at kalde mig selv det. Til gengæld synes jeg, det er skidehyggeligt, at man altid er “damen” over for børn! 😀

 • Det er lidt skørt… jeg er lige blevet gift i weekenden (lol!) og så ser man tilbage på det påståede “great divide” mellem singler og så os gifte. Og jeg kan ikke lade være med at tænke, at det er noget opreklameret fis i en hornlygte! Ja, der er en forskel på at være i et forhold og der er en ekstrem glæde og lykke i at være gift med sit livs kærlighed. Men fra den anden side, så synes der da også til at være ekstrem glæde i at være single i sine 20’ere? Og nyde livet og tage det som det kommer? Alle skal sgu nok blive gift, hvis man vil, og jeg kan indvie i en lille hemmelighed: man bliver sgudda ikke en anderledes person af at være gift, man er ikke en opgraderet version af sig selv. Man har bare brugt sit NemID en hel del gange inden for den sidste tid og så kan man gå rundt og kalde sig kæreste for sin “mand”. Thats it 😛

 • Mænd som ikke nøjes med at skrive hihi, men også lige vælger at slutte af med “knuz”… Nej. Bare, nej!

 • Jeg kan ikke med mænd, der kalder dem selv og hinanden for champ. Hader det, hader det, HADER DET! Ingen der bruger det ord, er rigtige champions, det er helt sikkert.

 • Argh jeg kan heller ikke med “hihi” – det er simpelthen for tøset – og hehe giver mig associationer til “hej søde, hvad laver du?”-segmentet. Jeg kan ikke med det. Man kan skrive haha, eller man kan på anden vis give udtryk for, at noget er sjovt. Jeg er også dårlig til mænd, der bruger smileys.

  • Av, den var værre! Hvis man hverken må skrive hihi eller hehe ELLER bruge smileys? Så er det også svært for de stakkels mænd! 😀

 • Kære Miriam, Jeg er ny her på blokken (hehe) og jeg sidder og gennemlæser lidt. Jeg har lige grint højlydt adskillige gange på to timer nu (det er også søndag ikk) Ovenstående indlæg inkluderet. Tak for en blog der får mig til at få lyst til at skrive igen. KH Mikala

Der er lukket for kommentarer.