Jeg er jo Bridget Jones #217

tumblr_nf8lod4cqt1rizz8go1_500

1. Haaaaappy Valentine’s Day! Jeg har fået én hilsen i dagens løb. Den var fra Team Snapchat.

2. Til gengæld bliver Tinder ved med at vise mig den samme mand. Han har tre meter højt hår og laver Arto-mund på alle sine billeder. Jeg har sagt nej tak, og jeg mener nej tak!

3. Kæmper stadig en anelse med hele det her blogflytning-halløj. Dels fordi jeg som tryghedsnarkoman har det uendeligt stramt med at skulle vænne mig til at blogge fra WordPress, og dels fordi Bloglovin’, Feedly og alle andre RSS-tjenester stadig er nede. Nårh ja, og så kan halvdelen af jer heller ikke komme på bloggen fra mobil. Min start som herreprof blogger er ikke just strygende!

4. Mit specialevejledningsmøde i fredags gik godt. Rigtig godt. Jeg ved ikke, om det var min vejleder eller mig, der blev mest overrasket.

5. Antallet af ultralydsscanningsbilleder på min Facebook det sidste stykke tid. Shit mand. Har folk ikke lavet andet end at knalde i juleferien?

6. Jeg har det ret stramt med, at fastelavnsbollerne forsvinder i sekundet, fastelavn er slut. Vi har brug for en afvænningsperiode. Ligesom når chokoladejulemænd og pebernøddeblandinger langsomt bliver sat længere og længere ned.

7. Jeg er begyndt at afstresse fra dagens arbejde med en dårlig horrorfilm om aftenen. Det virker! Til gengæld tør jeg ikke længere gå på toilettet, hvis jeg vågner om natten og skal tisse.

8. Jeg er ved at rydde ud i mit skab. I sommer købte jeg tilsyneladende tre grønne sommerkjoler, ingen af hvilke jeg har haft på endnu. Så fornuftigt.

9. Kan det seriøst være rigtigt, at Tom Hiddleston ikke har lavet en eneste håbløst fløderomantisk film? Og hvor kan man klage?

10. I går skinnede solen helt forårsagtigt et par timer. Det gjorde mig først helt glad og så lidt træt af, jeg snart bliver nødt til at vaske mine vinduer.

Kommentarer (58)

 • Jeg ved hvilken Tinder-mand du snakker om. Jeg blev også virkelig træt af at se på ham, så jeg likede og så skrev han, at det var en fejl på hans bruger, at han blir ved med at dukke op selv om folk siger nej. Har Tinder sagt til ham.

  • Hahaha, stakkels mand! De fleste af hans likes er sikkert bare kvinder, der er trætte af at se på hans profil!

   • Jeg er helt med på hvem han er. Engang stod der i hans profil, at hans profil blev ved med at slette sig selv, så derfor endte han hele tiden “foran i køen”.. Riiiiimeligt sikker på, at han slettede sig selv 😀 ..

     • HAHAHAH.. jeg ved også hvem I taler om.. Har også virkelig syntes at det måtte være lidt træls for ham at han blev vist HELE tiden. OG så blev jeg nervøs for min profil er den samme hos det modsatte køn?… Fordi jeg får virkelig mange likes hos turister/ikke danske fyre. Så er de danske fyre måske træt af at få min profil klasket op hele tiden?.. Oh my Lord- er jeg dem kvindelig Arto-fyr tænker jeg?…

     • Nah, jeg tror bare, man ret hurtigt kommer igennem alle de danske fyre, og så er det jo meget naturligt, at man får præsenteret alle turisterne. Jeg ville egentlig lidt ønske, man kunne fravælge dem.

 • Det er jo en skandale at Tom Hiddleston ikke har lavet en flødebollefilm endnu – det var jeg slet ikke klar over, men jeg vil gerne være med i en offentlig klage! Dét er ikke godt nok, Mr. Hiddleston.

  • Jeg vil have noget rigtigt kliché! Måske forelsker han sig i dødeligt syg pige eller en enlig mor, der har opgivet kærligheden? Gimme!

 • Jeg kunne heller ikke komme på via mobil på det link, jeg havde liggende under bogmærker. Jeg fjernede det, fandt siden igen og gemte det på ny – vupti nu virker det!

  • Jeg er så meget med på det med fastelavnsbollerne! Jeg nåede slet ikke at få én i år, fordi jeg var for langsom 🙁

   • Nooo! Det er også ondt. Jeg plejer at starte straks efter jul for ligesom at komme mig over tabet af juleslik.

 • Jeg kan godt komme på via mobilen 🙂 Men den med fastelavnsbollerne!! Jeg sendte min kæreste til bageren i morges for at købe mig en fastlavnsbolle, men de lavede dem ikke mere! Urgh.. Jeg var ked af det i flere timer.. Og jeg har kun fået én fastelavnsbolle i år :((

  • Ja, de starter tidligt og slutter ditto. Det er noget lort! Du må tage det som en ringe trøst, at du i det mindste ikke er en af dem, der åbenbart er nægtet adgang til bloggen! 😀

 • Jeg blev også lidt trist, da jeg så mine snavsede vinduer – Men tænkte samtidig, at mine genboer ikke kan se, når jeg går nøgen rundt!

 • Bloglovin virker for mig! Søgte “miriams blok” i søgefeltet. Der var to valgmuligheder. Valgte den modsatte af hvad jeg fulgte i forvejen og nu får jeg opdateringerne som normalt igen 🙂

  • Det lyder eddermame sært. Men måske hjælper det teknikfolket til at forstå fejlen. Jeg sender det videre – tak for feedback!

 • Only lovers left alive med Tom Hiddleston er lidt fløde, godt nok ikke på den klassiske måde, men den er romantisk og fin, og klart værd at se 🙂

 • Lidt rart at vide, Det ikke bare er mig, der har problemer med at se din side, for så bliver det forhåbentlig fikset på et tidspunkt, uden jeg behøver at gøre noget 😉
  Eller hvad? Skal jeg finde dig igen på Feedly? Nå, men jeg skal nok finde dig alligevel! Denne gang fra link på Facebook – i øvrigt på mobil, så det virker trods alt for mig (selvom den er lang tid om at loade)

  • Nej, lad endelig være med at pille ved noget. Jeg satser meget på, at teknikfolket finder fejlen, uden I allesammen behøver at gøre noget aktivt. 🙂

 • Når den samme mand dukker op på Tinder, er det fordi han har liket dig, og Tinder riiigtig gerne vil have at du også liker 😉

  • Ja, det har jeg også hørt, men jeg ser ham seriøst dagligt! Det har jeg trods alt aldrig oplevet før. Og jeg vil meget, meget nødig like. :-/

 • Jeg forstår ikke fuss’et omkring valentinsdag, hvis jeg skal være ærlig. Jeg er mindst lige så single på min fødselsdag, til jul, til nytår og til familie sammenkommester og i mine øjne er den sidste af dem næsten den værste. Til gengæld har mig og min killing lagt i ske, set Pretty woman og spist henholdsvis franskbrødsmadder med tunmousse og rester af tun direkte fra dåsen. Jeg tror ikke engang, jeg ville fejre valentinsdag hvis jeg var i et forhold fordi jeg synes det er hyggeligere at “fejre” kærligheden med små ting i hverdagen.

  • Jeg tror langt fra, du er den eneste. Jeg vil også gerne fejre kærligheden i hverdag, men jeg synes ikke, man nødvendigvis er modstander af det, fordi der findes en dag, man har en undskyldning for at gøre lidt ekstra ud af det.

 • Så enig angående fastelavnsboller. Jeg er især vild med de gammeldags og bagte lige en portion i går 🙂 Det var en jeg fandt på politiken (måske et lidt mærkeligt sted), og historien bag dem var noget med Claus Meyer. De er virkelig lækre og rigtig nemme at lave.
  Kan stærkt anbefale dem.

 • Jeg vil bare lige dele, at Lagkagehuset solgte fastelavnsboller igår – man kunne jo være heldig, at de tog uge 7 med, når alle de kære børn skal smovse i deres vinterferie.

  • Uuuh, der er nogen, der har luret, hvad folket vil have! Bare ærligt at de så koster det tredobbelte, som de gør alle andre steder! 😀

 • jeg forstår ikke helt, hvorfor du er ked over at bageren er stoppet med at sælge fastelavns boller, du kan jo bare bage nogle selv

 • Ej, jeg ved præcis hvilken Tinder-mand du snakker om!! Han dukker også konstant op hos mig! Og han får ALDRIG et like fra mig!
  Måske er det den Bridget, som jeg bedst kan relatere til! Er lidt træt af scanningsbilleder på Facebook og at høre ‘Tillykke til… med graviditeten’ på arbejdet. OG ej at forglemme, ondskaben i at man ikke længere kan købe fastelavnsboller

  • Hahah, åh ja, så er det godt ikke at være i job! Der er trods alt et begrænset antal graviditeter på uni! 😀

 • Mobil virker også fint hos mig! Og så længe du poster en lille notis om nyt indlæg på Facebook, så kan vi godt klare os uden RSS 🙂

  • Det er godt, I er nogen, der kan klare jer uden. Jeg har godt nok fået mange mindre tålmodige kommentarer fra folk! 😀

 • Jf punkt 6 har Lagkagehuset altid variationer over cremefyldt bolle (som man si’r…) a la gammeldags fastelavnsbolle. De kalder dem bare noget andet, når det ikke lige er fastelavn – men de er stadig gode!

  • Jeg tror faktisk, de fleste bagere har cremeboller. Det er bare næsten, som om de mister lidt af magien, når de ikke har det rigtige navn, ikke?

 • Blev dumpet 5 dage før valentines day (som jeg aldrig nogen sinde har gået op i), men fuck det er nederen at gå rundt med kæmpe kærestesorger, og det så vælter rundt i hjerter, kærlighed og chokolade lige meget hvor man kigger hen i butikker, supermarkeder og på nettet! Damn jeg er glad for den dag endelig er overstået…

  • Eeeej, det er da også horribelt dårlig timing! Der skal kærlighedspladder bare skride ad helvede til!

 • I mangel på pladderromantisk Hiddleston kan jeg klart anbefale at se BBC’s Henry V – der har han i det mindste en krone på. 😉

 • Psssst, vi laver stadig fastelavnsboller i Bilka – 2 stk. til 25 kr 😉 (i hvert fald den hvor jeg arbejder)

 • Jeg har helt abstinenser fordi du ikke længere dukker op på feedly! Det er jo dagens mood-kick når der er et nyt indlæg.

  Mht fastelavnsboller.. Så sælger de dem stadig hos min lokale bager til en 10’er stykket 😮 sendte gerne en sending hvis eller de kunne holde sig!

  • Der arbejdes på højtryk for at fikse problemet! Jeg er mindst lige så træt af det, som I er. :-/ Send gerne en trøste-fastelavnsbolle!

   • Jeg har fundet dig på feedly igen 😀 da jeg søgte på dit navn kom der stadig ingenting frem.. Men min nørdede bedre halvdel foreslog at indtaste URL’en og vupti.. Dér var du!

    • Åh, skidegodt at det funker! Jeg har også lige fået go fra teknikholdet om, at alle Feedly-problemer skulle være løst nu. 🙂

 • Jeg er ret sikker på at jeg så flere forskellige fastelavnsboller i kvickly i dag til en 10’er :-)))

Der er lukket for kommentarer.