Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Shhh… #105

tyuikjhyuiopå

Om jeg nogensinde bliver WordPress-ekspert, er der ingen, der ved, men nu er det (vist nok) lykkedes mig at bikse et hemmelighedsindlæg sammen, og så kan det ikke være helt galt! Til eventuelle nye læsere skal jeg gøre opmærksom på, at det ikke er tilladt at komme med negative eller fordømmende kommentarer om de indsendte hemmeligheder. Konceptet her funker som en slags skrifte, hvor man kan komme af med, hvad man har på hjerte. The good, the bad, the ugly.

Man kan som altid indsende sine egne hemmeligheder. Det foregår lige her og er 100% anonymt. Enjoy! 🙂

ghjikolp tyuikjuiop+   rtyu8olkmnhgyui9o0 poiopoiujh olokjiopoijh lkjuiolkjkiop

Børnene kunne jeg måske lære at leve med, det er straks værre med konen…!

lkjhjuiolkjnhjuio jhuikjhuio iolkjioplkjiop ghjkhhuiop ftyuijhghyuiop cfghjiklkjnhuioptyuikjhuiop

Comments (28)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.