Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Udsalgsfavoritter + rabatkode

zalando.sale.favorites.

Annonce – indlægget indeholder affiliatelinks

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6 (de er grimme, men det er shapewear – de skal være grimme), nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12, nummer 13.

Se mig, se mig! Jeg har bevæget mig væk fra min comfort zone af stilethæle og delleskjulekjoler og været på jagt i Zalandos udsalg efter andre former for lækkerier. Jeg er lidt ved at dø efter den der Calvin Klein-sag, fordi jeg altid bliver så dejligt 90’er-nostalgisk af logo-sweats. Der er rigtig, rigtig meget at komme efter for sneakers-entusiasterne, og selv jeg overvejer at investere i et par. Til træning, forstås, men stadig. Er man i øvrigt den heldige ejer af bryster, der kan stå selv, er der også et stort udvalg af det der virkelig fine undertøj, der ikke støtter en fløjtende fis, men som er enormt pænt at se på.

Dette er i øvrigt jeres månedlige Zalando-indlæg, hvilket betyder, at jeg får 8% af salget, hvis I køber noget via et af mine links. Der er generelt lidt forvirring omkring, hvorvidt man skal købe en af de ting, jeg viser, men nej, så længe man bare har klikket sig ind via et af mine links, så må man shoppe lige, hvad man lyster, og man er stadig med til at støtte bloggen. For en god ordens skyld er her et link til Zalandos forside. Jeg er i øvrigt ved at finde ud af noget med at udvide mit affiliatesamarbejde, så indlæggene i fremtiden kommer til at indeholde både tøj og ting fra flere forskellige shops, hvilket forhåbentligt gør affiliate-halløjet federe for både jer og mig. 🙂

I weekenden er der desuden ekstra 10% på alt udsalg hos Zalando med koden WHSAWDKK. Man skal godt nok shoppe for minumum 600 kroner, fordi Zalando er nærige med deres rabatter, men stadig. Man kan jo altid returnere halvdelen igen ganske gratis. Happy shopping! 😀

Comments (7)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.