Home, Sweet Home!

 

giphy

Det lykkedes! Noget af det. Det meste. Bloggen er nu i nye omgivelser, selvom vi mistede en del billeder (og andre steder har fået dobbelt op?) samt alle kommentarer ved overflytningen. Der sidder nogle tekniknørder et sted og arbejder på sagen. Jeg har slet ikke ord for, hvor lettet det gør mig, at jeg ikke længere skal forsøge at gøre mig klog på den slags. Jeg har svært nok ved at prøve at finde ud af WordPress’ brugersystem, og det er jo helt ærligt lavet, så en tre-årig kunne finde ud af det.

Jeg synes personligt, det nye design er helt vildt pænt. Jeg valgte at beholde min gamle header, fordi jeg stadig elsker den af hele mit hjerte, men næsten alt andet er anderledes. Kæft, hvor er det prof, mand. Vi må se, om jeg kan leve op til det. 😉

Det har været temmelig mærkeligt ikke at blogge i tre dage.  Det er jo tortur for de af os, der er lidt selvoptaget anlagt. Hvordan skal jeg holde hovedet oven vande, når I ikke længere dagligt klapper mig på ryggen og fortæller mig, at jeg er fantastisk? I desperation efter opmærksomhed skrev jeg til min specialevejleder, men nu virker bloggen igen, og jeg skal stadig til vejledningsmøde i morgen. Jeg er halvvejs inde i specialeprocessen. I hvert fald tidsmæssigt. Arbejdsmæssigt er jeg ikke supermeget gået i gang med at skrive endnu. Jeg håber, jeg kan distrahere hende fra det faktum med nøje udvalgte kloge-Åge-udtryk som “internaliseret misandri” og “latent homoseksualitet.” Litterære analyser kan simpelthen være så søgte. Nogle gange er en vampyr bare en vampyr og ikke et udtryk for seksuel penetration af de patriarkalske normer. Men det må I ikke sige, jeg har sagt, for så er jeg ret sikker på, de nægter mig min kandidatgrad.

For lige at runde flytningen af: Der kommer sikkert til at være nogle småproblemer med det tekniske, mens jeg lige falder på plads, og den slags må I hjertens gerne rapportere. Nu kan jeg som sagt sende arbejdet videre, muahaha!

Skål og velkommen til. Jeg er sikker på, at vi bliver glade her!

Kommentarer (16)

 • Dit nye hjem er alt for lækkert!! 😀 Jeg er personligt rigtig glad for at du har beholdt headeren, den er SÅ smuk <3

  • Jeg satser gevaldigt på, du kun skal skrive det én gang, og der så sidder en cookie eller noget og husker det for dig i fremtiden. 😀

 • Yaay, du er tilbage! 😀 Er glad for du valgte at beholde din header.. Den passer bare perfekt ind! Så har du den gamle blogs ånd med ind i den nye 😉

 • Måske har du allerede fået det her at vide tusind gange, men hvis ikke tænker jeg, at du gerne vil vide det 🙂
  Bloglovin virker pt ikke med dine indlæg. Når man klikker på linket i Bloglovin kommer der en side frem, hvor der står ‘Siden blev ikke fundet’. Og så kan man selvfølgelig klikke sig videre derfra og finde indlægget. Men ville bare lige nævne det alligevel!

 • Hej Miriam. Jeg følger din blog på feedly, og nu kan jeg kun finde den “gamle” når jeg søger efter den. Har du et tip til det? Skal jeg måske bare væbne mig med tålmodighed?

  • Jeg kender ikke Feedly, men den “gamle” burde funke fint også. Min URL er stadig den samme. Dog er der pt noget bøvl med RSS – det er også derfor, Bloglovin’ ikke funker – så jeg satser meget på, at Feedly begynder at hente indlæg igen, når det er løst. Jeg skal nok lige melde ud, når det er tilfældet, og hvis du så stadig ikke får de nye indlæg der, så må du lige råbe op! 🙂

  • Tak! Jeg er så glad for udseendet – nu venter vi bare på, at alt det tekniske følger trop! 😀

 • Hej Miriam
  Mere blogloving bøvl de viser slet ikke, dine indlæg der er kommet til efter flytningen. Jeg blev desperat, da dine indlæg blev ved med at udeblive, i dag fandt jeg så din blog direkte og kan se at du både er i live og har det godt.

Der er lukket for kommentarer.