Jeg er jo Bridget Jones #218

bhhjklæ

1.  Søsterskoene til mine Dolce & Gabbana-booties er på sygt meget tilbud. OG jeg har en 20% kode! Jeg har slet ikke råd til dem. Slet ikke. Men hvis nu… Kan vi så bedst lide de grå eller de bordeaux?

2. Det tog noget længere end forventet, men i går kunne jeg endelig fejre (på instagram), at en af mine delmålskjoler er blevet klædelig! Blev faktisk nok mest glad over, at jeg nu kan retfærdiggøre at købe nyt delmålstøj. 😀

3. …Jeg ødelagde dog selvfølgelig totalt anledningen ved om aftenen at spise lige knap en halv liter jordbærflødeskum, som egentlig skulle have været is, men jeg var for utålmodig til at vente på ismaskinen. Af hjertet tak, PMS.

4. Og apropos: Den der nye Marabou-bar med Oreos, der nonstop spammer min Facebook-feed, ikke? Jeg ved ikke, hvor meget længere jeg kan modstå den.

5. Jeg gik og bitchede lidt over, at udvalget af mænd på Happn var blevet virkelig lille, indtil det gik op for mig, at Happn jo fungerer ved, at man krydser hinandens vej, og jeg har nærmest ikke forladt en radius på 300 meter i ugevis. Specialet cockblocker mig bogstaveligt talt.

6.  I forgårs gik Frank og brægede foran min køkkendør, fordi han ville have sin daglige portion vådfoder, og til sidst blev jeg så træt af at høre på ham, at jeg opgivende udbrød: “Frank! Ti nu stille, din skøre hund!” Jeg ved ikke, hvordan sådan en fejl sker, men jeg har sjældent set så forrådt et blik i en kats øjne.

7. Går pt og ignorerer tøjstativet med vasketøj, der blev hængt op for omkring en uge siden. Det er sikkert heller ikke tørt endnu, vel?

8. Min overbo har fastsat et ugentligt tidspunkt, hvor hun støvsuger. Det er ret smart. Jeg ville bare ønske, det ikke havde været søndag morgen.

9. Min søster og mor tager til Berlin på tirsdag, og jeg er lige ved at dø af misundelse. Jeg skal bare bruge fem timer. Et smut i Primark, et i TK Maxx og så en gang carbonara på den der italienske restaurant lige ved Rotes Rathaus. Overvejer seriøst en endagstur.

10. Ugh, nu har jeg lyst til pasta.

Kommentarer (27)

 • Jeg sidder lige nu og planlægger min (vores) tur til berlin.. Primark er et must og det samme er DM. Men hva’ er TK Maxx? hvad finder jeg der? hvad er godt der? Hvor finder jeg det? 😀 Haha
  Jeg har været i Berlin nok 10 gange, men har aldrig hørt om TK Maxx?! ..

  • Det er en outletbutik, der blandt andet sælger designervarer. Der er rigtig meget godt at komme efter! Den ligger lige ved TV-tårnet. Google er din ven. 🙂

 • Hvor er de på tilbud! Jeg kunne virkelig godt bruge de grå til min 30 års fødselsdag! Bare rolig, vi er ikke samme størrelse 😉

 • Åh Berlin <3 Jeg fik først øjnene op for Primark på min sidste tur til London (og det skal lige siges, at jeg de sidste 2 år har været omkring 10 gange i London). Jeg fatter seriøst ikke, hvorfor jeg aldrig har været derinde før, jeg troede vist, at deres tøj kun var ret små størrelser, og når man er oppe i L/XL/XXL alt efter butik, så troede jeg ikke rigtig de havde noget, oh dear I was SO wrong. Så nu glæder jeg mig, til at skulle til London igen, så jeg kan vende stærkt tilbage til Primark 😀

 • Grå, synes jeg. Bordeaux er så flot, men passer ikke ret godt til andre farver end sort og grå, og det gør, at man går med dem knap så ofte. Sådan er det i hvert fald herhjemme…

  Marabou med Oreo er da ikke nyt? Altså, med mindre en lille bar smager anderledes end en stor plade? Som fan af både Marabou og Oreo må jeg sige, at du ikke går glip af noget! Begge dele smager meget og karakteristisk, og jeg synes, de udvander hinanden. Jeg er også stoppet med at køre forbi McD, nu hvor de har blandet Marabou-stykker i deres Oreo-flurry. Min pengepung og taljemål siger tak, for Oreois er jo ikke til at modstå ;D

  • Jeg går ikke med nogen af mine designersko ofte, så det praktiske er slet ikke en del af overvejelsesprocessen. 😀
   Jeg har aldrig smagt den Marabou, men det er også mere, fordi baren ser så utroligt tiltalende ud på billedet!

 • Jeg bliver simpelthen nødt til at vide hvor de er på tilbud Miriam! Jeg har været ret så små misundelig på dine Dolce & Gabbana sko siden du skrev om dem..

 • Vi elsker dem i sort, fordi de kan gå til alting, og praktisk talt vil betale sig selv hjem i beundrende blikke… og så behøver vi heller ikke købe dyre ekstravagante ting, nogensinde igen. I hvert fald ikke før næste år… eller næste måned.

  • Jeg forstår nok ikke helt det der med at købe sko, så de passer til ens tøj. Man har jo altid noget, der passer. Jeg planlægger nok hellere mit tøj ud fra mine sko end omvendt! 😀

 • Nr 4. Spild ikke kalorier på det lort. De har ødelagt de to bedste ting i verden ved at kombinere dem. Ja det kunne ske. Æv en ærgerlighed. Og jeg spiste hele pladen bare for at være sikker på ulykkeligheden.
  Men derimod er B&J nye Blondie is helt igennem både penge og kalorier værd. En kerne af karamel. En hvid side med blonde brownie stykker og en mørk side med mørke brownie stykker. Uhmmmuhmuhm.

  • Men der er jo forskel på baren og pladen?
   Mht til den der B&J, så prøvede jeg den for et par år siden, og selvom jeg er vild med karamellen, så bliver jeg bare aldrig den store fan af brun is. :-/

   • Åh nej, er der to forskellige. Troede du mente en plade. Argh så må jeg købe baren bare for at tjekke.

 • De bordeaux er så smukke (okay de er begge smukke) og mange af os har alligevel en tendens til altid at gå i sort, so no probs matching those shoes! Og nr. 5 – jeg hulker stadig af grin 😀
  Kender godt det med vasketøjet; vores tørre og rene vasketøj ligger i en IKEA pose for 4 dag i streg – krøllet? det tror jeg gerne :O

  • Altså, som skrevet nedenfor, så plejer jeg under alle omstændigheder at matche mit tøj til mine sko. Det er klart nemmest! 😀

 • Bliver bare lige nødt til at sige at Marabou-baren med Oreo IKKE er det samme som den store plade med Marabou.

  Nu kan jeg ret godt lide Marabou-pladen med Oreo…
  Men baren – den er FANTASTISK.
  Har ikke kunnet finde den, siden en veninde og jeg købte den sidste i min lokale Netto… og jeg har selvfølgelig haft lyst til dem siden!!!

  Desuden kan jeg også varm anbefale Kick med havsalt! I den anden genre… I know… men åh, den er virkelig også god…

  • Havsalt er godt i alt! Jeg har faktisk ikke smagt pladen med Oreo. Den har bare aldrig tiltalt mig. Men den der bar… Den har ramt en nerve! 😀

 • Sådan en overbo har jeg. Hun er oven i købet den type, der hamrer hælene i gulvet når hun går rundt. Hvilket nærmest er hele fucking tiden.

  • Yeees, mine overboer har også en tendens til at gå med udendørs sko (med hæl!) indendørs. Det er det værste!

Der er lukket for kommentarer.