Kommentarer (25)

 • Jeg har i alt sendt to hemmeligheder ind og begge er blevet udgivet. Åh. Jeg føler mig meget speciel og udvalgt af Miriam. Og 2 er et pænt lige tal. Fordi OCD.

 • Til hende med kønssygdommen.
  Alt efter hvilken kønssygdom det er- så KAN den altså godt have ligget i dvale i 4 år i kroppen 🙂

  • Også min første tanke! Så måske ikke så slem en situation som først antaget <3 Kærlighed din vej!

   • Lige præcist! Det er SÅ mega ærgerligt hvis hun går og tænker kæresten har været hende utro (og eneste ‘bevis’ er kønssygdommen) for de kan ligge og ulme og vente på at immunforsvaret er svækket. Og det er det under en graviditet, 🙂
    Hvis det fx. Er kondylomer som er gået i udbrud, så kan jeg fortælle at det er en meget hyppig kønssygdom som først bryder ud under graviditet (eller kommer tilbage under graviditet). Håber at hun ser kommentarerne!

    • Jeg læser det som, at det ikke er muligt med den kønssygdom, hun har fået, men jeg håber, I har ret!

 • Til dig der ikke føler, at du kan blive elsket. Jeg har det på samme måde. Det må jo være derfor, at jeg er den, der står alene tilbage, og dem som jeg har givet min kærlighed har taget den med sig væk fra mig. Jeg er så træt af, at folk siger jeg skal lære at elske mig selv først – det gør jeg sgu, jeg vil bare gerne have at der er en anden der også gør det, okay?!

 • Er sønnen opkaldt efter eks’en fordi det er et flot navn, eller fordi der er følelser i klemme? Hvis det var den første ville jeg kunne lære at leve med det og klare mig (jeg har jo tydeligvis syntes det samme siden jeg er gået med til det), hvis det var den anden ville jeg gerne vide det, så jeg kunne forholde mig til det.

  • Jeg går ud fra, at hemmelighedsdelen består i, at vedkommende har en følelsesmæssig tilknytning til navnet/ekskæresten, men jeg skal ikke kunne sige det med sikkerhed.

 • Dig der ikke er sådan en man elsker: Du er ikke alene! Jeg har lært at acceptere det efterhånden. Men nøj hvor er det ikke sjovt at indse, at man bare ikke er typen, som et andet menneske kan elske.

  • Det er svært at sige dig imod, når man ikke er inde i din situation, men jeg tror personligt ikke på, at man som helt almindeligt menneske ikke kan finde en eneste person, der kan (og vil) elske en.

   • Well, det gør jeg i princippet heller ikke, da jeg i bund og grund mener, at alle mennesker er lige værd at elske. Men erfaringen siger mig bare noget andet…

 • […] er, at jeg ikke er sådan en, man elsker.” Sådan lød slutningen på en af hemmelighederne i sidste indlæg. Den ramte mig ret hårdt. Den ramte også andre, der i kommentarfeltet gav udtryk for at have […]

 • Alle har noget der er værd at elske… Man kan hvertfald ikke bedømme at der ikke er noget at elske ved en person efter en Måneds dating….

  • Helt enig, men jeg kan også godt forstå, man bliver bange for at være uelskelig, hvis man bliver ved med at opleve at blive kasseret.

Der er lukket for kommentarer.